Ahojte, uz pri bozkoch mam v nohaviciach mrakodrap a bez dotyku telo o telo sa citim velmi neisto ist dalej na predohru. Bojim sa, ze keby ho ucitila tak skoro, cuvne. Neviem sa kvoli tomu uvolnit. Je to opodstatnene alebo to vobec nevadi?
Lepsie ako keby sa ti nemal od stresu postavit.
Poviem ti to asi tak, ze aj ked bude dievca citit, ze ti stoji, tak sa na tom maximalne zasmeje od potesenia ze ta vzrusuje a nebude nic riesit. Si predsa mlady chalan a penis sa neda ovladat tak ze teraz sa postav a teraz bud v pokoji.
To je čosi ako lichôtka niekedy pre dievča
A ak má skúsenosti tak je pravdepodobnosť podĺa mňa že necúvne...možno keby ešte nikdy nič s nikým nemala tak by ju to trochu vydesilo lebo by nevedela čo robiť, ale takto to nebude podľa mňa až taký problém
za pokus nič nedáš, no, prinajhoršiom nahoď šteňací pohľad, nejako sa z toho vykrútiš
tazko povedat lebo niektore baby s tym proste maju cas, moje posledne skusenosti ale ukazali ze mnohe su dost nadrzane len to nedavaju verejne tak najavo ako chlapi .
aj tak je najistejsie, najlepsie a aj najrozumnejsie sa o tom normalne porozpravat. slova nic nepokazia ak su spravne zvolene.
Podľa mňa je prirodzené ak pokračuješ v úlohe chlapa ďalej...jednoducho kým ona nedá signál, že NIE, tak pokračovať a v 90% to pokračovanie stojí za to good luck
@depropex no neviem, ale mne keby chlap povie "vies, som z teba nadrzany a neviem, ci chces tiez tak strasne trtkat ako ja", tak uhm, neviem, ako sa zatvarim... bez ohladu na to, ci by to takto formuloval, alebo nie.
z mojej skusenosti viem, ze ked pride chut nad tym netreba rozmyslat a toboz nie o tom rozpravat... to je najlepsi sex... akonahle sa to naplanuje alebo odlozi, tak to potom nedopadne dobre.
@kitty7 mozno som sa vyjadril ja zle ale pochopila si ma nespravne.
komunikaciou rozhodne nemyslim to co ty davas ako priklad, ze som nadrzany chces to ?
akoze je jasne ze to ze to baba chcela som vzdy vedel aj bez zbytocnych reci , to proste citim z jej dychu, bozkavania, dotykov... ale ked aj na nepriame neverbalne vyzvy nereaguje tak na to idem slovne, ale urcite nie takym stylom , skor len take uvolnene navodenie tej temy. A rozoberat to zbytocne tiez netreba ale hlavne je podstatne pamatat na fakt a to plati pre vas zeny, ze z vasho pohladu si myslite ze vycitame ze sex chcete zajtra rano o 8:35 kdezto my len vidime taky roztomilo nepritomny usmev
nic netreba planovat ani podobne silit ale ja som zastancom toho ze co nejde samo alebo niekde proste viazne, to si treba vydiskutovat . A cim uvolnenejsim stylom tym lepsie, urcite nieje nikomu prijemne o tom hovorit tonom ako na konferencii europarlamentu.
Aj tak neviem veľmi čo tu riešite , ved je normálne že ked sa ti to dievča páči a bozkávate sa tak ti presúva krv.Myslím že prúser je ak by nie .. Nemusíš hneď skórovať ale len "sa dostať na ihrisko" ak mi rozumieš .. skús čo dovolí ..aj tak sú ti asi všetky rady viac menej na prd lebo môže reagovať hocijako. (ale mať kondómy po ruke nieje zlý nápad DD )
Inak celkom tu čítam či ona je skúsena alebo nie , to by si mal ako jej chlapec vedieť nie ?
akoze pokial to dievca pritahujes, tak sa potesi, ze sa ti z nej postavil. horsie by to bolo, keby si baba vsimla, ze nejaky, co sa jej nepaci, je z nej hotovy...to by ma urazilo. ale ked sa s tebou nejaka dobrovolne bozkava, tak asize je rada, ze to ide dalej. nechapem, co z toho maju chlapi taku neistotu, nie si skor ty ten nepriraveny, ked pochybujes?
@depropex napisala som, ze bez ohladu na to, ci by to formuloval tak vulgarne, alebo nie. kazdopadne ak je to takto, tak je to okej. komunikacia je dolezita, ale v prvom rade by mala byt medzi ludmi neverbalna a ak ta zlyha, potom verbalna... s tym suhlasim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Povec si že aký si čávo a skus to. Bud to vyjde alebo sa na teba vysere...
Poviem ti to asi tak, ze aj ked bude dievca citit, ze ti stoji, tak sa na tom maximalne zasmeje od potesenia ze ta vzrusuje a nebude nic riesit. Si predsa mlady chalan a penis sa neda ovladat tak ze teraz sa postav a teraz bud v pokoji.
Hlavne ziadne skusenosti a ona ich ma. Sebamanipulacia je dobra rada. Vdaka.
Beriem. Neistotu zena vyciti a opatuje. Skusim to brat v srande ako radis, inac sa neda.
A ak má skúsenosti tak je pravdepodobnosť podĺa mňa že necúvne...možno keby ešte nikdy nič s nikým nemala tak by ju to trochu vydesilo lebo by nevedela čo robiť, ale takto to nebude podľa mňa až taký problém
za pokus nič nedáš, no, prinajhoršiom nahoď šteňací pohľad, nejako sa z toho vykrútiš
aj tak je najistejsie, najlepsie a aj najrozumnejsie sa o tom normalne porozpravat. slova nic nepokazia ak su spravne zvolene.
ja som tym vzdy len ziskal
z mojej skusenosti viem, ze ked pride chut nad tym netreba rozmyslat a toboz nie o tom rozpravat... to je najlepsi sex... akonahle sa to naplanuje alebo odlozi, tak to potom nedopadne dobre.
komunikaciou rozhodne nemyslim to co ty davas ako priklad, ze som nadrzany chces to ?
akoze je jasne ze to ze to baba chcela som vzdy vedel aj bez zbytocnych reci , to proste citim z jej dychu, bozkavania, dotykov... ale ked aj na nepriame neverbalne vyzvy nereaguje tak na to idem slovne, ale urcite nie takym stylom , skor len take uvolnene navodenie tej temy. A rozoberat to zbytocne tiez netreba ale hlavne je podstatne pamatat na fakt a to plati pre vas zeny, ze z vasho pohladu si myslite ze vycitame ze sex chcete zajtra rano o 8:35 kdezto my len vidime taky roztomilo nepritomny usmev
nic netreba planovat ani podobne silit ale ja som zastancom toho ze co nejde samo alebo niekde proste viazne, to si treba vydiskutovat . A cim uvolnenejsim stylom tym lepsie, urcite nieje nikomu prijemne o tom hovorit tonom ako na konferencii europarlamentu.
Inak celkom tu čítam či ona je skúsena alebo nie , to by si mal ako jej chlapec vedieť nie ?