ja by som siriusa nenechala zomrieť vôbec. ani veľa iných v HP díky za fanfikcie
a nepáči sa mi toto fórum vôbec! tu budú samé spoilere! ešte k tomu k tým knihám/filmom kde sú úplne najmenej žiadúce! to už rovno nemusím nikdy nič čítať ani pozerať! fakt ale! no fuj! @admin ? :/
Pamatam si na tu naloz sklamania jak som si precitala v 5 ako zomrel sirius, vtedy som si povedala ze ostatne diely nebudu take skvele a mala som pravdu, lebo som si domyslala dopredu ako to autorka dopise a ona to vobec nepisala podla mna! sirius vylepsil cely pribeh ved harry uz skoro prestal byt sirotou no takze suhlasim v tomto a ine postavy twilight patizon nemal opustit bellu vlkolakovi napospas a potom uz boli diely blbe dost.
ja by som chcela aby harry potter zomrel..lebo vtedy by bol ten koniec viac zaujimavý s tým že celý čas naozaj žil aby mohol umreť v ten spravny čas.... a ten koniec s jeho rodinkou tiež mohli proste vynechať.... a to ako ani naznakom tam nebolo nič s Gini a zrazu boli spolu a lubili sa.... viem že ukazovali že ma o neho ona zaujem.... ale aj tak.... v kaviarni flirtoval s čašničkou a ptm zrazu došiel do toho domu a už o chvilu sa olizoval s Gini ....
a inak vo vela filmoch su konce priliš predvídatelne.... a zmenila by som to od zakladu.... celkove spravanie postav je vždy rovnake....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dalej by som nenechala zomrieť Miju z Mariotových dedičov ked tri knihy boli o nej a v štvrtej zomrela
a potom v niektorých filmoch by som inak popárovala niektoré osoby
a nepáči sa mi toto fórum vôbec! tu budú samé spoilere! ešte k tomu k tým knihám/filmom kde sú úplne najmenej žiadúce! to už rovno nemusím nikdy nič čítať ani pozerať! fakt ale! no fuj! @admin ? :/
to si rovno mohla napísať: napíšte tie najprekvapivejšie spoilery ever
a inak vo vela filmoch su konce priliš predvídatelne.... a zmenila by som to od zakladu.... celkove spravanie postav je vždy rovnake....