moj nazor je ze taketo vztahy dlho nevydrzia... a potom trpia deti... myslim si ze kazde dieta ma pravo na normalnu rodinu ked uz sa dvaja ludia maju radi tak preco to potom nepotvrdit manzelskym zvazkom ci?
svadba... vyhodis stotisice na to, aby si nakrmil ludi, co su rodina, ale nevidel si ich pomaly 20 rokov... ides do poondeneho kostola aj ked v boha neveris a preco? lebo babka to chce... a co z toho mam? papier... a ked laska ubudne, na rozvod treba vysolit dalsie prachy a cakat ako sud rozhodne
manželstvo nie je nutné, ale je praktické. napríklad už len zmena priezviska je fajn, lebo mi dáva pocit že ku niekomu patrím a som jeho, manželstvo dáva istotu. no vôbec ale vobec neodsudzujem páry ktoré žijú bez toho aby sa zobrali..
a ešte chcem povedať že neznášam prehnané a veľké svadby. sú to veľmi zle investované peniaze.
skôr uznávam nezobratí a bez detí a o tých s deťmi je to u každého páru individuálne...záleží od ich životných podmienok atď takže sa to nedá všeobecne hodiť do jedného vreca...
Nie su cirkevne zobrati to znamena ze nemali svadbu v kostole ale na urade? Pre mna ziadny rozdiel.
Alebo to ma znamenat, ze ziju na divoko? Lebo ak na divoko tak tiez v tom nejaky problem nevidim, ked im to vyhovuje. Ale svadbu maju praktickejsiu kedze ak sa niekomu z nich nieco stane tak ich nemusia pustit do nemocnice pretoze nie su rodina...
Je to vec tých ľudí ako sa dohodnú. Ja by som chcela mať najskôr svadbu ale ako to bude nakoniec ani netuším. Možno si nájdem partnera, čo bude zásadne proti, alebo ...
ja si myslim ze svatby by mali byt ked boh to raz tak utňrobil tak nech to tak aj je no nie a skoro vsetky nemanzelske vztahy ktore poznam sa rozisli a nieje z toho nic a ten ich akoze otec bys a nemal volat ano ote ale ked ti ludia si myslia ze tak je lepsie tak OKI
manzelsvom sa nic nemeni,ale narodenim dietata....
napr.ked som bola teh.tak som sa vydavat nechcela kvoli bruchu a mojim problemom,ale teraz je to skorej na rozchod ako na svadbu...takze moje instinkty zafungovali v spravnu chvilu a svadba sa neuskutocnila a neuskutocni
Je to predsa ich vec.. a všetko záleží od okolností, niekto svadbu nemusí mať a možu byť spolu šťastne.. niekto sa zoberie z donútenia a može to dopadnúť oveľa horšie.. všetko je na ľuďoch..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
malé decká sú hnus...
a aj keby neboli dani ludia manzelmi kludne mozu mat dieta...poznam takych ludi
a ešte chcem povedať že neznášam prehnané a veľké svadby. sú to veľmi zle investované peniaze.
Alebo to ma znamenat, ze ziju na divoko? Lebo ak na divoko tak tiez v tom nejaky problem nevidim, ked im to vyhovuje. Ale svadbu maju praktickejsiu kedze ak sa niekomu z nich nieco stane tak ich nemusia pustit do nemocnice pretoze nie su rodina...
Neodsudzujem to ale ani neuznávam.
manzelsvom sa nic nemeni,ale narodenim dietata....
napr.ked som bola teh.tak som sa vydavat nechcela kvoli bruchu a mojim problemom,ale teraz je to skorej na rozchod ako na svadbu...takze moje instinkty zafungovali v spravnu chvilu a svadba sa neuskutocnila a neuskutocni
A zobratí nemusia byť cirkevne ..