Podla mna neplodne alee tak cisto moj nazor, pretoze menstruacia je vlastne proces ktory prichadza vtedy, ked vajciko nebolo oplodnene na to cakalo a ked nic neprislo a putuje het
tesne pred menstruaciou by mali byt neplodne dni, len u kazdej to moze byt inak, zavisi od dlzky cyklu, resp. sa niekedy stane, ze hoci pred menzesom su neplodne dni a nahodou je nehoda, vitalne spermie preziju par dni a plodne dni su tesne po menzese a sups.... ale nie, nechcem strasit, mali by byt neplodne (teoreticky)
keby to slo ako spolahlivy strojcek, tak by tesne pred menstruaciou boli neplodne. Teoreticky by mala menstruacia nastat nejakych (sa mi vidi, ze) 14 (16?) dni po ovulacii. Cize to, ze rozne zeny maju rozne dlhy cyklus, je sposobene skor tym rozdielom v dlzke tej casti cyklu medzi menstruaciou po ovulaciu. Ale stava sa aj take, ze zena otehotnie aj pocas styku cez menstruaciu napr...takze nikdy sa neda len nejakou matematikou zistit, ci je, ci nie je plodna
Pokial mas pravidelny cyklus, plodne dni su 14.15. den od prveho dna krvacania. ale toto je zavadzajuce, pretoze to nie su len dva dni... totiz spermie v zene vedia prezit dva dni ,takze ked mas sex aj dva dni pred plodnymi dnami, moze byt. a taktiez asi do 5 dni po plodnych dnoch llebo vajicko caka... ciže cca tyzden . pred menstruaciou su tdeda neplodne dni. no ked ti kramy meskaju je ot velmi tazke povedat v akom stadiu sa teraz nachadzas....@lilta
@ssnehulienka to znamena, ekd ma niekto kratky cyklus napr. vtedy mas aj ovulaciu skor....cize okolo dajme tomu 10 dna....ale ako vravis, treba ratat aj tie dni predtym, lebo vitalna spermia vie prezit par dni
@adsy ja viem, ze klasika prezitia je zhruba 2-3 dni a naozaj tie vynimocne superspermie mozu prezit v tele 5-7 dni.........do estremov uz nezachadzajme
@adsy ved ja sa nechcem hadat...ja vravim, ze som citala na viacerych strankach ...niekde je 5 dni, niekde 6....niekde 5-7.....a ja sa nespolieham len na wikipediu myslim, ze pre autorku je toto aj tak nepodstatne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
bez si kupit test, to bude mat najlepsie..
to je z wikipédie