Mám taký menši problem pred pol hodinkou som si dala prepichnut pupok v takom obchode ... kde sa robia tetovania a take vecicky .. a prepichla my ta baba pupok
a mám celý pupok zelený a zahnisaveny je a všetko :-!
ty kokot! Padaj k doktoorvi s tym mozes mat velke problemy a laskavo nahlas to tetovacie studio nech dalsi po tebe neskoncia ako ty! A hlavne si vyberaj do buducnosti studia, ktore ti niekto doveryhodny odporuci.
To že ťa to bolí je v pohode, aj mne to bolelo... ja som hnis nemala ale... mala som niečo podobné.. to je v pohode...to je ako nejaká ochrana proti cudziemu predmetu v tele... to si len treba čistiť... a zelené... nemala náhodou zelený ten prostriedok čím ti ten pupok vydezinfikovala? inak netuším prečo to máš zelené....
inak ale hovorí sa to že piercing v bruchu môže zapríčiniť neplodnosť..
/nie pearcing boooože - ale piercing !!!/
prave v okoli pupka su body, ktore prepichnutim sposobuju, ze zena ma vacsie problemy otehotniet, u niektorych to skutocne moze byt dovodom neplodnosti.ved uz samotna akupukuntura je o stimulacii urcitych bodov a tym aj o lieceni, takze verim tomu, ze s tym prepichnutym pupkom to sranda nie je.
naštudovala by som si v tvojom prípade budhistickú filozofiu o tom, ako sa správať k svojmu telu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
jak máš vážne to bruco zelene .....
choď ku doktorovi !
moja kamarátka má pearcing v obočí, a tiež je zlieza - resp. počula som o tom, že telo to samé vytláča von, neznesie to
no v tvojom prípade by to mohla byť alergia alebo infekcia, a to by som si radšej dala ošetriť. vyber ten pearcing z tela, kým sa to aspoň nezahojí..
zrejme na to dostaneš masť, a vymenila by som ten pearcing za antialergický
/nie pearcing boooože - ale piercing !!!/
prave v okoli pupka su body, ktore prepichnutim sposobuju, ze zena ma vacsie problemy otehotniet, u niektorych to skutocne moze byt dovodom neplodnosti.ved uz samotna akupukuntura je o stimulacii urcitych bodov a tym aj o lieceni, takze verim tomu, ze s tym prepichnutym pupkom to sranda nie je.
naštudovala by som si v tvojom prípade budhistickú filozofiu o tom, ako sa správať k svojmu telu