Som už zúfalá, tak som sa rozhodla že založím fórum na birdzi....
Proste je tu jeden chalan, ktorého nemôžem dostať z hlavy. Najväčší problém je asi to, že som sa doňho buchla... Robím veci, ktoré sa mi predtým zdali čudné, a nikdy by mi nena
Vieš ako sa hovorí - prvá láska je tiket, ktorý síce nevyhráva, ale jeho čísla si pamätáš do konca života...
Lenže toto nie je láska, je to zatiaľ len zaľúbenosť z tvojej strany. Ťažko ti niečo radiť, keď ako píšeš má priateľku. Z toho vyplýva, že keď ju naozaj ľúbi, nemáš šancu uspieť. Naopak, keby mu nerobilo teraz najmenší problém sa s ňou rozísť kvôli potenciálnemu vzťahu s tebou, túžila by si s niekym takým skutočne byť?
zase tak vazne som to s tym "do smrti" nemyslela ale je pravda, ze prvu lasku si specialne zapamatas potom uz maju ludia tendenciu nebrat tie ostatme vztahy tak, ako ten prvy.. neviem to moc vysvetlit, ale neboj, nebudes prva, ani posledna
takéto platonické lásky netrvajú dlho, takže sa neboj, že by ťa to strašilo do smrti... Ja som takto tiež milovala jedného chlapca a pamätám sa doteraz na posledný blog, ktorý som tu o ňom písala po 13 mesiacoch po tom, čo sme sa videli naposledy.... No a potom som sa zamilovala do iného...a práve vtedy sa tá moja platonická láska rozhodla, že zamieša karty a zavolal ma von.. síce som mala motýliky v brušku a cítila som sa, že mám zase 16, ale už to nebolo ono... povedala som si len, že je to fajn chlapec, ale už sa na tú moju ozajstnú lásku nechytal, teraz na neho spomínam len ako na chlapca, s ktorým som zažila veľa pekných chvíľ a ktorý mi odolával tak dlho ^^
@hoperpohroma to je pravda, že ľudia nezvyknú brať ostatné vzťahy tak ako bol ten prvý.... ale to čo píše ona vyzerá len na platonickú lásku..našťastie
na konci života sa vraj viac ľutujú veci ktoré sme nespravili ako tie čo sme spravili takže mu to povedz/naznač a uvidíš čo ti povie... je síce možné že ak to nevyjde bude sa vám trošku ťažšie stretávať ale to časom prejde takže vlastne nemáš čo stratiť a získať môžeš veľa...
ak sa ti fakt zdá taký super tak to riskni
(toto ale platí iba ak máš 16-17+ =D ak máš menej tak to nechaj plávať, ešte takých bude =D)
toto je typ platonickej lasky ktora sa skonci prvou pusou /blizsim stretnutim,atdd../ takisto som mala jedneho spoluziaka, ktoreho som povazovala za dokonaleho..aj sme si fajn rozumeli ked sme sa bavili spolu..aj skvelo vyzeral..myslela som nanho den /noc..a ked sme sa raz stretli a sli sme spolu sadnut na pivo/ nebolo to ako rande,,len ma pozval na pivo/ a ja som tak pred nim sedela..uvedomila som si, ze ten pol rok co bol pre mna pan dokonaly a ze som sa s nim uz aj pred oltarom nevidela...bola len nejaka idea.ze som mala v hlave nieco nerealne. A odvtedy som prestala nieco k nemu ,,citit,,. A pritom na tom pive sme sa fajn bavili..nijak zle sa nezachoval.
začni baliť, čiže v praxi, začni si menej zabraňovať v robení toho čo by si robiť chcela, postupne, dovoľ si trošku, ak si to nevšimne alebo mu to nebude vadiť, dovoľ si trošku viac, atď...
a tou jeho holkou sa nezaoberaj, je jeho rozhodnutie čo s ňou spraví, nie tvoje.
@daydreamaway ... ako netvrdím, že som stará alebo čo... ale si mladá, možno je to len pobláznenie, predsa, kto z nás ho nezažil? Pravú lásku pochopíš až neskôr... Začni si viac všímať, čo robí, ako sa správa pri tebe... Ak dospeješ k tomu, že je to obojstranné, skús zabojovať. Ak ťa berie ako len dobrú kamarátku, skús sa zmieriť s tým, že budete len kamaráti, možno sa to časom zmení... Ja som sa viac krát takto "pobláznila" a doteraz to ľutujem, pretože som len zbytočne strácala čas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
po rokoch to prejde
(presne rovnako som sa cítila pred 5 rokmi)
Lenže toto nie je láska, je to zatiaľ len zaľúbenosť z tvojej strany. Ťažko ti niečo radiť, keď ako píšeš má priateľku. Z toho vyplýva, že keď ju naozaj ľúbi, nemáš šancu uspieť. Naopak, keby mu nerobilo teraz najmenší problém sa s ňou rozísť kvôli potenciálnemu vzťahu s tebou, túžila by si s niekym takým skutočne byť?
niekto asi kontroluje náš chat!
kks úplne to tak vyzerá
ale dalo by sa polemizovat o tom tym, ze su spoluziaci, ho uz asi aj kus pozna, cize ta laska mozno ma realny zaklad
@assasins ja som ju nemala rada este pred tym nez sa dali dokopy takze som zostala dost zarazena ked zacali spolu chodit.
ak sa ti fakt zdá taký super tak to riskni
(toto ale platí iba ak máš 16-17+ =D ak máš menej tak to nechaj plávať, ešte takých bude =D)
ale tak skus to..doba sa zmenila..vid forum o par minut neskor ..
@coleshepter stretnes uzasnejsieho chalana viem,ze prvy vzdy bude strasit,ale netreba sa zase zastavovat...
Len on bol ten, ktorého priezvisko som si za meno davala
pis si moje
@daydreamaway
začni baliť, čiže v praxi, začni si menej zabraňovať v robení toho čo by si robiť chcela, postupne, dovoľ si trošku, ak si to nevšimne alebo mu to nebude vadiť, dovoľ si trošku viac, atď...
a tou jeho holkou sa nezaoberaj, je jeho rozhodnutie čo s ňou spraví, nie tvoje.