mám naozaj zivot uplne nanič.. viem, ze v afrike sa maju horšie a su aj horšie pripady, ale toto je psychicky problem, ktory sa nevyrovna fyzickej bolesti. moji rodičia sa rozviedli, mama na mna kasle, otec sa az privelmi stará, v skole nemam ziadnych pri
Neboj sa to sa vyrieši, ja i v takýchto situáciách vždy poviem že ak nie som šťastná v mladosti v dospelosti budem a tí čo sú šťastný teraz budú potom nešťastný. (viem je to slabé)
hmm ...ja sa riadim podla jednej veci.. jj mavam depky, opustam sa tiez dost casto, aj napicu mi byva veru, ale NIKDY neprechadzam do sebalutosti, a nenavidenia sa.. nikdy.
skus sa mat aj ty rada a uvidis ze to bude lepsie hned
to poznám tiež nemám Bohvie koľko kamarátov, rodičia sa hádajú a je to na hovno ale proste na to skúšam nemyslieť.Jediná vec ktorú na sebe milujem je to že som totálna flegma a tak mám všetko na háku (odporúčam ) proste sa na problémy vybodni a venuj sa niečo mu čo máš rada
Boháča... keď mám chrípku, idem k obvodnej lekárke. Vyvrtnem si členok, idem k ortopédovi. Vyhádže sa mi ekzém, idem ku kožnej. Keď máš takéto problémy, choď ku psychológovi, sama si uvedomuješ, že na tom nie si dobre. Máš 18 rokov, takže predpokladám, že si na strednej - tam musíte mať školského psychológa. Namiesto vypisovania na Birdz radšej navštív radšej jeho.
Prechadzas len depkovym obdobim, to ta prejde... ale mozes to urychlit! Prestan dbad na picovinach, napriklad kto si co o tebe mysli, ze si zalubena do nespravneho... to su nepodstatne veci. Nepchaj nos tam kde ho netreba. Nevsimaj si veci, ktore idu okolo teba.
Tazko sa ti to asi cita, ale ked si ziadas radu, tak ju pocuvni .Na zaciatok sa zacni niecomu poriadne venovat. Napriklad zacni chodit do fitka, zacni zdravu zivotospravu, ved ako sa hovori, zdrave telo - zdravy duch . Vo fitku sa absolutne nikto do druheho nestara, chodia tam ludia vsetkych tried, stylov a kazdy ma len jeden ciel. Cim viac sa budes niecomu venovat a sustredit sa na to, tym menej casu obetujes zbytocnym myslienkam v tvojej hlave napriklad preco to mas v rodine tazke, preco na nechce chalan, ktoreho chces ty... jednoducho si vycistis hlavu. Je to len o hlave.
@smajdovamamka A HLAVNE necakaj, ze ked sa zdoveris ludom (ako napriklad tu), ze sa nieco zmeni. Mozno sa ti na 5 sekund ulavi ale nikto na svete ti okrem teba samej nepomoze. Preto ked ziadas o rady tak ich skus pocuvnut. Nijak inak sa tvoj zivot ako zmenou nezlepsi, preto sa neboj zmien.
@smajdovamamka máš 15, to je taký uletený vek, preto veľa vecí vnímaš trochu inak formuješ sa na krásnu dospelú ženu o ktorú sa chlapci pobijú lebo podľa toho čo píšeš si veľmi otvorená a úprimná a to sa veľmi cení, skús si nájsť teraz nejaké hobby aby si nemyslela na problémy v rodine, aby si nemyslela na to negatívne, nájdi si niečo, kde ťa to prinúti sa sústrediť len na to, napríklad maľuj, daj svoje pocity na papier napríklad, proste čokoľvek aby si na to zlé nemyslela
och moja, nesmut, to je tax dospievanim, ze clovek ma pocit, ze sa naho ruti svet a vsetko je zle... ale ked si najdes konicek, co ta bude naplnat a budes sa mu naplno venovat, ta vsetky problemy odidu a naisto aj nejakeho chlapca zaujmes uvidis, drzim ti palce
chod za psychologom ...ak mas vazne neunosne depresie, tak ti da tabletky ked tak ( i ked podla mna robia vacsiu skodu ) ... hlavne sa nevypisuj tu ma birdzi s takymi vecami, kedze tretina ludi ti napise, ze sa mas zabit ... preber to s odbornikom a hlavu hore , vsetko bude dobre nakoniec
som mozno najkrajsia z triedy (nefandim si(smajlík) chalani nemaju zaujem, som v troskach, mam silne depresie kvoli mojmu zivotu,.. mám vyrázky, som nizka, nosím strojccek, este som aj zalubena do nespravneho..nechce ma..
