Máte nejakú pesničku, ktorú nenávidíte? Či už preto, lebo ste si ju v minulosti 1000x púšťali, alebo máte k nej nejaký odpor Dajte link a ak chcete, tak aj odôvodnenie, že prečo práve ona Ďakujem
DANZA KUDURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a este Ukaz mi lasku ci jak sa ta kokocina vola
@night Vieš, čo je na tom najhoršie? Že to už aj človeku, čo sám proti mainstreamu nie je vyslovene negatívne postavený, sa zdá veľa, čo sa hrá prosteeeee.. od rána do večera v tých menovaných rádiách .
@flussica ani mi nehovor, minulý rok som často musel sedieť v office, kde celý deň hralo Funko, lebo väčšina ľudí chcela "podmaz"...bol som rád, keď som odtiaľ konečne vypadol.
Niekde som videl analýzu, podľa ktorej priemerný poslucháč rádia počúva okolo 1,5 či 2,5 hodiny, takže takú dĺžku má "unikátny" blok aktuálnych hitparádových songov (rozumej: shit) a potom ide repeat, aby si "najnovšie hity" zaručene vypočuli všetci ďalší.
Normálne by bolo rádio, ktoré by sa dalo počúvať v celodennej robote 8-16 s odstupmi medzi repeatmi aspoň týždeň...a aj to by museli ešte výrazne zmeniť žánre - namiesto tureckého disca a teplého justinbieberského popu aspoň rock alebo jazz.
Piesne od speváčok zo SuperStar - Dominika Mirgová, Martina Schindlerová... Kristína... od speváka Justin Bieber... Nemám rada metalove a rockove piesne...
@night Áno, 2,5 hodiny ešte počuješ pomerne neopakujúce sa (s)hity, ale fakticky si tiež viem veľmi dobre spomenúť na dni (v škole), kedy nám hralo väčšinovou spoločnosťou schválené FUN-ko pustené naplno od rána do večera a keby som mala počítať, koľkokrát som počula denne jednu a tú istú pesničku, vyčerpala som asi 6 tých "poslucháčskych blokov". Eňo-ňuňo .
Striedalo sa to občas s Aligátor-om, tak v niektoré dni zas hlava plná rocku, čo už však bolo večer predsa len tiež dosť. Ale ťažko nájsť komerčný kompromis, to chápem.
tiez mam rad breathing, ale len preto, ze mi taha spomienky na telesnu (vzdy ked som prisiel o deviatej do telocvicne hrala a nikde som ju predtym nepocul)
neznasam, ale fakt ze neznasam je Someone like you a Set fire to the rain a Rolling in the deep... to tolko krat pustili, az mi z toho jebe... a este nemusim zrovna ani Bruna marsa bilionaire...
Dobre v skratke : Hocičo od Celine Dion, Mariah Carey, Madonny, Christiny Aguilery, Britney, Keshy...proste fuj, blé zlé...Potom songy od ťažkých pseudorapperov, ktorých texty sa točia o prachoch, ženách, prachoch, sexe, prachoch, autách a samozrejme o prachoch...Songy kde featuje Pittbul, mám silnú alergiu na toho juhoamerického mopslíka...Piesne od "hviezdičiek" ktoré vypľul Disney Chanell (Miley & company)...Piesne, ktoré púšťajú naše milované rádia dookola, dookola, dookola, až sa cítim ako na kolotoči a chce sa mi zvracať...A samozrejme, nesmiem zabudnúť na veci od Robka Kazíka, Senzusu, piesne z Repete, a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Veľkú väčšinu mainstreamu, hlavne rádiové odrhovačky (Europa, Fun, Expres).
ešte sa nejaké určite nájdu a že ich nie je málo
a podobné sračky
sexy and I know it
- strašne mi to ide na nervy! :/
už končím
Niekde som videl analýzu, podľa ktorej priemerný poslucháč rádia počúva okolo 1,5 či 2,5 hodiny, takže takú dĺžku má "unikátny" blok aktuálnych hitparádových songov (rozumej: shit) a potom ide repeat, aby si "najnovšie hity" zaručene vypočuli všetci ďalší.
Normálne by bolo rádio, ktoré by sa dalo počúvať v celodennej robote 8-16 s odstupmi medzi repeatmi aspoň týždeň...a aj to by museli ešte výrazne zmeniť žánre - namiesto tureckého disca a teplého justinbieberského popu aspoň rock alebo jazz.
ale hlavne asi
nie že ich nenávidím, ale sú tak otrasne obohrané a aj keď nepočúvam rádio, proste sa im nedokážem vyhnúť a už sa mi zdvíha žalúdok keď ich počujem
Oh, God... Why?! WHYYYYY?! (Chcem umrieť...)
» www.youtube.com/watch?&v=vsvlsu...
@night Áno, 2,5 hodiny ešte počuješ pomerne neopakujúce sa (s)hity, ale fakticky si tiež viem veľmi dobre spomenúť na dni (v škole), kedy nám hralo väčšinovou spoločnosťou schválené FUN-ko pustené naplno od rána do večera a keby som mala počítať, koľkokrát som počula denne jednu a tú istú pesničku, vyčerpala som asi 6 tých "poslucháčskych blokov". Eňo-ňuňo .
Striedalo sa to občas s Aligátor-om, tak v niektoré dni zas hlava plná rocku, čo už však bolo večer predsa len tiež dosť. Ale ťažko nájsť komerčný kompromis, to chápem.
Odpad medzi odpadom "hudby"
Ide ma drbnuť keď ju počujem toľko omieľania tejto melódie + berte že raz ju vydala ABBA a vtedy ju omieľali tiež
Dobre v skratke : Hocičo od Celine Dion, Mariah Carey, Madonny, Christiny Aguilery, Britney, Keshy...proste fuj, blé zlé...Potom songy od ťažkých pseudorapperov, ktorých texty sa točia o prachoch, ženách, prachoch, sexe, prachoch, autách a samozrejme o prachoch...Songy kde featuje Pittbul, mám silnú alergiu na toho juhoamerického mopslíka...Piesne od "hviezdičiek" ktoré vypľul Disney Chanell (Miley & company)...Piesne, ktoré púšťajú naše milované rádia dookola, dookola, dookola, až sa cítim ako na kolotoči a chce sa mi zvracať...A samozrejme, nesmiem zabudnúť na veci od Robka Kazíka, Senzusu, piesne z Repete, a podobne...
túto pretože sa mi páčila, tak som si ju dala na budík, a časom sa mi znenávidela