paci sa mi ze mozem rozbíjat takto systém,dokym mi tu anketu nevymažu,je to cisto fiktívna otazka ale je zaujímava svojimi moznostami, ak by ste nemali na vyber som tam zabudol prisunút.
slovo vrazdit ani jeho vyznam sa mi aboslutne nepozdava, takze by skutocne zalezalo len na okolnostiach. ale kedze by sme boli vo svete fantazie, potom by som ho spatne ozivila, ak by som ho teba vobec zavrazdila (fuj ake hnusne.)
v nejakom pochybnom paralelnom svete fantazie by som kludne vyvrazdil aj polku planety a chodil vykonavat potrebu na hroby mojich obeti.. nie ze by ma to bavilo, je to len priklad
ja by som ho zabit nezabilaa..nato nemaam...ale fuuuha co ja vieem keby to mal spravit nekdo iny nevim ci by sa to maloo..zas nema sa zabijat ale kolko ludi by mohli zachranit...fuuu
Spýtala by som sa ho Ale tak čo, možno áno, lebo ak by som to nespravila, možno by neskôr ono aj iné moje deti zomreli na rakovinu... Tak takto by sa im dalo pomôcť... Ale tak spýtala by som sa ho, mnohé malé deti vo filmoch vždy hovoria, že su pripravené zomrieť a tak, ak to niečomu pomôže či čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ANO! - Vyhoda - Jedna obet pre dobro vsetkych,nevyhoda - ludia by zacali byt este horsi, sebavedomejsi a destruktivnejsi lebo by zmizla
NIE! - Vyhoda - ludom/nam treba dat nejak zabrat - Nevyhoda - zabijanim sa dostaneme len k dalsiemu zabijaniu... ako vzdy
slovo vrazdit ani jeho vyznam sa mi aboslutne nepozdava, takze by skutocne zalezalo len na okolnostiach. ale kedze by sme boli vo svete fantazie, potom by som ho spatne ozivila, ak by som ho teba vobec zavrazdila (fuj ake hnusne.)