uz som sa zase chcela rozčulovať ked som videla nazov diskusie ze to tu uz bolo..ale to vobec nei je zly napad.....lebo sice ich nie je vela ale zopar takych tu mam ktorých by som rada zablokovala
hej raz to tu uz bolo. myslim ze na blokovanie tsiek nie je zly napad ale do fora preco by nemohol? sloboda prejavu. je to forum a ma pravo sa tam kazdy vyjadrit. dokonca aj ten koho ty neznasas
Pokiaľ ťa niekto otravuje Ts-kami tak áno - nebolo by zlé si toho dotyčného zablokovať - ale podľa mňa by stačilo jeho správi jednoducho odignorovať. Ale aby sa ten dotyčný nemohol zúčastňovať diskusií - to by bolo až príliš - aj keď by som vedel nejakých navrhnúť (možno by niekto navrhol aj mňa) - keby sa to tu spravilo tak by si s tým každý iba pohrával akždý by zakazoval a vôbec by sa tu potom nedalo poriadne ,,hýbať,, - toť môj názor...
ja som to myslela tiez len na ts(forum som si tam ani nejak nevsimla) v podstate mi jedno co kto kam pise...ale neznasam ked mi napr, ludia kao moralista zasieraju poštu
Akože, fakt nehnevajte sa... Ale viete si to predstaviť? Čo by tu potom bolo? Veď by sme si medzi seba rozsiali nenáviť a neznášanlivosť. To tu je aj teraz, ale myslím, že potom by sa to len prehĺbilo. Nie, nerobme to, nechcime to, fakt.
marek mas super napady a aj viem koho mas namysli mali by sme napisat adminovi tomasovi ci by daco nevymyslel lebo henta trapka to sa uz neda pozerat na ten monitor a ani pocuvat co tam ta dokaze pisat...len nervy mate pri nej najradsej by som jej hubu roznila !!!
Podla mna je to tiez rusenie slobody prejavu... ako nehnevajte sa ludkovia, ale komu tim prospejete? uz to potom vidim, diskusie, nikto ma tu nema rad a pod....
ja by som to nehala tak ako to je inak suhlasim plne s Kaskom co sa tyka tych for na to predsa tu su aby sme vyjadrili svoje nazory nepaci sa mi sice moc ze ma dakedy dakto problemy a potom je mu za to spicovane ze je trapny a pod ale je to nazor a co sa tyka Ts tiez nesuhlasim lebo potom by nechodili ani comenty a celkom to zablokovanie je myslim hlupy napad nakoniec by to dopadlo tak ze by nikto nikam nemohol sa nakliknut len priatelia nejakeho urciteho uzivatela kery napriklad zalozil to forum ..
mate tu pravdu vsetci.. bolo by to obmedzovanie slobody.. ale keby mate s istou osobou take problemy ako ja keram a ajkalifeislove inak by ste hovorili.. mna aj presla chut na birdz chodit. clovek si zalozi forum kde chce pocut nazory ostatnych na danu temu a nie ako vam jedno infantilne hlupe dievca nadava a vymysla si o vas hluposti.. je to teda velmi neprijemne. na TS jej uz neodpisujem a ani vo forach sa k nej nevyjadrujem ale je to dost nepriemne a vzdy ma to iba nahneva co tam nove dopise...
mm mne este neodpisal ale comyslis ze on s tym spravi boze ona je taka tupa jaj ja uz nemozem napisala mi ze urcite som neni trapnejsia jak vy dvaja dokopy ze ste trapny a mne ze ty tlsta pica...jaj krava ja ju uz mam na haku lezie mi na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Je to urcitim sposobom obmedzovanie toho, ze sa ma clvoek vyjadrit. vsak staci sa pozriet len trosku vysie co je tam napisane.
disksuia uplne o vsetkom, vyjadrite svoje nazory.
A potom by sa k tomu msuelo pripisat, ak nie ste zaradeny do listiny, nepovoleny usery.
Je to hlupost.
Ako na TS to ano ale na to, aby sa branilo pisaniu do foru. Tak to by bol uz vrchol.
Akože, fakt nehnevajte sa... Ale viete si to predstaviť? Čo by tu potom bolo? Veď by sme si medzi seba rozsiali nenáviť a neznášanlivosť. To tu je aj teraz, ale myslím, že potom by sa to len prehĺbilo. Nie, nerobme to, nechcime to, fakt.
Podla mna je to tiez rusenie slobody prejavu... ako nehnevajte sa ludkovia, ale komu tim prospejete? uz to potom vidim, diskusie, nikto ma tu nema rad a pod....