@tunidlo no kedze gasparovic poveri na zostavenie vlady urcite fica ako prveho a neviem ci sa da vsetkym stranam verit natolko ze by ich fico neskorumpoval..
Nie, nepáči sa mi to. Nie som zástancom Smeru, ale Radičová mi je vrcholne nesympatická a koľko toho nasľubovala! To by som chcela vidieť ako všetko splní. A ďalšia vec: Maďarská strana mala viac hlasov ako slovenská národná? Hanba! Ale veď čo, ľudia si vybrali. Ukážte mi, či by v Maďarsku mala slovenská strana viac hlasov .
Nuž vidieť že ľuďom je dôležitejšie zlegálnenie marihuany a homosexuálnym manželstiev ako iné, dôležitejšie veci. (blee)
@kissmeplease Môžeš mi povedať jeden rozumný a pádny dôvod prečo sa ti strana Most-Híd nepáči? Len kôli tomu, že je madarská? Tak to ti gratulujem. Byť na tvojom mieste, sa radujem, že SMK vypadlo (ja som bola z toho na mäkko), lebo Csaky je jeden z tých jebnutejších. Bugár má oveľa viac rozumu ako istá Slovač, tak nečudo, že ho volili.
Btw, v Madarsku slovenskú stranu nepotrebujú, lebo u nich nie je menšina Slovákov, ktorý by tam žili.
Daľšia vec, nepáči sa ti Fico, nepáči sa ti Radičová, budeš vôbec s niečím v živote spokojná?
@lucinkahc ako spieva nohavica ... ja si to pamatuju ... nakopli ekonomiku, zacali podporovat zadlzene zdravotnictvo, ... nezda sa nikomu divne ze pocas poslednych 4 rokov sa neriesili dlhy nemocnic, skol a podobne ???
bez sdku, kdh a smk by ficko nemal z coho rozdavat dôchodcom a nemal by si ako ziskat take miestecko na akom je
@stenatko Ide iiba o to, že viacerých myslím zarazilo že Most-híd malo viac hlasov ako SNS. Proti p. Bugárovi nič nemám, tiež som toho názoru, že je to inteligentný človek a určite viac ako Csáky.
Preto som za to aby bol vo vláde Smer a nie Radičová, lebo ak naozaj urobili toľko škody ako sa hovorí, tak nech si to vyžerú do dna a nie že nová vláda, ktorá bude teraz sa bude vyhovárať na tú minulú. A ak tá špina, čo sa hádže na Fica nie je pravda tak nech to v nasledujúcich rokoch dokáže .
To čo si napísala posledné je pravda, uvedomila som si to potom.
Tuto nejde o pár ujov v oblekoch, ktorí si majú niečo vyžierať, tu si to vyžiera celá krajina! ... Keď niekto svoju činnosť vo vláde takto posral, tak má ísť od moci na kilometre, nie aby si pri nej ešte niečo do dna vyžieral, preboha ....
spokojny som, pokial pravica zostavi vladu...som rad ze HZDS a SMK sa nedostali do parlamentu, skoda tej SNS....ficov vysledok ma sklamal, ale az tak velmi neprekvapil
A sakra ešte som ti zabudol dať do @30 na koniec vety ktorého ty tak veľmi obľubuješ a jebeš ich na koniec každej vety ako 10 ročné decko a nie 20 ročný chlap.
@26 a ked to kazde 4 roky niekto posere tak sa furt len budu vyhovarat na tych predoslych a budu vznikat nove a nove strany ktore niektorym jedincom nahovoria ze spasia stat a po 4 rokoch na nich budete rovnako kydat...kam to cele vedie? do p*ce...lebo kazdy tam bude len na 4 roky lebo potom sa vam znepaci tak nebudu mat snahu nieco budovat ale len si naplnit vacky kym sa da lebo budu vediet ze po dalsich volbach sa tam aj tak nedostanu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no to neznamena ze to nemoze byt lepsie.. dufam ze vladu nezostavi smer
(btw. kolko treba kresiel na zostavenie vlady?)
Vláda by mala byť väčšinová, tj, na jej zostavenie je výhodné mať k dispozícii 76, alebo viac kresiel ...
SMER má totálne minimálne šance na zostavenie vlády, myslím, že budúca koalícia je jasná
ale tak nikdy nevies kto s nimi este pojde pre prachy..
V parlamente je 6 strán ...
SNS, Smer, Most, KDH, SDKÚ, SaS ...
SNS a Smer nemajú dostatok kresiel na vytvorenie koalície ...
Ostatné 4 strany spolu môžu vytvoriť vládu ...
Kto by teda, a hlavne prečo, mal ísť ešte do koalície so Smerom a SNS? ...
(keďže vo vláde bude aj tak, ibaže s rozumnejšími stranami)
Jednoducho s nimi nikto nepôjde
no ale musime byt optimisti
Nuž vidieť že ľuďom je dôležitejšie zlegálnenie marihuany a homosexuálnym manželstiev ako iné, dôležitejšie veci. (blee)
Btw, v Madarsku slovenskú stranu nepotrebujú, lebo u nich nie je menšina Slovákov, ktorý by tam žili.
Daľšia vec, nepáči sa ti Fico, nepáči sa ti Radičová, budeš vôbec s niečím v živote spokojná?
a dekriminalizacia marihuany a zlegalnenie homosexualnych partnerstiev su len dva body z ich celkove programu
spokojny som z casti, prekvapuje ma, ze kolko dostal smer hlasov, ze sa slovakom este nedoslo, co po tych 4 rokoch napachali.
ale nastastie smer nema ako zostavit vladu
bez sdku, kdh a smk by ficko nemal z coho rozdavat dôchodcom a nemal by si ako ziskat take miestecko na akom je
Preto som za to aby bol vo vláde Smer a nie Radičová, lebo ak naozaj urobili toľko škody ako sa hovorí, tak nech si to vyžerú do dna a nie že nová vláda, ktorá bude teraz sa bude vyhovárať na tú minulú. A ak tá špina, čo sa hádže na Fica nie je pravda tak nech to v nasledujúcich rokoch dokáže .
To čo si napísala posledné je pravda, uvedomila som si to potom.
Ale aký dôvod by mal niekto pridávať sa k Ficovi, keď vie, že vládu môže zložiť aj bez neho?
Povedal by som, že žiadny
Čím? Prečo? ... Ja netuším ...
Si sa načisto pomiatla? ...
Tuto nejde o pár ujov v oblekoch, ktorí si majú niečo vyžierať, tu si to vyžiera celá krajina! ... Keď niekto svoju činnosť vo vláde takto posral, tak má ísť od moci na kilometre, nie aby si pri nej ešte niečo do dna vyžieral, preboha ....
Aký veštec z teba ...
No povedz mi, nech vieme overiť, či budeš mať pravdu, veľmi zvedavý som ...
Lebo týmto si akosi nič nepovedal ...
Zasa nejak všeobecne ...
Konkrétne ukáž, kde som napísal niečo, čo má nulovú informaćnú hodnotu, ako to, čo si napísal ty ...