Chcel by som vypočítať, koľko je 2 na 17 179 869 184. Výsledok bude asi dosť veľké číslo čiža klasickej kalkulačke to vypočítať nejde. Tak by som sa chcel opýtať či existuje nejaký program alebo niečo na nete čo to dokáže. Alebo mi to vypočítajte vy
@neith74 ten 10^10 bol dosť hrubý odhad, v podstate je ich asi o polovicu menej konkrétne by ich malo byť 5,171,655,946 a to je všetko, čo ti o tom ten program zistí.. a to je dosť múdry imho
podla vsemocneho excelu je to: #ČÍSLO!, cize to nevypocital
a podla programu, ktory teraz spolubyvajuci kvoli tomu spravil to je: no este mu to nevypocitalo, lebo ten program padol, ale vyskusa ho este spravit, ked ho spravi a vyhodi to dake cislo, tak ho sem dam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
..
ale myslím že už jej došli baterky...
@22ka len tak
@filipkoo
inak v čom to rátate???
a podla programu, ktory teraz spolubyvajuci kvoli tomu spravil to je: no este mu to nevypocitalo, lebo ten program padol, ale vyskusa ho este spravit, ked ho spravi a vyhodi to dake cislo, tak ho sem dam
no ved to studuje, teda programovanie, tak by daco mal vediet
2^1 000 = 1.07150861 × 10^301
Len obyčajných 2^1000 sa rovná číslu, ktoré má v desiatkovej sústave 301 miest.
Číslo, ktoré sa snažíš vypočítať, bude rádovo 10^X, pričom X je minimálne v miliardách.
Mimochodom, najvyššie známe prvočíslo je zatiaľ asi 2^43112609 -1 a má iba 12978189 miest. ( » primes.utm.edu/largest.html#bi... )