Stáva sa vám, že sa vám niekto páči, ale vy ste mu uplne vpiči? Nemusí ísť ani o lásku. Ako to prekonávate? Najradšej by ste mu napísali, prihovorili sa. No jeho to stejne zaujímať nebude. Ak ste boli tá druhá osoba, bolo vám ľúto, že to neviete opätovať?
Obvykle to že sa niekomu nepáčim je instant turn off a veľmi rýchlo sa pozbieram, lebo je zjavne zbytočné sa tým zapodievať. A je dobré keď človek nemá žiadne očakávania, potom je to omnoho ľahšie.
@kobra@1 vždy sa mi to stane ale až vzedy keď ma to už prejde a zistím, že ten chlap nie je až taký super ako sa mi na začiatku zdalo. on zase po čase zistí, že ja som úplne super ale už je neskoro
Ak sa mi niekto páči a ja jemu nie- ok, neriešim. Ak vidím záujem druhej osoby a ja ho nemám- neriešim. Pozerám sa na to skôr logicky, ak je niečo jednostranné, nemá to zmysel riešiť/trápiť sa/hoci čo.
dva krát sa mi to stalo..prestal som tie osoby kontaktovať a zhadzovať sa zbytočne.. po čase ma prestali zaujímať úplne a po dlhšom čase som im a aj sebe ešte poďakoval za ten ignor, lebo časom som ich spoznal viac a uvedomil si že by to proste nešlo a nesadli (by) sme si..čiže ľúto mi to potom nebolo.. ale keď sa to deje v aktuálnom čase tak to človeka vždy najskôr zamrzí a chvíľu mu to je ľúto, to je normálne
u mňa to bolo opačne, nasieral som mnohých svojim ignorantským postojom...
a tých čo som zobral na vedomie, ma nakoniec aj tak "milovali" len pre prachy...takže všetci a všetko skončilo a zostal som iba jednému verný a ten ma doposiaľ nezradil ani raz...
Jojoooj, toľko som zažil takýchto prípadov, že už sa nad tým ani nejak nepozastavujem, a ani to už radšej nepočítam.. Ja som asi to stelesnené dieťa neopetovanej náklonnosti, lebo v tomto zažívam veľa takýchto prípadov. Ale bol som to ja, kto zvyčajne chcel a ona zas nechcela, tak aj preto len stále hľadám a som celý život sám.
Stalo sa mi to, hlavne raz ked som bola zalubena, to bolo asi najhorsie lebo potom som mala
No nastastie ja som stara skola a za chlapmi nedoliezam inac by sa mi to stavalo aj castejsie kebyze idem a cielene s nimi riesim
A prekonavala som to asi tak, ze som si racionalne uvedomovala ze nema zmysel sa trapit ked ten chlap o mna zaujem zjavne nema.
No a ked to bolo opacne ze ja som nechcela a on hej, tak bolo mi to jedno, alebo aj trochu luto, len som sa snazila aspon nedavat zbytocne nadeje.
Toto sa mi stalo asi 4x po sebe, a veru, neniesla som to najľahšie. Vlastne, toto je aj dôvod, prečo nevyhľadávam partnerské vzťahy. Úplne som na ne zanevrela. Už je to skoro rokov. Pôsobí to zatrpknuto, ale v skutočnosti sa to dá. Zamerala som svoju pozornosť na veci, ktoré mi idú. A vzťahy to teda ozaj nie sú.
Obdivujem (super) schopnosti vyššie komentujúcich, sa nad tým v pohode povzniesť, odignorovať a ísť ďalej. Je to veľká výhoda v živote, ktorú si ozaj neviem osvojiť.
