Tento vek nenávidím. nikdy som sa naň netešila.Rodičia ťa nechú nikde pustiť.Veď máš iba 13!!! a keď mám ísť uratovať tak povedia už máš 13 už musíš upratovať!! VRRRRRR help meee
ja som upratoval od mojich 6 rokv co to za maldes je toto leniva. metlu zobrat a upratovat vodu pekne umyt. pici. kto by dal za to aby mohol metlu alebo vysvac zobrat do ruky a len tak upratovat.
mas 13 pockaj ked budes mat 18 budes mat ovela viac povinosti a to nespominam este este zotpovednost
Jééééžišííííííí ani mňa nechcú nikde pustiť no a čo ma to netrápi. A keď ide o upratovanie mňa na to nahovárať netreba ja v pohode upracem všetko a to nemám ešte 13 pomôžem ti upratať ak chceš
a kam by si chcela chodit v 13????preeeboha dievca...uz len to ze si zalozila tuto diskusiu ukazuje ze nie si dost vyspela na to aby ta mohli zacat pustat...lebo keby si bola tak vies ze si na to mlada
a s tym upratovanim...hm...lenivost cista a schopnost upratovat s tym kolko mas rokov nema nic spolocne....!!!
pff ja ked som mal 13 bol som najstastnejsi clovek na svete na 18 sa sice velmi tesim a s5 by som sa nechcel vratit ale defakto ostava ze su len 2 bezstarostne obdobia v zivote a to dectvo a penzia ale tej penzie sa dozit nemusis....
moooja kym byvas u rodicov..pripadne kym ta zivia musis to prezit ja by som 13rocne decko tiez nikde nepustala a upratovat si mala zacat uz davno..najvyssi cas zvykaj si
Wewo kecyyyy Vies kolko ludi to ma v pazi? Kde je vola tam je cesta, takze sorry ale nebolo s kym. Btw mas to jedno kedy o to prides ci 15 ci 18 ci 23, niektore baby vzrusuje, ked maju neskuseneho chalana, niektore zas nie (a just uvidis, ze ked si zatrtkas najdes babu ktora by bola radsej keby si panic - murphy
omg f 13 som neriesila trinastku ale mam este 5 dni taze zacnem asi uuvazovat a prehodnocovat svoj doterajsi zivot omg ser nato vezmi si zacnes teraz chodit po baroch a pood a f 16 nebudes mat co robit bo ta to prestane bavit to sa potom budes stazovat ves thaQ ti povim mna mamca pusti vonku hej abo thaQ ves beham po baroch samozrejme na kofolu ja ako slusny podzakony este neobcan i ked vem zeby som nemala a myslim ze robim chybu bo fakt maybe ma to potom prestane bavit ale co uz nedam si povedat pratam tha pratam mamca dzube tha dzube a ver tomu bude dzubat este dlllho ale maju praudu toti fotrovci i ked sa to tazko priznava ale maju boo si vezmi raz ty budes matkou a ty budes na svoje deti vrieskat ze si maju popratat taze mamicQa ta len pripravuje do zivota shaQ ves fotrouci len dobre nam chcu no ne thaQ?? taze nefim ako ti mam helfnut bo sama to zazivam tha to sicQo nic zaujimaveho se ani nedoznas bo co thaQe ne??
no kurniQ ja som lama ja to vem jednoducho podstata je ta zee rodicia vedia preco nas nikde nechcu pustit aa preco nam furt kazu pratat aa ze nebudu dzubat len ked mame 13 ono sa to potiahne este par rokou no uz chapete??
Wewo: to ves ja vem pisat aj gramaticky spravne ale ked sa tuna nikto nesnazi thaQ naco by som sa mala ja?? kazdeho respektujete len mna toto odkuris ze nevem pisat.....tha diQ za thaQu spravodlivost....: disappointed:
Trinast...nebolo to tak davno A odvtedy sa vela nezmenilo,teda co sa týka chodenia von a vecí okolo,akurát tak teda to moje myslenie trošku pohuplo ... Tiež ma vtedy štvali podobné veci a dnes sa na tom smejem . Raz ta to prestane zaujimat neboj
Moooja zlata...bud rada, ked budes mat uz aspon 18, tak budes chciet naspat 13...lebo vekom pribudaju aj starosti a povinnosti a su stale vacsie a vacsie, vies...to mi mozes verit! Ja by som rada mala znovu 13, ja som sa mala vtedy fantasticky..jaaj...
