Cavte včera som videl jednu mladú babu na pokeci na sexzoznamke z mojho mesta tak som jej napísal a klaplo to ... vymenili sme si čísla a večer sme sa u mna stretli. Musíš vedieť č.1 - posiluje a robí vo fitku. č.2 - mala dosť široký hrudník a ramená č.3
@bilionaris tak potom tvoj krpec dole zachoval pud sebezáchovy našťastie ono presne, ako napisal @genksta baba, ktorá sa zoznami s chalanom (na pokeci ) a este v ten vecer mu vlezie do postele, je čo? skus si odpovedat sam a bud rad, ze krpec dole rozmyslal za teba...
ale veď to je normálne pokial nie si ten typ človeka ktorý si k sebe často volá neznáme ženy na jednorazový sex ... (teda podľa toho kolký krát sa to stalo)
skôr mi nejde do hlavy že si tam našiel peknú ženu, čo robí vo fitku, ktorá sa ešte v ten večer nechala nahovoriť a prišla dokonca k tebe a vyzliekala sa, tá musela byť hrozne zúfalá alebo .....
tak mi posli jej fotku do TS bo prisamvacku ze som v zivote nepocul, ze by tam dakto nabalil realnu babu... jedine ze nevyzerala moc dobre aj jej reakcia ma zaujima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a lebo to bolo pred svadbou
a v druhom, stáva sa to .. málokedy ale stáva. Možno len zlý deň. Mám jednu jedinú skúsenosť, veľmi podobnú a dodnes nevysvetlenú.
skôr mi nejde do hlavy že si tam našiel peknú ženu, čo robí vo fitku, ktorá sa ešte v ten večer nechala nahovoriť a prišla dokonca k tebe a vyzliekala sa, tá musela byť hrozne zúfalá alebo .....