@n0win0u no ten prikaz terminalu co som spomenul to ma skompilovat linkovat a vytvorit spustitelny subor ... co aj urobi az na to ze ten subor sa neda spustit
@james144 subor som napisal dvakrat inak by mi to napisalo ze nieco v prikaze chyba a nevytvorilo by mi to ten subor
problem je v tom ze ono mi to vytvori ten vysledny subor ale z neznamych pricin sa neda spustit .... poklikam nanho a nic
@koprdil no tak som to dal spustit v terminali a spravilo to co malo (malo to len vypisat nieco) ale stale nechpem preco sa ten subor neda normalne spustit...
@james144 jj na koniec som tomu dal getchar() ale v terminali ked to spustim to funguje takze v zdrojaku by nemala byt chyba ale nieje dlhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@james144 subor som napisal dvakrat inak by mi to napisalo ze nieco v prikaze chyba a nevytvorilo by mi to ten subor
problem je v tom ze ono mi to vytvori ten vysledny subor ale z neznamych pricin sa neda spustit .... poklikam nanho a nic
to vytvorilo subor (a ziadna chyba nebola) ... ten novy subor mam otvorit pomocou terminalu?
@james144 jj na koniec som tomu dal getchar() ale v terminali ked to spustim to funguje takze v zdrojaku by nemala byt chyba ale nieje dlhy
#include
int main()
{
printf(" "prvy riadok" # %% # /
druhy riadok");
getchar();
return 0;
}