no tato tema zaujima kazdu no poviem vam vsetkym jedno: vsade je to pisane inak.Raz 14 dni pred a po menstruacii inokedy ze prave tie dni su plodne...ale mali sme na zakladke rozhovor s gynekologom a ten hovoril ze aj pocas menzesu sa da otehotniet ale ze to je len male riziko-ojedinele
ja som bola pri gynde ta mi potvrdila ze plodne dni su vtedy ked ma dievca vytok viete a je to podla mna najlepsie tvrdenie a pravdive a ked uz tak ak nieje sprosta a nechce si skazit zivot nech sa isti bud antikoncepcia alebo kondom ma to istejsie ako s plodnimy dnami
Suhlasim s Dankou, aj ja som bola na jednej prednaske o planovanom rodicovstve zo skoly a tiez nam vraveli o tom ze ked ma zena vytok tak ma plodne dni. Je to vacsinou nejakych 14 dni po zaciatku menstruacie. Ale nie kazdy ma menstruaciu presnu ako hodinky takze tiez je tam riziko ze tie dni nesedia... Ale to s tym vytokom by malo byt na 99%. Ale pokial by som nechcela babo tak chlapa nenecham vystriekat do vnutra ani keby prosil na kolenach. a niekedy sa nemusi ani vystriekat a moze zena otehotniet. Niekedy sa stane ze chlap vyluci este pred vystrekom taku stavu a v nej MOZU byt spermie... To mam nastudovane, z roznych knih a aj lekarka to potvrdila ved predsa by som nezacala sexovat bez toho aby som vedela ako sa chranit a nespravit z rodicov babku a dedka
Vytok, nevytok.. neda sa no to spoliehat na 100% a ni na tych 14 dni po.. POviem vam takto, moja babka mala 43 rokov, ked otehotnela tym sposobom, ze sexovala 5.den po zaciatku menstruacie.. a moja mama tiez , takze baby nespoliehajte sa na nejake podozrive cisla.. spolahnime sa na nejake pokrokovejsie metody
maryinka a predstav si ze ich je takych dost... ktore si to riziko uvedomuju, ale vtedy nepremyslaju a potom depkuju. pochopila by som keby to robili len nejake naivne pubosky, ale ono sa to stava aj tym starsim... nechaaaapem
to je pravda treba......ale uz ked sa podari ved sa stava aj mne sa stalo 4 den po poslednom dni menstruacie a teraz len dufam,ze nic z toho nebude....
Chcela by som sa spýtat akými roznymi sposobmi sa da otehotniet?... da sa otehotiet aj ked som stale panna? .. ked sme sa s partnerom len mazlili?... davali sme si pozor... ani sa na mna neurobil... ale ci aj z jednej kvapky... sa da otehotiet... CHCEM SI BYT ISTA ZE JE VSETKO V POHODE PLS POMOZTE MI ... newiem co mam robit... nikdy som s nikym nespala... len som pocula ze pri prvom raze by mala tiect krv.. ked sa pretrhne blana.. ale newiem moc o tom... a chcem si byt ista ze sa nic nestalo.. a ako sa mam uistit ze je v setko v pohode?.. pls napiste mi... moc by mi to pomohlo...dakujem vopred...
chcela by som sa opytat ze ked mi skoncila menstruacia a na druhy den sme s mojim priatelom mali pohlavny styk a spravil sa do mna ci som mala plodne dni a ci som mohla otehotniet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ved existuje vela typov antikoncepcie...