Ahoj. Chcela by som sa spytat, nebol z vas niekto na olympiade z nemciny na strednej ja tam mam nedobrovolne zajtra ist a potrebovala by som zistit ake temy boli na ustnej casti minuly rok...alebo aj predminuly to je jedno lebo fakt som z toho sprosta a n
máte olympiádu na škole?? keď je to školské kolo, tak témy si vyberajú učitelia.... nie je to nijak určené.... ja som mala minulý rok tri témy a to Sport, Natur a Lesen....
@Iwuanka noo v skole...to je o nicom lebo neviem co mam cakat a to ti povedali temu a mala si nejako reagovat alebo davali otazky lebo ja neviem co tam budem robit ked nemcinu velmi neovladam...treba k tomu mat dobru slovnu zasobu??
ja som bola tiez na strednej na olympiade...a my sme mali robit nejake doplnovacky, preklady, potom rozne cvicenia na zaklade posluchu, dalej opis obrazku............dalej nam dali urcitu temu o ktorej sme mali rozpravat sami a potom aj oni nam davali na tu temu otazky...ja som mala napr. temu znecistenie zivotneho prostredia...ale kazdemu davali nieco inee...takze to fakt zalezi na uciteloch co si vyberu...a urcite to nie je tak, ze co bolo minule roky, bude aj teraz....ak mozem odporucit pozeraj si slovnu zasobu...ta je najdolezitejsia...lebo bez slovicok sa nepohnes
bol tam popis obrazku pripadne si si mala vymysliet dej k dakym 3 obrazkom ktore spolu skoro nesuviseli posluch gramatika a na hovorenie nejaka rodina sport zivotny styl
@Ladyblady najprv rozprávaš sama k téme a už keď učitelia vidia, že si veľmi odbočila od témy, tak ti dajú otázku... alebo keď nevieš čo máš povedať, tak ti dávajú otázky.. a je k tomu treba dobrú slovnú zásobu samozrejme... neboj zvládneš to.. a keď nie, tak aspoň sa ti to bude počítať pri koncoročnej známke z nemčiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov