Neoficiálne výsledky Monitoru 2011 z matematiky nájdete spolu so zadaniami na stránke » skolahrou.weebly.com/monitor-2011.ht... kde vám tiež môžem online vysvetliť, kde ste spravili chybu v postupe, ak vám to náhodou vyšlo inak
na pár otázkach zo SJ som pohorel kvôli tomu, že som sa ponáhľal a neprečítal si to poriadnem trebarz tá 16. A za trest, pravdepodobne budem mať len 65% 15% som stratil zbytočne
@georg21 hej my sme z toho mali strašnú srandu... a tí deviataci robia z toho monitoru takú vec, šak to nie sú maturi... iba obyčajný monitor, ktorí napríklad na našej škole moc nebrali do úvahy, lebo som ho nemala dobrý, ale naopak známky boli skvelé a tým som vyhrala.... a kamoška mala super monitor, ale zlé známky a tiež si dala na tú školu čo ja a nevzali ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
na stránke » skolahrou.weebly.com/monitor-2011.ht... už okrem výsledkov pribudli aj stručné postupy, tak si ich môžete pozrieť
Jebnutý monitor.
písala si to s toľkým smiechom?
2n+1
:/ :/
Tak každá škola má iné podmienky...A tak vieš stres je všade prítomný
Ale ako ty myslíš, so smiechom sa dá všetko prekonať, s tým súhlasím
a dajte tam áno moc ďakujem