Problém je jednoduchý..a zároveň strašne zložitý...mám dievča, sme spolu 4 mesiace a veľmi ju milujem a aj ona mňa, rozumieme si, smejeme sa skoro stále. Má to jediný problém, raz za čas spravím niečo čím ju prakticky nechcene urazím a ublíži jej to. Nikd
nvm, tak veď každý ma nejaké chyby...a tým je originálny..a ak to nie je až také extrémne..ja tiež mám chyby a aj môj priateľ mal, ale tak..nikdy sme ich nešli meniť nejako radikálne na tom druhom
asi viem o čom hovoríš....tiež mám občas dojem, že urobím niečo, čo ľudí dokáže nahnevať, i keď to tak v danej chvíli nemyslím ako to vyznie v očiach druhých...nuž no...stáva sa...neviem o čo ide v tvojej situácií, ale skús sa to nesnažiť na sebe zmeniť a jednoducho sa s tým vyrovnaj, že je to tak...nemôžeš sa predsa neustále kontrolovať a rozmýšľať nad tým, či to čo urobíš, toho druhého nahnevá alebo nie....a hlavne buď pripravený sa vždy ospravedlniť
Konkrétne nebude nič, prepáčte ale je to osobné, máme obaja 18 rokov.
Lintu, s ospravedlnením problém nie je, viem si priznať svoju chybu a viem že čím viac na to budem myslieť tým skôr zas spravím nejakú blbosť...nemyslel som na to a aj tak...a je aj rozdiel v tom čo človek povie alebo urobí, toto posledné už bolo dosť hnusné odomňa..
presne takto som to myslela - čím viac budeš na to myslieť a čím viac sa tým budeš zapodievať, tým to bude horšie a horšie...a zjavne aj je, ako píšeš...len tak ľahko sa žiaľ asi nepreprogramuješ, aj keď budeš neviem ako veľmi chcieť,čiže aj keď je to neviem aké zlé, tvoja priateľka by si mala na to zvyknúť, že si proste taký....pozri, znie to kruto, ale vždy má na výber - buď ťa bude brať komplet takého aký si (aj so všetkými tvojimi zlými vlastnosťami) alebo, ak jej to až tak hrozne vadí, môže sa poobzerať po niekom inom, kto jej bude viac vyhovovať...( to nebolo myslené v zlom, to je proste tak, aj keď sa dvaja neviem ako veľmi ľúbia...niekedy si proste v niektorých vlastnostiach nevyhovujú a je lepšie, keď sú od seba :/ ) priateľka ťa prerobiť na dokonalého človeka, ktorý jej bude 100% vyhovovať, neprerobí nikdy...dajte tomu nejaký čas a uvidíte každopádne, nech vám to dobre dopadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Lintu, s ospravedlnením problém nie je, viem si priznať svoju chybu a viem že čím viac na to budem myslieť tým skôr zas spravím nejakú blbosť...nemyslel som na to a aj tak...a je aj rozdiel v tom čo človek povie alebo urobí, toto posledné už bolo dosť hnusné odomňa..
si potom vôbec rady pýtať nemusíš