Čo hovoríte na ľudí, ktorých priťahujú deti, ale neubližujú im?
Keby sa vám váš kamarát, alebo niekto z rodiny priznal, že má takúto sexuálnu preferenciu, ako by ste reagovali?
v niektorých afrických krajinách (aj iných hlavne) uzatvárajú dospelí muži manželstvo s 9 alebo aj okolo 13 ročnými dievčatami, majú s nimi sex a podobne ... je to v poriadku ? asi áno keď sa to tak robí že
urcite by mi to nebolo prijemne pocuvat, ale dokial by si sam uvedomoval, ze to nie je zrovna v poriadku a tym detom by neublizoval, tak by som sa snazila sa k nemu spravat ako k normalnemu cloveku
Môj názor na ľudí, ktorých priťahujú deti, je že by mali byť pod dohľadom sexuológa. Do hlavy pedofila nevidíte a ťažko povedať či by deťom ublížil alebo nie. Keby sa mi nejaký kamarát alebo niekto z rodiny priznal že má takúto sexuálnu preferenciu, tak by som ho poslal sexuológovi, aby mu predpisal nejaké lieky. Ale aj tak nie je isté, či by ich užíval. Mali by ich dať asi všetkých preventívne vykastrovať
@omegared len tak pre info, ak 13 ročná vyzerá na 18, to nie je prípad pedofila... pedofiília je slabosť pre detský vzhľad, nevyvinuté pohlavné znaky atď.
Tak aj mňa priťahujú deti, rada sa s nimi hrám a blbnem, učím ich slova ako metafyzika, stafylokok a podobne. A myslím, že ich rodičom sa to páči, lebo zabavím seba, zabavím deti a rodičia si na chvíľku oddýchnu.
ale asi by ma istým spôsobom trochu vydesilo, keby mi to zahlásil niekto blízky..nakoľko mám dieťa a hneď by mi napadlo, že čo ak ho priťahuje a neviem...bolo by mi to divné no.......
Ajaj zase sa ozvala múdra Slovač :3 Jedno slovo TOLERANCIA.... to je to čo ľuďom chýba . Kto má právo určovať čo je normálne a čo nie ? Prečo by som nemohol obviniť klasického heterosexuála z toho že je úchyl, pretože je heterosexuál ? Každý je jedinečný orginál a kým nikomu/ničomu neubližuje nemáte právo ho súdiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
do človeka nevidíte a podľa rečičiek sa nemôžte riadiť...
ale asi by ma istým spôsobom trochu vydesilo, keby mi to zahlásil niekto blízky..nakoľko mám dieťa a hneď by mi napadlo, že čo ak ho priťahuje a neviem...bolo by mi to divné no.......