@mm47 Mudrlant, ty si zase odkiaľ prišiel na to, že anglické deti sú sprosté? Pri všetkej úcte, každé decko je také, aké si vychováš, a ak robíš babysitting, tak práve na toto máš vhodnú príležitosť, a decko si ti dovolí iba to, čo mu dovolíš sám.
Ale tuším, že na tieto tvoje päťsekundové súdy vychádzajúce s očividne dokonalého poznania reálií celého svete si už pomaly celý Birdz zvyká, takže... áno, nebudem sa rozčuľovať
ujo kedysi opatroval deti v Anglicku, ale neštudoval popri tom... veď pri štyroch deťoch (ktoré opatroval) by si asi len ťažko našiel čas aj na štúdium
@mm47 Ty si fakt neskutočný kretén Vidíš jednu fotku v metre a myslíš, že dieťatko sa vybralo na týždeň na výlet a to už nevieš, že moja mama tam na plný úväzok opatruje deti pomaly päť rokov. Samozrejme, pre zmenu tu aj býva.
Tak kto o tom vie viac, tvoja úžasná sesternica, ktorá sa tu párkrát odfotí s britskými deťmi, alebo človek, čo tu žije? Ty si neuveriteľne krátkozrako idiotský človek, fakt.
@mm47 Neviem, kto tu ťahá čísla Ty si sem ťahal nepotvrdené údaje o údajne hrozných britských deckách, ktoré nevieš ničím podložiť. Ale hlavne, že ja som tu krava Niektorí ľudia na tomto portáli naozaj neustále dokazujú svoju inteligenčnú úroveň. Dokonale. Ty sa ale rozhodne radíš na čelo Gratulujem, vyhrávaš z koláča dieru! Ale hlavne, že máš pravdu a bohvie, či si vôbec niekedy bol v Londýne alebo vôbec v Anglicku, mudrlant.
@mm47 Tak ja len samozrejme nechápem, prečo si hneď na začiatok urazil anglické deti Ak toto teda nejako doložíš, tak budem spokojná. Neočakávam to, ser na to, vlastne ma tvoj názor vôbec nezaujíma, pravidelne sledujem, že svoje názory nevieš vysvetliť Hlavne napr. tým, že "však decká sú iné". Tak ale potom prečo ich urážať? Hádzať do jedného vreca? Tak neviem, kto tu ukázal svoju vysokú inteligenciu, ale nech, pokojne si o mne mysli, že som debilné decko, môjho frajera to poteší, že mi tak niekto povedal!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale tuším, že na tieto tvoje päťsekundové súdy vychádzajúce s očividne dokonalého poznania reálií celého svete si už pomaly celý Birdz zvyká, takže... áno, nebudem sa rozčuľovať
Ale ten zarobok by ma mozno vedel motivovat aj k tomu aby som sa premohol kedze deti nemam rad.
Mimochodom otcova sesternica tam chodi pravidelne strazit deti a ma zazitky iste , ty ze sa raz odfotis v metre a mudrujes tu nie je bohvie co
Normálne dostáva týždenné vreckové, letenku a poplatky agentúre musela samozrejme platiť sama.
Staci si pozriet nejaky dokument o ich stravovacich a roznych inych navykoch a porovnat to zo SR.
Tak kto o tom vie viac, tvoja úžasná sesternica, ktorá sa tu párkrát odfotí s britskými deťmi, alebo človek, čo tu žije? Ty si neuveriteľne krátkozrako idiotský človek, fakt.
Ona je tam nezije natrvalo ale robi tam o par rokov viac tak si odpusti svoje ubohosti.Krava
Tvoja mama ma ine skusenosti zrejme , sak decka su ine.
Ty si svoju uroven dokazala urazkami ja som neurazal teba to ty tak sa najprv pozeraj na komenty a nechovaj sa ako debilne decko
Myslim si ze nevies normalne reagovat a nezistis ci je clovek do temy zainteresovany alebo nie .
Inak v pohode aj nabuduce , rad potesim neznameho cloveka