Mám pre teba zlú správu . Ne ne žartujem Len si to tak napísala...
A depku nemaj to prejde... Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť zajtra lepšie
1. začni mať rada samu seba...no a čo že si nízka, máš vyrážky a strojček??? Ja som mala kedysi to isté (nízka som stále), ale našla som šťastie
2. začni čosi robiť...venovať sa niečomu čo ťa nadchne....ver tomu, že depresie alebo nuda, či samota sú naozaj kreatívne........taktiež ak začneš behávať, či cvičiť, či chodiť na prechádzky, budeš sa cítiť hneď vyrovnanejšie - presne ako bolo spomínané : v zdravom tele, zdraví duch
3. nesprávny chalan? nechce ťa? je to ťažké,ale kašli sa naňho. Stále je veľa chalanov na svete
4. Si sama? To poznám...vytráca sa slovo kamarát.....ale vďaka internetu som si našla niekoho, komu som sa dokázala vyrozprávať a naopak. Alebo druhá vec, tiež spomnaná-psychológ. Tomu sa dá tiwž vyrozprávať... hlavne to NIKDY nedrž v sebe. NIKDY!
5. Neutápaj sa v sebaľútosti.....okey, je t zle, nenávidíš sa.........tak si povedz sama sebe : A DOSŤ!! ...zatras so sebou, poskáč si a povedz sama sebe, že je to ok, že máš zase jednu z tých blbých chvíľ, ale nebudeš sa ľutovať! MAJ SA RADA
tak to budes citit v zivote, ked budes na niekom zavisla. to je na tom najhorsie, ze nemas silu spravit to, co by ta urobilo stastnou, ked ta niekto drzi v sachu, ako rodicia a pod (niekto napr nechce ist do decaku, aj ked je mu so svojimi zle, tak musi tajit pred zodpovednymi osobami, co mu robia). ked nemas na to, co chces, si na tom blede a to je zle. nikto na tvojom mieste by nebol stastny. (ja sa skor prestanem lutovat, ked si poviem toto, ako ked mi niekto necitlivy, co o mne nic nevie a nikdy mi nepomohol, povie ,,nelutuj sa'') resp ty si jediny clovek na tejto planete, ktory sa ma prave tak, kazdy iny, ktory by to mal v niecom podobne, by bol v niecom iny a prave to ho robi stastnejsim alebo nestastnejsim (nie na tvojej pozicii), cize sa musis vyrovnat sama so sebou a tak. neviem, ci ta potesi info, ze ja ked som si myslela, ze nikdy nebude lepsie alebo nieco neprezijem, tak sice s tazkostami, ale prezila som a bolo potom relativne lepsie, resp som sa tymi problemami stala taka flegma, ze som si zvykla byt nestastna a necitit sa nestastna v takej miere, ze by som tu psychicku bolest pocitovala ako tak nezvladnutelnu ako fyzicku bolest. ale mozem ti uprimne povedat, ze to, co ta stve na ostatnych, bude len horsie a polepsis si jedine tak, ze sa od nich dostanes prec a snad najdes lepsich. ani uz nic nedozenies, co si nestihla...a blby je ten, co ti povie white lie, len aby ta nemusel pocuvat plakat. niekto je slaby a ked je raz slaby, nepomoze mu ani milosrdna loz citit sa lepsie, cize na takych ludi si davaj pozor, su to svine, aj ked to nepriznaju a bez nich by si mozno bola uplne sama. naozaj je niekedy lepsie byt sama, len viem, je to tazke. a mozes zacat brat drogy, tie otupuju zmysly, ked je toho privela, lenze potom sa to este viac pokasle a ked ti nebude mat kto pomoct, tak je to zle e e.
