ja som vseobecne nekonfliktny clovek, rodicia ma tak vychovali. a z toho ze ma niekto uraza si uz tiez nic nerobim. som na to zvyknuty uz od skolky, tak som sa s tym naucil zit a o to viac si cenim ozajsnych priatelov. a naozaj - ked je niekto debil tak ti nestoji za to aby si ho riesil. takze asi tak
Nemám milostné vzťahy, nemám pocit, že pomsta by niečo riešila a ak sa stretnem s niekým falošným, tak (chvalabohu) zatiaľ to nebol nikto z mojich najbližších priateľov a teda som nad ním len mávla rukou a ďalej neriešila. Osobne sa považujem za pomerne nekonfliktného človeka, ak sa dá hádke vyhnúť, rada volím takú cestu, aby som sa jej vyhla a ak mám s niekým problém, obvykle to nepotrebujem riešiť na fórach... A peklo zo života mi robia len rodičia, ktorí to ale so mnou myslia dobre (teda aspoň tak mi to tvrdia )
Vedia sa s tým vysporiadať sami len majú potrebu to sem vycapiť aby ich niekto riešil .... milujem ked niekto prosí o normálne rady ohľadom partnera/sexuálneho života a pri tom je jasné že si aj tak urobí po svojom ak má čo i len štipku inteligencie.
cenzuru "mámv3,14čistov" som videla prvýkrát a je to super
milostne vztahy ? trochu posmutim a potom mam v pici a konflikty take ako bitky a podobne mam absolutne na haku neriesim to a ked ma niekto ohovara ta nech si ohovara asi ma dovod
ja ani neviem či mam odvahu prispiet k tejto diskusii ja sa snažim byt nekonfliktny človek, určite nedavam na verejnost moje nezdary v partnerstve, snažim sa to s mojou priatelkou vyriešit bez toho aby som žiadal pomoc na birdze mam taky pocit že na birdze sa riešia aj take zaležitosti s otazkou, "kolko krat si za den prdneš" a birdzaci odrazu riešia prd vo velkom niekedy sa mi zastavuje mozog,ale moja chyba nemam čo liezt na birdz ,ked je to pre mladež
1. - takéto veci neriešim a pomstu všeobecne neuznávam, podľa hesla odpúšťaj, ale nezabúdaj
2- nie som celkom nekonfliktný, ale nehádam sa, ak vidím, že to nemá zmysel, nemám pocit, že by som bol ohováraný a ak sa to aj dozviem, je mi to poväčšine jedno
Nikdy v živote som nemala žiadne konflikty, resp. len minimálne, nikdy som sa na nikoho nehnevala, vlastne som sa ani nevedela hnevať než som spoznala jednu osobu, ktorá mi neskutočne a vedome veľmi ubližuje. Ale nepýtam si rady, ani nechcem rady. Ale som už niekedy v takom stave, že to potrebujem napísať na net, jednoducho niekde verejne... Aj keď nie meno samozrejme a ani o čo sa jedná. Ale jednoducho napísať aká je tá osoba veľmi zlá a ako veľmi mi ubližuje. Asi to nie je správne. Nie, ja viem, že to nie je správne, no nemôžem si pomôcť. Ale pomstu by som napríklad nikdy riešiť nedokázala.
1. No, svedčí to o inteligencií jedincov....ohľadom akejkoľvek veci si viem sám poradiť a nepotrebujem na to ani radu kamaráta, sám to viem najlepšie si myslím.
2. Som podľa mňa nekonfliktný človek, som zvyknutý na urážky od ostatních, nevnímam ich, o takých ľudí sa nestarám a sú mi ukradnutý. Som bohužiaľ človek ktorý sa pri väčšom psychickom tlaku rozplače, takže sa nemôžem hádať. Fyzicky by som ich zvládol a oni to vedia, preto útočia na psychiku
Zi a nechaj zit. Ale ak niekto velmi silno stoji o konflikt, ma ho mat. No zatial ma taketo veci obchadzaju. Zijem si spokojne a skor sa snazim ludom pomahat a pochopit aj ich negativne spravanie sa, lebo vsetko ma svoje dovody.
1. taketo veci neriesim, v podstate ani nemam take problemy, prestala som riesit somariny a aj ked uz je nejaky problem, aj tak si vacsinu spravim po svojom a nepotrebujem rady od nezainteresovanych ludi
2. da sa povedat, ze som nekonfliktny typ, nedam sa tak lahko vyprovokovat a neriesim blbosti typu ci ma niekto ohovara (aj ked aj ja som si v poslednej dobe vsimla, ze ludia fakt riesia hluposti)
nemrham svoju energiu na ludi, ktori mi za to nestoja
Teraz už nie Kedysi mi žili trhal každý škaredý pohľad, ale akosi som z toho "vyrástla". S ľuďmi sa nehádam, pokiaľ mi neobmedzujú osobnú slobodu, inak mi je úplne jedno, kto čo robí alebo či ma ohovára.
Jediní ľudia, o ktorých viem, že ma ohovárajú je pár mojich spolužiakov, resp. spolužiačok. A tie sú také úbohé, že nemajú nič iné na práci, len sa starať o svoj vzhľad a rozoberať pred celou triedou/skupinou svoje sexuálne zážitky. Takže mi to je tááááá...kto ukradnuté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
s tými rodičmi si zabila
ja som konfliktná až-až, ale určite si nedám skurviť náladu tým, že je niekto proste kokot.
cenzuru "mámv3,14čistov" som videla prvýkrát a je to super
A nekonfliktného človeka asi ani nepoznám
@mkamka dostatočne nezaujímavá - si vyjadrila! aj za mňa
byť dobrým človekom je veľká obeta samého seba, voči ostatným, ktorí ti mnohokrát aj ubližujú , pritom si myslia, že konajú pre tvoje dobr ...
žijeme však v dober, keď človek potebuje nutne druhého, aby mu pomohol........je však na každom z nás, či túto pomoc prijime.......filip
2- nie som celkom nekonfliktný, ale nehádam sa, ak vidím, že to nemá zmysel, nemám pocit, že by som bol ohováraný a ak sa to aj dozviem, je mi to poväčšine jedno
2. Som podľa mňa nekonfliktný človek, som zvyknutý na urážky od ostatních, nevnímam ich, o takých ľudí sa nestarám a sú mi ukradnutý. Som bohužiaľ človek ktorý sa pri väčšom psychickom tlaku rozplače, takže sa nemôžem hádať. Fyzicky by som ich zvládol a oni to vedia, preto útočia na psychiku
2. da sa povedat, ze som nekonfliktny typ, nedam sa tak lahko vyprovokovat a neriesim blbosti typu ci ma niekto ohovara (aj ked aj ja som si v poslednej dobe vsimla, ze ludia fakt riesia hluposti)
nemrham svoju energiu na ludi, ktori mi za to nestoja
inak, dobra diskusia
sama som nečakala také dlhé komentáre, ďakujem všetci