celkom aj hej sme tam doniesli kamoša čo sme ho museli po suťaži opiť aby sme ho dostali na vyšetrenie no a zhodou okolnosti tam bol aj jeho super ta na celu nemocnicu dve hodiny vrieskal, že to vyhral mal isť na rotgen ruky a nohy na odporučanie medika zo suťaže no a on im tam dokazoval, že všetko je OK tym, že im zošrotoval vozik na lieky alebo čo to bolo ....reakcia doktora bola asi taka, že ho chcel nahuckať rozbiť auto riaditeľa čo mu na dnes napisal službu a pritom ju nemal mať
Som mala necelých 7 rokov, vyberali mi mandle. Nakoľko som kvôli riziku infekcie nemohla vychádzať z izby, doniesli mne a dievčaťu, čo tam bolo so mnou (asi 5 ročné) obed na izbu. Priniesli obed a povedali, aby sme počkali, kým to vychladne. A my sme tam sedeli a čakali... a čakali a už nám prišli sestričky vziať prázdne taniere a my sme ešte ani nezačali, lebo to ešte stále bolo trochu teplé. Až potom nám vysvetlili, že sme to len nemali jesť horúce, nie čakať, kým to bude úplne studené
(A nechcem to zakríknuť, ale ak nerátam to, že som sa narodila, jediný raz, čo som bola hospitalizovaná v nemocnici
no ja som mala doktora neviem či to bol ind alebo čo to bolo.. a asi bol práve po kurve slovenčiny alebo čo.. ale robil sa že vie strašne po slovensky viac ako rodený slovák- ja .. tak vždy keď som mu nerozumela som sa spýtala: čo?.. a on jasné že nezopakoval čo povedal ale : nehovorí sa čo.. ale prosím! and i was like: FUCK YOU!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Humorné skúsenosti sú tie, ktoré sme už prežili...
Som mala necelých 7 rokov, vyberali mi mandle. Nakoľko som kvôli riziku infekcie nemohla vychádzať z izby, doniesli mne a dievčaťu, čo tam bolo so mnou (asi 5 ročné) obed na izbu. Priniesli obed a povedali, aby sme počkali, kým to vychladne. A my sme tam sedeli a čakali... a čakali a už nám prišli sestričky vziať prázdne taniere a my sme ešte ani nezačali, lebo to ešte stále bolo trochu teplé. Až potom nám vysvetlili, že sme to len nemali jesť horúce, nie čakať, kým to bude úplne studené
(A nechcem to zakríknuť, ale ak nerátam to, že som sa narodila, jediný raz, čo som bola hospitalizovaná v nemocnici