Moze byt aj horsie ...a co chces chodit von v 13-ke do 2h rano?ver tomu keby si sa objavila niekde na diskoteke kde su sami 18 alebo nejako tak stari alebo aj v nejakom pajzle tak sa len zacnu ujebkavat ze co to tu je za "devčátko" ved vecernicek jej uz skoncil daavno uz ma davno spinkat ukludat budes uz do konca zivota takze
Viem, o čom hovoríš, ale treba to nejako pretrpieť.. Pozri, o nič neprijdeš, do 18ky máš ešte 5 rokov a za tých 5 rokov môžeš ešte zažiť tak neuveriteľne veľa vecí..tak načo to unáhľovať? Užívaj si, aj ja si užívam, nepotrebujem teraz chodiť na diskotéky dlho do noci a podobné kraviny.. to čo musíš robiť teraz patrí k takémuto veku, vždy to bolo aj bude.. neostáva ti teda nič iné, len sa s tým zmieriť
ja som sa nechcela zbavit 14 rokov... sa mi zdal byt svet uplne iny...taky lepsi...pozerala som na neho detskymy ocami a teraz pozorujem ten svet ,,dospelych,, ...
mas 13 a si nic? a co chces byt? pockaj budes mat 18 a zrejme budes stale nic a to je este horsie ne? ja mam 14 a neriesim ja nechcem byt dospela same povinnosti a obrovska zodpovednost a vsetko.. ja chem byt proste vecny pubertak
hmm velky problem,nikomu nikdy nevyhovuje jeho vek...vydrz rok!budes mat 14,ale potom ta zacne stvat,ze ta nevpustia do nejakeho klubu,lebo este nemas obciansky!! ...takze radsej pockaj take tri roky...ale potom ta zas bude trapit,ze ti nepredaju chlast!! noo alebo radsej vydrz takych 20 rokov,to budes chciet mat zas tych 13....a budes si mysliet ake to boli sladke casy!!
Tak uprac a bez von sice mna tiez nepustaju ale maju na to dovody... a ja ich chapem ved nedavno som mala len 15 a nejdem sa stazovat ze ma nikam nepustaju.... naco? nik mi stym aj tak nepomoze a ked niekam velmi chcem ist uteciem...celkom jednoduche nie?
ja mam tez mat 13 teraz teda zajtra nehovorim ze uz mam lebo sa mi do zajtra moze hocico stat a wobec 13 budem mat az okolo piatej poobede hah tak to je..doma furt po mne blekaju ze mam 13 a ze uz mozem upratowat..kks jak to ja neznasam..aj tak nikdy nic nerobim hah matka vyprava e setko je na nu ale tak mne sa nece nemam cas ani nalady neco robit vynasat smeti vysavat umywat rady to fakt neni na mna jako jedno z toho spravim raz za rok nekedy ani to ne..
tymto sa vobec netraaaap.....13-stka je podlamna super mozes si uzivat zivota hlavne cez prazky aaa ja mam napriklad spoluziacku ktoru pustaju cez prazky byt vonku az do 11 vecer a to som skoro odpadla...by ma zaujimalo co tam robila....a do kedy by si ty chcela byt vonku prosim ta ? dievca zlater sa spamataj ze este nesi natolko vyspela aby si sa mohla flakat.a to upratovanie .... ja som leniva jak vos ale proste ked mama zaveli tak idem na to...lepsie nez sa nudit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
mas 13 pockaj ked budes mat 18 budes mat ovela viac povinosti a to nespominam este este zotpovednost
Deti sproste!
a s tym upratovanim...hm...lenivost cista a schopnost upratovat s tym kolko mas rokov nema nic spolocne....!!!
teraz uz len cakam na patnasty rok kedy uz nebudem pod zakonom a budem si moct tie moje chutky z trinasteho roku vyskusat na vlastnej kozi
tento strnasty je iba taky... prechodny
heh ale fakt... takmer kazdy rok je niecim specificky, ale 14nasty je jednoducho "rok medzi trinastym a patnastym"
nuz.. bul by so mna petrucci
niekto tu nema sebavedomie ze?
lebo aj baby dodrziavaju zakony a okrem toho nikto starsi nez 15 by to neriskol ze pojde do basy kvoli sexu s niekym kto je podzakonom
Vejushka - a čo by si chcela? omg..
chavéz: blablabla
nechcem zostarnut...ale co uz...