Aj vám keď ste boli malí dávali rodičia nepochopiteľné zákazy ktoré nemali žiadny účel a doteraz ich nechápete ? Napr. moja kamoška sa nemohla ísť hrať za potok (druhá strana sídliska) i keď hneď za potokom bolo detské ihrisko kde sme sa všetci stre
@overexcitedgirl ona mala celkom pošahaných rodičov a pokial išla na to ihrisko sama odtial nemohla íst musel pre ňu dojsť brat fakt je to na hlavu a len tak ten most tam drží už aspon 50 rokov fakt nechápem
@janusiq18 to tiež moja nemá rada preto aby som nemusela vysvetlovať mám vytipovaných tak 5 mien a tie opakujem dookola horšie je keď niekto neznámi dojde k nám a zrazu sa pýta na mňa to už je vypočuvanie odkial kam kedy ako
Jedna čudná rodina býva oproti nás. Ich chlapec čo má 13-14 rokov napr nesmie kukat filmy od 15, 18, hrat hry na pc- ziadnee, musi mat ciste jednicky, nehodi nikde von hra sa iba s malou segou. Hodil na ZŠ kde ja, samozrejme si z neho robili srandu, ubližovali mu. Pritom má velké nadanie na futbal, lenže ho nemá ako rozvíjať keď mu to otec nedovolí, kebyže trenuje mohol by hrat niekedy za dpbry klub. Mi je ho luuto
hocičo čo som povedala a mojim rodičom sa nepáčilo zákaz TV... to že som televíziu nepozerala ich nezaujímalo bol to ten najpríjemnejší zákaz na svete... a asi jediný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw. tiež si nepamätám, že by som mala nejaké zákazy
Ale sused, s ktorým sme hrávali futbal a pod., hej.
Keď raz povedal, že sa z ihriska 500 metrov od domu vráti o piatej, božechráň, aby prišiel o päť minút neskôr.
Moji rodičia našťastie netrpeli paranojami, ani úchylnou radosťou v uplatňovaní moci nad deťmi