Jj, depku mám z Guns n Roses - Don't cry (mňa len tak pieseň nedojme, ale s touto s mi viaže dosť špecifická spomienka) a radosť mám z Sugarfree - Ti amo a Milano, lebo je veľmi chytľavá, veselá (síce so smutným textom trocha) a navyše po taliansky
Smutno mi je z pesnicky Hurt od Aguilery alebo The winner takes it all od Abby. A pozitivny vplyv ma na mna aktualne Can't stop the feeling od Timberlaka ale urcite je takych aj onakych viac.
smutnucka som z imagine, musim uz ist a the reason (spomienky) a este aj z we are the champion a forever young (a to netusim preco) a vesela som z ludovieek
LEvo-nikdy na teba nezabudnem je pre mňa najdepresívnejšia pesnička na svete a dokonca ja debil ešte ked mám depku si ju púšťam
a náladu mi v poslednom čase spravia ľudovky
No na depku nie ale proti depke hej - Rain man (Eminem) Ani neviem prečo, v normálnej nálade ma nejako moc nedojíma, ale keď som uplne na nervy a pustím si ju svet je hneď ružovejší
Mám depresiu, lepšie povedané vždy sa rozplačem pri pesničke In the End od Linkin Park...lebo to hralo na pohrebe jednému z mojich naj kamarátov, ktorý sa utopil...a inak rozveseliť ma vie pomaly každá optimistická pesnička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
#trueemo #rawvegan
Na Pharrela a Happy musim vzdy vsade bezdpodmienecne tancovat
a náladu mi v poslednom čase spravia ľudovky