Nelezú vám na nervy blbé fankluby alebo veľa tých istých?
Ja by som s tým ani nemala nejaký problém,fajn nemôžem očakávať od 10ročných detí že založia fanklub Fridricha Nietzscheho a nemôžem očakávať ani to,že niektoré z nich si prečíta moju sťažnosť a prestane zakladať blbé skupiny.
podľa mňa väčšina fanklubov nesplnila svoj účel. pretože nič sa tam nedeje. nikto nepridáva žiadne novinky a tak. (či to len ja som mala takú predstavu ako majú fungovať fankluby?) fankluby by mali spájať ľudí so spoločnými záujmami a mali by byť aktualizované od zakladateľov. no nejak to asi nevyšlo.
nesledujem to, ale tak aspoň teoreticky by som mohla odpovedať, že aj hej. a prečo je viac rovnakých: tí ľudia sa nechcú pridať do fanklubu napríklad Lady Gaga, oni si chcú vytvoriť vlastný, takže aj keby im svietil pred očami, nepridajú sa tam. to je proste príliš veľká túžba vytvoriť vlastný fanklub, pomaly jedno, o čom.
ja kebyze som majitel, tak vymenim polku adminou, a cely web zmenim. lebo toto tu ide dole vodou. a takmer nic sa nerobi. len slubi a vizie co mozno bude....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nevšímam si to
Zdám sa Ti na 10rokov? (;