To je beh na dlhé trate.. Ale keď si to tak zvazis tak ono keby ta osoba mala záujem tak by sa zaujímala...mna to už celkom aj prešlo... Alebo som veľmi opatrná v tomto a snažím sa si veľa vecí moc nepripúšťat... Lebo ono keď si uvedomíš že napr z toho nikdy nič nebude a ze to ta druha strana necíti rovnako... Alebo že ti dá síce nevedome vedieť alebo vedome že nič viac medzi nami nebude tak potom už fakt nie je čo riešiť.. A trikrát ta odmietne.... Ale pritom bali.. Tak radšej niekoho komu bude na mne záležať a bude s nim sranda a uvidí ako to dopadne.. ako niekoho kto iba bali a nakoniec si vždy vyberie druhu osobu namiesto teba a teba ma iba ako kamarat/tka... Pritom vie ze tebe na ňom /nej záleží.. Ale ta osoba nič necíti... Taky môže ísť do piče
myslim že toto sa stale určite už každemu a nie raz
keď niekto nemal zaujem a ja ano, tak to človeka trochu zamrí určite (teraz už ani nie, neriešim to)
... kedysi som to prežival teraz už nie ... ono pokial tam nie je zaujem (z tej druhej strany) tak ťa vlastne nemá čo trápiť, zaleži ale ako dobre sa poznáte/nepoznáte
opačne som to zažil asi 2 krat, ale tak dal som najavo že nemam zaujem a hotovo
Ked som intenzivne randila a hladala si znamost cez dating appky, tak sa mi moja “otrlost” znacne vytrenovala. Nic som nebrala osobne. Ale raz sa mi stalo, ze som sa polozmotala za jednym typkom a jo, ten mal v pecku no urcite som sa kvoli tomu nezrutila. Normalne som randila dalej s inymi Ale to je ojedinely ak nie jediny pripad, co si fakt pamatam, lebo moja obranna taktika vzdy bola nikdy nedavat najavo city prva a dokonca ani si nepovolit city ako prva, vzdy az ked ich prejavila opacna strana
Mne sa to stava vkuse, ja sa hrozne lahko zabuchnem. Ale v drvivej vacsine si z odstupom casu uvedomim ze som mala ruzove okuliare a dotycneho si totalne idealizovala
Len dvakrat sa mi stalo ze si naozaj do dnesneho dna myslim ze sme sa k sebe brutalne hodili vo vsetkom a racionalne nechapem preco ma dotycny nechcel akoze s oboma som bola zamotana, s tym jednym vlastne este stale som, no z nejakeho dovodu sa proste nezalubili aj ked nam bolo spolu hrozne fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Občas áno, cítim sa kvôli tomu veľmi mizerne. Občas zase vôbec nie, ľudia sa ľahko zahľadia a mne je jedno, že sa im to stalo.
@1 tak doslovne nie. Sympatie a záujem tam podľa mňa musia byť od začiatku.
A teraz už akosi nechápem čo by sa mi malo páčiť na človeku ktorý má ma piči pretože sa mi páčia ludia ktorý majú záujem a trávime spolu uz nejaký čas
a tých čo som zobral na vedomie, ma nakoniec aj tak "milovali" len pre prachy...takže všetci a všetko skončilo a zostal som iba jednému verný a ten ma doposiaľ nezradil ani raz...
woah. závidím toľkú inštinktívnu aroganciu.
"Stáva sa vám, že sa vám niekto páči, ale vy ste mu uplne vpiči? Nemusí ísť ani o lásku. Ako to prekonávate?"
to vyžaduje nejaké špeciálne prekonávanie? to mi príde ako pýtať sa "stáva sa vám, že keď sa celý deň nenapijete, tak ste smädní? ako to prekonávate?"
prosteveď... realita normálna, neni čo prekonávať.
"Ak ste boli tá druhá osoba, bolo vám ľúto, že to neviete opätovať?"
hej, raz v živote som sa páčil gayovi, a aj som mu povedal že ďakujem, lichotí mi to, ale bohužiaľ som hetero.
No nastastie ja som stara skola a za chlapmi nedoliezam inac by sa mi to stavalo aj castejsie kebyze idem a cielene s nimi riesim
A prekonavala som to asi tak, ze som si racionalne uvedomovala ze nema zmysel sa trapit ked ten chlap o mna zaujem zjavne nema.
No a ked to bolo opacne ze ja som nechcela a on hej, tak bolo mi to jedno, alebo aj trochu luto, len som sa snazila aspon nedavat zbytocne nadeje.
keď niekto nemal zaujem a ja ano, tak to človeka trochu zamrí určite (teraz už ani nie, neriešim to)
... kedysi som to prežival teraz už nie ... ono pokial tam nie je zaujem (z tej druhej strany) tak ťa vlastne nemá čo trápiť, zaleži ale ako dobre sa poznáte/nepoznáte
opačne som to zažil asi 2 krat, ale tak dal som najavo že nemam zaujem a hotovo
Len dvakrat sa mi stalo ze si naozaj do dnesneho dna myslim ze sme sa k sebe brutalne hodili vo vsetkom a racionalne nechapem preco ma dotycny nechcel akoze s oboma som bola zamotana, s tym jednym vlastne este stale som, no z nejakeho dovodu sa proste nezalubili aj ked nam bolo spolu hrozne fajn