ale priznávam,momentálne mám na nechtoch žltý neónový lakaj keď len na spôsob franc.manikúry,dostala som ho od kamošky,ktorá očividne vie presne čo sa mi páči ...tak mi nedalo,aby som ho aspoň nevyskúšala
mám ružový, ten skvelé vyzerá k opálenej pokožke.... lenže ja si kupujem veci preto, lebo sa mi páčia a dobre na mne vyzerajú a je mi ukradnuté, kto a koľko ľudí to nosí alebo nenosí
páčilo sa mi :/ nenávidím keď sa niečo čo sa mi fakt páči dostane do módy.... rovnako ako koženka... som na ňu citovo naviazaná ale keď som videla každú druhp v koženke normálne mi ju bolo blbé nosiť ale túto našu krízu máme už za sebou
mám žltý a ružový, občas si ich dám na nechty, ale pripadám si v nich trápne keď teraz každá druhá baba(už aj chalani) majú na sebe niečo kriklavé(podľa nového ževraj neónové)..a len tak mimochodom som si ich kúpila asi minulé leto
Aj áno aj nie. Podľa mňa to ľudia už preháňajú s tými neónovými farbami. Včera som akurát videla jednu babu, mala na nohách nalakované nechty spomínanými lakmi (každý prst na striedačku inej farby).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale priznávam,momentálne mám na nechtoch žltý neónový lakaj keď len na spôsob franc.manikúry,dostala som ho od kamošky,ktorá očividne vie presne čo sa mi páči ...tak mi nedalo,aby som ho aspoň nevyskúšala
a aj na neonové laky príde za enjaký čas
žltý mam inak