Zapáčil sa mi brat môjho spolužiaka, s ktorým som dobrá kamoška. Páči sa mi stále viac a viac! Vždy keď ho vidím krúti sa mi žalúdok. Storáz som ho chcela osloviť, pretože myslím, že naňho máám, ale keď sa k nemu priblíži
tak tomu vraviiim sííla myslim si ze najlepsie je skocit na to polopate ci ako sa to vravi, ze nepremyslat ako to urobit ale urobit to a ono to uz pojde. ked budes trapit nad tym ze ako tak to ti nepomoze otazne je stale vsak ci bude chciet on teba... snad ano.
no takže to je dosť tažká situacia ale všetko sa da len si musiš zistit či aj on ce teba dôležite su oči skus najprv pozrieť na nho tak pekne usmiat sa a skus najprv len niečo typu ako sa maš?a potom to už pôjde samo....
Skúsila som ísť k spolužiakovi, že akože potrebujem pomoc v matike... no a ked ho mama zavolala ako na šťastie vošiel on - môj idol! Skúšala som presne to čo povedala Dominca48, ale ked som sa spytala ako sa má, pozrel sa na mna ako na blázna a odpovedal len: "dobre." a rýchlym krokom odišiel... nechcela som ísť za ním, aby som nebola dotieravá. Takže o mňa nemá záujem a ja sa budem musieť nejak premilovať do nejakého iného.... ešte raz ďakujem za rady, aj tie čo sú v mojom blogu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Skúsila som ísť k spolužiakovi, že akože potrebujem pomoc v matike... no a ked ho mama zavolala ako na šťastie vošiel on - môj idol! Skúšala som presne to čo povedala Dominca48, ale ked som sa spytala ako sa má, pozrel sa na mna ako na blázna a odpovedal len: "dobre." a rýchlym krokom odišiel... nechcela som ísť za ním, aby som nebola dotieravá. Takže o mňa nemá záujem a ja sa budem musieť nejak premilovať do nejakého iného.... ešte raz ďakujem za rady, aj tie čo sú v mojom blogu.