A mojím priateľom sme začali sex. žiť asi pred 2 týždňami.. Milovali sme sa asi 5 krát, ale ani jeden krát som nemala orgazmus.... Bojím sa.... Poradte mi, čo mám robiť.. Ďakujem
kokos, to, ze vela zien ma problem dosahovat orgazmus pri pohlavnom styku je dost zakladna vedomost. ak toto nevies, tak je viac nez iste, ze na sex mas este cas.
treba pochopit, ze to nie je len trenie genitalii.. pokial sa mu neoddas, na orgazmus zabudni.. kedze asi nemas prilis citlive, em, pohlavne ustrojenstvo..
inac, ked si po piatich milovaniach nedosiahla orgazmus, tvoj strach je na mieste. znamena to, ze pri prvom styku si otehotnela (pri prvom nemat orgazmus, to je normalka, ale pri druhom a dalsich ak nemas, znamena to, ze si tehotna)
@1 0 to je šupa, takto si to zmenit, aby k tebe mali ludia iny pristup a zacali riesit problem a nie to, ze mas nizky vek na sex. ako mi potom vysvetlis to, ze nemas orgazmus, ak nie si tehotna?
a na @1 aj tak trvam, je jedno, ci mas 18 alebo 16
fíha, až sa čudujem, že sa tu aj normálne rady a odpovede objavili... no tak ja poviem asi to isté, čo už odznelo.. ako že dopomôž si rukou šak to je normálne, uvoľni sa (a nepočúvaj tie hatlaniny o tom, že si tehotná ), poprípadne sa porozprávaj s priateľom... ak ťa má rád, tak ti pomôže a nebude myslieť iba na seba a ako sa čo najlepšie urobiť...tak sa s ním fakt porozprávaj...
no a keď sme ti už poradili, tak už len posledná rada - nabudúce neidz riešiť problémy vo vzťahu najprv na birdz, ale porozprávaj sa o nich s tým, s ktorým ich máš
Nie kazda je schopan dosiahnut orgazmus pri normalnom pohlavnom styku. Ale tak no... dlhsia predohra, nech ta poriadne "rozohreje", prsty, jazyk... ak nedosiahnes orgazmus tak... nech sa vrati k tomu jazyku
@danka22 nestresuj. Chce to kľud a dlhšiu dobu... Na prvý krát? Tak to teda neviem komu sa podarilo.. Druhý tiež nie.. Vaginálny orgazmus, ako sa tomu hovorí, dosahuje len mááálo žien, niektoré nikdy, iné často a ďalšie možno až niekedy v 30-40tke. Klitoridálny je dosiahnuteľný omnoho jednoduhšie. Stačí šikovný partner alebo mu môžeš aj ty pomôcť a povedať čo sa ti páči. Ide o vzájomnú komunikáciu... je to normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
kokos, to, ze vela zien ma problem dosahovat orgazmus pri pohlavnom styku je dost zakladna vedomost. ak toto nevies, tak je viac nez iste, ze na sex mas este cas.
Prajem ti aby si ten orgazmus dosiahla len s konom!
@1 0 to je šupa, takto si to zmenit, aby k tebe mali ludia iny pristup a zacali riesit problem a nie to, ze mas nizky vek na sex. ako mi potom vysvetlis to, ze nemas orgazmus, ak nie si tehotna?
a na @1 aj tak trvam, je jedno, ci mas 18 alebo 16
Je to jej vec, samozrejme. Ale je to od veci keď chce v 16.. možno ešte neni až tak dospelá akoby mala byť, nech ide stým ku gynekológovi..
nieje na tom nič zlé ... treba si sadnúť a pohovoriť o tom
trpezlivosť bebe
no a keď sme ti už poradili, tak už len posledná rada - nabudúce neidz riešiť problémy vo vzťahu najprv na birdz, ale porozprávaj sa o nich s tým, s ktorým ich máš
.. lubi sa mi ta veta
*facepalm*