Preto sa rovno pýtam, prečo sú ľudia takí dobrí. Pred hodinou som parkoval pred obchodným centrom a medzitým, ako som nakupoval, niekto mi totálne zdeformoval zadný nárazník. A, samozrejme, odišiel bez poďakovania.
Ale teraz som bol v aute pre notebook a zistil som, že aj tretie dvere sú prehnuté a poškriabané a zadné svetlo prasknuté. To, čo do mňa narazilo, muselo byť veľké hovädo. Do čerta aj s terénnymi autami. Hej, havarijné máme, ale auto bolo pripravené na predaj, cena bola dohodnutá.
akurat som dopozeral palbu kde bolo ukazane ze v nakupnom centre v podzemnich garazach mozes kludne nieco ukradnut bez povsimnutia sbs netreba to brat ako navod vravim len to co bolo odvisielane .....
Keby som bol na Slovensku, tak by si možno budúci majiteľ počkal, pretože na Slovensku som týchto áut veľa nevidel. Lenže tu v Taliansku je ich dosť. A ide aj o to, že peniaze potrebujem súrne predovšetkým ja.
Na Slovensku, ale kde? Ramiky pod ECV, resp. drziaky ECV zvyknu casto trpiet pretlacanie sa. Niektory vodici sa tlacia na misto, na ktore nemaju. A pod ospravedlnenim, ze plasty su pruzne neberu ohlad na to ze ten naraznik potom nesedi tak ako ma a ze casto to odnesie aj ramik ECV. Najlepsie je nenechat auto bez dozoru, ja vzdy beriem niekoho kto ostava v aute, pripadne ostavam ja. Tiez je uzas mat obuchany a doskrkany lak na dverach od dvier vedla stojacich aut.
Autom do roboty, to urcite nie Lacnejsie je chodit mestskou dopravou. Jedno auto je veteran a druhe je tiez znacnej hodnoty aspon pre mna. Teda ho urcite nebudem nicit na kazdodennych par kilometrov. Okrem toho v centre je problem s parkovanim, este v sirsej zone v pohode. Ale centre len vo dvore na zaklade povolenia pre vjazd do centra. A ani na ulici ho nechat nemozem, nakolko by mi ho v momente odtiahli.
Toto sa mi stalo už zopárkrát a teraz to už beriem ako smolu. Zachovaj kľud, netráp sa, stalo sa - už to späť nevrátiš. Kedysi som hrešil, nervačil a bol som vytočený na nejakého neznámeho debila, ktorý keby počkal na mňa alebo aspon zastrčil za stierač svoju vizitku, tak by to nič nestálo ani jeho ani mňa, lebo by to išlo s jeho zákonnej poistky.
@8Pershing363 Havarijná poistka je síce v tomto prípade dobrá, ale i tak ti strhnú spoluúčasť (zväčša 5% zo spôsobenej škody a minim. 5000,- korún). A k tomu behanie, vybavovanie, čakanie na opravu, život pár dní bez auta, proste samé komplikácie.
@Radiophonic A to som ťa tuším chcel pôvodne povzbudiť.
a imho, zase mi z toho najlepšie vychádzajú autá, ktoré sú staré a bolo/je ich na cestách mrte. škodofky/favority... človek dojde na vrakovisko a za 10 korún má predný blatník, za 100 korún nový paintjob a nemusí rieišiť pičoviny, zákonné poistky a chujoviny ale ak sa má človek rád, tak určite na škodofke nechodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ľudia sú taký.
Keby som bol na Slovensku, tak by si možno budúci majiteľ počkal, pretože na Slovensku som týchto áut veľa nevidel. Lenže tu v Taliansku je ich dosť. A ide aj o to, že peniaze potrebujem súrne predovšetkým ja.
A keď pôjdeš do roboty autom, tak celú výplatu zaplatíš niekomu, kto bude v tom aute cez pracovnú dobu sedieť, aby sa mu nič nestalo?
@8Pershing363 Havarijná poistka je síce v tomto prípade dobrá, ale i tak ti strhnú spoluúčasť (zväčša 5% zo spôsobenej škody a minim. 5000,- korún). A k tomu behanie, vybavovanie, čakanie na opravu, život pár dní bez auta, proste samé komplikácie.
@Radiophonic A to som ťa tuším chcel pôvodne povzbudiť.
ešte si dobre dopadol a určite to bola ŽENA v SUV.