dievcence....stalo sa vam niekedy ze vas pri navsteve gynekologickej ordinacie gynekolog zacal obtazovat alebo davat mam nejake navrhy?? ak ano, ako daleko az zasiel, alebo ste mu to dovolili? tato otazka plati aj pre muzov napr...u urologickiek/ ov
Nie nestalo sa mi to...no mám gynekológa a aj gynekologičku a stále sa mi zdá ze tá žena ma vyšetruje nejako pridlho...furt mám z nej divný pocit ze ci ma chce urobiť alebo čo ale tak ze priamo obťažovať alebo mi dávať návrhy tak to nie...
ja som mala gynekologicku, ale nebola nemravna ..len vo mne zabudla nasadku na ster krcka maternice ..bolo to trapne, ked zavolala aj sestricku a pozerali obidve, ci ju tam nevidia
nebol nemravný, skôr taký srandista, ale aj tak mi vadilo keď mi po vyšetrení pŕs ešte chvílu mágal kozy, usmieval sa pri tom a nakonci ešte potlapkal... mala som z toho tak týždeň traumu
mám gynekologičku, a nemám s ňou našťastie negatívne skúsenosti Ale keď raz bola mamina u nového gynekológa, z prezliekacej kabíny počula, ako dosť nemravne
komentoval a porovnával intímne partie pacientiek... hneď sa vyhovorila, že sa chcela spýtať len na nejaký liek a už sa v tej ordinácii viac neobjavila...
vyšetrovali ma dokopy 4 gynekológovia - muži, + dvaja, s ktorými som sa len rozprávala o výsledkoch nejakých testov a v živote som s nimi nemala problém... nejdem tvrdiť, že nemravní gynekológovia nie sú, ale sú to skôr výnimky, nebála by som sa toho...
akurát čo bola sranda, jeden z tých dvoch, s ktorými som sa rozprávala balil spolubývajúcu na izbe, keď som ležala na gynekologickom oddelení, ale nie nemravne, len si ju viac všímal, usmieval sa na ňu, pripadalo mi to milé...
zena gynekologicka je ako morske prasa - ani morske, ani prasa
s doktorkou nemam dobre skusenosti, teraz mam niekolko rokov doktora a som s nim spokojna. je rovnaky cynik ako ja, takze vacsinou dobre pokecame a mam pocit, ze to vysetrenie je setrnejsie, nez ked ho robila zenska.
mam gynekologicku .. a je skvela. Velmi profesionalna a empaticka ... ale v 18tich som mala gynekologa a blbu skusenost ... mala som napisane , ze sono urobit abdomenalne, nie vaginalne z dovodu, ze som panna .. tak ma prinutil pred vysetrenim vypit este flasu vody, lebo liter vraj nestaci na zobrazenie ... potom mi tlacil sondu o brucho tak, ze som mala modriny .. a cely cas mi hovoril "jasne, vy ste panna .. zozeriem kefu" .. dost ma to urazalo .. akoby som bola vadna ... alebo nejaka ludra, co sa hra na mnisku ... takze verim vselicomu ... no nastastie teraz mam velmi zlatu doktorku ... vzdy na sone vsetko vysvetli .. a je aj celkom srandistka raz som z tej nervozity pri jej opisoch vyhrkla sprosto "este som svoju maternicu nevidela" .. a ona s uchechtom mi ju vyznacila a hovori .. "tak zoznamte sa " mam ju rada, je fajn
mám gynekológa a je úplne v pohode. až na to, že keď prídem za ním s tým, že mi niečo je a naozaj mi nič nie je tak pozerá na mňa ako na debila ale pekne mi to vysvetlí
sak je to pre nic len kus ostateho masa vidia to kazdy den 100 krat ...ale raz ked som bol u urologicky sa mi postavil tak na pol zrde ked sa s nim dlho hrala ...trapas
ten môj gynekológ nie je vôbec nemravný akurát srandista veľký keď začne tým ultrazvukom vo mne hľadať (podľa neho) vaječníček pravý a ľavý..a akú mám materničku a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale keď si to predstavím, asi by som to zobral s humorom
Haha
ale k nemu som nemravná aj ja.
sme jak dvaja pubertiaci.
a baví nás to! :happy:
komentoval a porovnával intímne partie pacientiek... hneď sa vyhovorila, že sa chcela spýtať len na nejaký liek a už sa v tej ordinácii viac neobjavila...
Ja som ešte nebol u urológa.. a ku gynekologičke by som mohol...ísť ju obhliadnúť
akurát čo bola sranda, jeden z tých dvoch, s ktorými som sa rozprávala balil spolubývajúcu na izbe, keď som ležala na gynekologickom oddelení, ale nie nemravne, len si ju viac všímal, usmieval sa na ňu, pripadalo mi to milé...
@13
s doktorkou nemam dobre skusenosti, teraz mam niekolko rokov doktora a som s nim spokojna. je rovnaky cynik ako ja, takze vacsinou dobre pokecame a mam pocit, ze to vysetrenie je setrnejsie, nez ked ho robila zenska.
a nie nestalo
ten môj gynekológ nie je vôbec nemravný akurát srandista veľký keď začne tým ultrazvukom vo mne hľadať (podľa neho) vaječníček pravý a ľavý..a akú mám materničku a pod.