chalani ako casto si holite tvar? a ste rovnomerne zarasteny na tvari? ja mam taky problem ze prave lice mam menej zarastene ako lave ked som zarasteny tak to vyzera otrasne , neviete da sa s tym nieco robit?
Momentalne vyzeram zhruba na 40 Neholil som sa 2 mesiace ( pre porovnanie strnisko mi vznika za den a pol) a inak ked sa chcem niekomu zapacit konkretnemu inak to nema vyznam sak naco
Všetci sa poctivo holia! Ale dnes sa to už nerobí. Ja používam čosi ako depilačný krém na bradu. Nechám pôsobiť desať minút a jednoducho si to potom zmyjem.
@bluepanter ja absolutne totozne, si ma potesil..som myslel ze som sam jak kokot ze mu stred brady nezarasta ...tiez aj lava strana mi viac zarasta ale to ma tak netrapi jak ta fuga na brade
@radiophonic to je ten zensky depilacny krem veet? alebo nieco nove pre muzov? predpokladam ze to ma rovnako dlhu trvacnost ako holenie nie? len pokozka je menej podrazneda a neporezes sa
hmm ale ked pouzivas ten krem tak ji hladsie oholoeny ako so ziletkou nie?
@bluepanter mame rovnaky problem n ..nehovoriac o tom, ze ja by som najradsej komplet tvar nechal zarast ..no to si tak skoro urcite nebudem moct dovolit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie...no proste v nedeľu a stredu sa holím, nezarastám až tak rýchlo, že by bolo treba častejšie
@Novy1nick
Ty máš nejaké permanentné problémy s ochlpením. Skús estrogén, mohol by to vyriešiť.
hmm ale ked pouzivas ten krem tak ji hladsie oholoeny ako so ziletkou nie?
su miesta kde sa toho nemozem zbavit a na druhy den to uz otravuje..a miesta kde som ako miminko.. teraz sa rozhodne nebudem pokusat zarastat...
A čo sa s tým dá robiť? ... Holiť sa to dá ...
Alebo ešte na tú menej zarastajúcu stranu denne prilepovať nejakú jemnú vrstvu ...