omg ak sa chces na toto spoliehat tak radsej nesexuj... pocitanie plodnych a neplodnych dni a tiez prerusovana suloz su uplne nahovno antikoncepcne metody...
rata take picoviny je pekna kravina...a este aj ked nema baba pravidelne kramy a jedno s druhym...to vas ozaj zasiahla ta kriza, ze nemate ani na kondomy?
@6 ty si asi este kondomy nekupovala, ked pises take picoviny...
tie kokotiny z lidlu co sa trhaju jak jebnute ani netreba kupovat a durexy stoja kol 70sk. 70sk tri posrate gumy... za to by som peniaze nedal ani za toho boha... ved 3 kusy sa daju pouzit v klude behom jedneho dna, tak si to spocitaj
@11 to nehovor @tunidlo -vi lebo nechcene deti maju ist podla neho na potrat..teda by si tu nebola..
@10@chavez a rozmyslal si niekedy.. aspon na sekundu ci stotinu sekundy, ze najlepsia antikoncepcia je KEIN SEX, NO SEX, ZADEN SEX, ZIADNY SEX, tzv. sexualna abstinencia??
@12 no sak maju ist na potrat ale je rozdiel nechcene dieta a dieta jemne povedane z nehody (dufam ze som nikoho neurazil). Totiz ked dieta nechcene je jedno ako sa "zadarilo" proste si rodic/ia nie su isti ci su schopni sa o dieta postarat atd tak potom interupcia. Ale ked mas partnera alebo uz manzleku, spavate spolu ale o dietati ste neuvazovali a preto pouzivate ochranu ktora zlyha a vy viete ze nemate 18 a chcete sa postarat o dieta tak je to ine...
sexualna abstinencia bola kym som nezacal sexovat A nie dakujem, stacil mi tento tyzden:/ sa vytesujm ako maly a odratavam minuty kedy pride priatelka
@10 HAK vychadza aj pri drahsej variante ovela lacnejsie... navyse je to ovela lepsia ochrana ako kusok gumy. navyse ked ho mas natiahnuty, tak penis vlastne nema ineho vyuzitia ako sexualneho. nemozes ho proste pocas aktu vytiahnut nech ti ho stará pobafká... dokonca sa ani nemozes ist vystat a navyse potom vtak neskutocne smrdi...
dalej sa nemozes urobit a pokracovat v sulozi, pri com s HAK je to bez problemov a nemusis sa pritom bat ani nejakeho prasknutia a podobnych nehôd... kondom som pouzil dokopy tak asi 3x a aj to som za to nevyhodil peniaze ja a dobuducnosti ani nevyhodim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
rata take picoviny je pekna kravina...a este aj ked nema baba pravidelne kramy a jedno s druhym...to vas ozaj zasiahla ta kriza, ze nemate ani na kondomy?
Teoreticky by to byt nemali, ale plodne dni nemusia vzdy suhlasit len na zaklade tvojich vypoctov, urcuje sa to podla vytoku, teploty, a pod.
Ked ma baba moc poprehadzovany cyklus, tak ich moze mat aj sucasne s menstruaciou.
tie kokotiny z lidlu co sa trhaju jak jebnute ani netreba kupovat a durexy stoja kol 70sk. 70sk tri posrate gumy... za to by som peniaze nedal ani za toho boha... ved 3 kusy sa daju pouzit v klude behom jedneho dna, tak si to spocitaj
@10 @chavez a rozmyslal si niekedy.. aspon na sekundu ci stotinu sekundy, ze najlepsia antikoncepcia je KEIN SEX, NO SEX, ZADEN SEX, ZIADNY SEX, tzv. sexualna abstinencia??
sexualna abstinencia bola kym som nezacal sexovat A nie dakujem, stacil mi tento tyzden:/ sa vytesujm ako maly a odratavam minuty kedy pride priatelka
dalej sa nemozes urobit a pokracovat v sulozi, pri com s HAK je to bez problemov a nemusis sa pritom bat ani nejakeho prasknutia a podobnych nehôd... kondom som pouzil dokopy tak asi 3x a aj to som za to nevyhodil peniaze ja a dobuducnosti ani nevyhodim
minim HPV virus, ktory ma 90% obyvatelstva... a hlavne ti ktori promiskuitne ziju...
ked clovek nejebava kazdu druhu a hlavne ked vie s kym spava, tak sa riziko minimalizuje