@smajdovamamka Lahko sa mi to hovori preto, lebo som si presiel ovela horsimi vecami v zivote ako ty a tvoje bezvyznamne depky z toho ze mas strojcek... Ja mam 20 rokov a precestoval som toho v zivote viac ako malokto v okoli. 2x som uz bol prakticky blizko smrti. Teraz ale viem ze jedine co mi ku stastiu moze chybat je to, ze zijem, mam kde spat a kazde rano ked sa zobudem radujem sa z toho, ze mam pred sebou dalsi den. Netrapia ma ziadne sracky co si kto mysli alebo preco mam na cele jazvu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a práve dnes mám takú náladu. mám pocit že som všetko dojebala a už sa to nedá napraviť. A nemám sa komu vyrozprávať.
Neboj sa to sa vyrieši, ja i v takýchto situáciách vždy poviem že ak nie som šťastná v mladosti v dospelosti budem a tí čo sú šťastný teraz budú potom nešťastný. (viem je to slabé)
lebo kazdy ma tie svoje
. @n0win0u neni to tvoj "fejk"?
skus sa mat aj ty rada a uvidis ze to bude lepsie hned
Tazko sa ti to asi cita, ale ked si ziadas radu, tak ju pocuvni .Na zaciatok sa zacni niecomu poriadne venovat. Napriklad zacni chodit do fitka, zacni zdravu zivotospravu, ved ako sa hovori, zdrave telo - zdravy duch . Vo fitku sa absolutne nikto do druheho nestara, chodia tam ludia vsetkych tried, stylov a kazdy ma len jeden ciel. Cim viac sa budes niecomu venovat a sustredit sa na to, tym menej casu obetujes zbytocnym myslienkam v tvojej hlave napriklad preco to mas v rodine tazke, preco na nechce chalan, ktoreho chces ty... jednoducho si vycistis hlavu. Je to len o hlave.
P.S. Nerob z komara somara .
Zájdi za psychológom
A čo tak oprášiť skúsenosti našich predkov, ktoré hovorievali : Bez Božieho požehnania, márne naše namáhania!
a rada? kúp si zvieratko
@bludiacisvetom ô__ô
Mám pre teba zlú správu . Ne ne žartujem Len si to tak napísala...
A depku nemaj to prejde... Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť zajtra lepšie
2. začni čosi robiť...venovať sa niečomu čo ťa nadchne....ver tomu, že depresie alebo nuda, či samota sú naozaj kreatívne........taktiež ak začneš behávať, či cvičiť, či chodiť na prechádzky, budeš sa cítiť hneď vyrovnanejšie - presne ako bolo spomínané : v zdravom tele, zdraví duch
3. nesprávny chalan? nechce ťa? je to ťažké,ale kašli sa naňho. Stále je veľa chalanov na svete
4. Si sama? To poznám...vytráca sa slovo kamarát.....ale vďaka internetu som si našla niekoho, komu som sa dokázala vyrozprávať a naopak. Alebo druhá vec, tiež spomnaná-psychológ. Tomu sa dá tiwž vyrozprávať... hlavne to NIKDY nedrž v sebe. NIKDY!
5. Neutápaj sa v sebaľútosti.....okey, je t zle, nenávidíš sa.........tak si povedz sama sebe : A DOSŤ!! ...zatras so sebou, poskáč si a povedz sama sebe, že je to ok, že máš zase jednu z tých blbých chvíľ, ale nebudeš sa ľutovať! MAJ SA RADA