Máte nepríjemné pocity pri spomienke na nejakú udalosť ktorá sa vám stala a stále ju máte v hlave? Napríklad hádka s kamarátom, členom rodiny, šéf na vás nakričí, ste neprávom obvinený atď. Ako sa s tým vysporiadavate? Poviete si že to nie je vaše chyba.
nie je dobre vyhovarat sa, ze to nie je tvoja chyba - lebo casto to moze byt, alebo mozes mat na tom aspon pricinenie.
treba odpustat - ci sebe, ci ostatnym - a akceptovat, ze nikto nie je perfektny, chyby robi kazdy a ze sa stavaju aj zle veci a nie bezpodmienecne kvoli tomu, ze niekto mal zly umysel.
je mozne, ze si vycitas veci, na ktore uz ostatni zabudli. treba ich proste akceptovat a ist dalej, je to minulost
ja si často spomínam na veci čo sa mi stali keď som bola menšia a bolo mi pri nich hrozne, akože niekto ma za niečo vymsial/niekto mi niečo nepremyslene povedal a tak.
a keď si na to spomeniem je mi rovnako hrozne a neviem čo s tým mám robiť.
neviem či o tomto bola otázka ale chcela som.sa posťažovať
no... furt mám v hlave strašne živú spomienku na rozchod s mojím eggs. vlastne vždycky ked si na to nechtiac spomeniem, tak sa cítim presne rovnako ako keď sa to stalo.
a vysporiadavam sa s tým tak, že sa snažím rychlo myslieť na ružové trblietaké mačičky.
tak ako to pekne napísala pohroma, vedieť odpúšťať...
z Božieho vedomia ste svoju dušu oslobodili od ďalšieho páchania násilia, zla, ktoré vás s radosťou gniavi v podobe spomienok...
ked som strasne najebany, mam tendenciu povedat vsetky moje problemy prvemu cloveku, ktory je ochotny ma pocuvat. a ked si na niektory z tychto rozhovorov nasledne spomeniem, hanbim sa jak posledny pes.
Našťastie ani nie, so všetkým negatívnym čo sa mi stalo som sa nejak vysporiadal. Čo šlo napraviť to som napravil a čo nie, to napravil čas.
Skôr keď sa mi niečo akurát stane, tak nadtým rozmýšľam ešte aj pár dní potom. Ale to je dobré, pomáha mi to nájsť možnosti ako vyriešiť ten problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
treba odpustat - ci sebe, ci ostatnym - a akceptovat, ze nikto nie je perfektny, chyby robi kazdy a ze sa stavaju aj zle veci a nie bezpodmienecne kvoli tomu, ze niekto mal zly umysel.
je mozne, ze si vycitas veci, na ktore uz ostatni zabudli. treba ich proste akceptovat a ist dalej, je to minulost
a keď si na to spomeniem je mi rovnako hrozne a neviem čo s tým mám robiť.
neviem či o tomto bola otázka ale chcela som.sa posťažovať
a vysporiadavam sa s tým tak, že sa snažím rychlo myslieť na ružové trblietaké mačičky.
z Božieho vedomia ste svoju dušu oslobodili od ďalšieho páchania násilia, zla, ktoré vás s radosťou gniavi v podobe spomienok...
Skôr keď sa mi niečo akurát stane, tak nadtým rozmýšľam ešte aj pár dní potom. Ale to je dobré, pomáha mi to nájsť možnosti ako vyriešiť ten problém.