Ako sa snažíte uvoľniť keď máte veľký strach alebo ste nervózny? Máte nejaký pre vás osvedčený spôsob? Niečo čo na vás zaručene funguje? Čo vás dokáže vynervovať/vystrašiť?
napríklad dnes som mala neuveriteľné nervy, keď som išla za školiteľkou.. tak som to pred jej kanceláriou predýchala, povedala si, že aj ona je človek, a zaklopala som..
Nič ma neupokojí napr zajtra mam ísť k zubárovi.. a preto dnes pojdem neskoro spať aby som prišiel do zubara viac nasraný jak vystrašený.. keď budem mať nervy že som musel vstať tak tam sadnem a poviem het nech to mam za sebou.. naopak zase ked tam pridem vyspinkaný tak ešte s radosťou hovorím nech kľudne ide dakto predo mnou že ja počkam a tak ale upokojuje ma že ide aj mama s boľavým zubom tak ak to zvládnem ja tak aj ona!
no keď som nervózny tak ma vedia upokojiť len dve veci hh jedna je človek ktorý ma upokojí slovne a predostrie mi hlavne pozitívne veci a tú druhú si nechám pre seba
ked som z niecoho nervozna, tak sa ukludnim az ked sa problem vyriesi. cize ma ukludni len ked pracujem na nom a dokoncim to bezchybne. tiez ma desia agresivni ludia.
@spisovatel tak zase neber to tak vážne, nechcem, aby umreli všetky pavúky na zemi, ale mám z nich panický strach...ale aj keď je to dajme tomu živá bytosť ako kôň, tak predsa keď idem po chodníku, nezašliapnem koňa ako nejakého mravca predsa...podľa mňa v tom je rozdiel
Môj večný problém, neviem sa s tým poriadne vysporiadať. Dočasne pomôže veselá hudbička, ale ak mám na druhý deň niečo stresujúce, tak aj tak zaspávam s kŕčami v žalúdku.
@shiki vedel ma vystrašiť zubár ale už som prežila vŕtanie ďasna,ťahanie stoličky,chirurgický zákrok.... čiže teraz to už beriem lepšie ale stresy mám v škole pred dôležitým testom alebo prijímačkami a riešim to čokoládou alebo sladkým straaašne veľa sladkého a podporou kamarátmi alebo sa jednoducho nadýchnem a poviem si, že ľudia niekde zomierajú a ja tu trápim kvôli takejto blbosti
@hereiam - pointa? Veď ja ťa z ničoho neobviňujem, len mi príde divné zabiť bezdôvodne kvôli vlastnému pobaveniu...Ale je smutné, že to poväčšine robia len primáti...dokonca aj u šimpanzov je šikana prirodzená a ak sa nudia tak dokážu len tak bezdôvodne zabiť...
@spisovatel tak kvôli pobaveniu to naozaj nie je....je to kvôli upokojeniu...keď vidím pavúka, tak mám zimomriavky a začnem sa potiť...ak nie je práve najmenší a nemá ho kto vyhodiť alebo zabiť, tak sa rozplačem a hrozne sa bojím...neviem prečo....iné živočíchy mi naozaj nevadia
Ja mám na toto špeciálnu sieťku
A potom hop von oknom...alebo na parapetu zvonka. Ale treba si zaobstarať sieťku
Ale keď musíš tak musíš...ja som si už od strachu dokonca zlomil aj rebrá, keď som bol na strome a na krku som mal križiaka...tak som sa zľakol, že som padol dole...
Nehnevaj sa na mňa...nemám teraz práve najlepšie obdobie...pekný večer ti želám a skús tú sieťku.
Veľmi sa ti ospravedlňujem...asi to bola prehnaná reakcia ale musíš uznať, že si to napísala dosť podivne...
,,upokojí ma jeho smrť zavinená inou ako mojou rukou...,,
Neviem asi som trošku precitlivený tak sa nehnevaj...ale pamätaj si, že aj to čo je menšie je živý tvor a jeho život nie je menejcenný ako ten náš.
@Hereiam tak to je naozaj ohromne! ze `neporovnavaj pavuka s konom`... predsa sa cely svet netoci iba okolo Tvojho brucha
ja mam zase pavuky radsej ako kone, ale to neznamena, ze by som tie kone dal kvoli tomu napichnut na kol
@hereiam je rozdiel zabit komara, ktory Ta moze postipat a prenasat choroby (co plati aj o muchach)... a rozdiel zabit pavuka, ktory Ti nikdy nic nespravil
Tak predsa len sú na niečo dobré...slúžia ako potrava!
Komár je užitočný ako potrava veľkého množstva iných živočíchov. Keby vypadol z potravinového reťazca, nastali by nenapraviteľné škody na prírode. Je to modelový príklad za tisíce iných živočíchov a rastlín, ktoré sú nám azda nepríjemné, ale nesmú chýbať v prírode, čiže nesmieme ich vyhubiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a čo ma dokaže vystrašiť? argresivita
Aj ja mám arachnofóbiu ale že by ma ukľudňovalo ak vidím nejakú inú formu života umierať sa nedá povedať.
A potom hop von oknom...alebo na parapetu zvonka. Ale treba si zaobstarať sieťku
Ale keď musíš tak musíš...ja som si už od strachu dokonca zlomil aj rebrá, keď som bol na strome a na krku som mal križiaka...tak som sa zľakol, že som padol dole...
Nehnevaj sa na mňa...nemám teraz práve najlepšie obdobie...pekný večer ti želám a skús tú sieťku.
Veľmi sa ti ospravedlňujem...asi to bola prehnaná reakcia ale musíš uznať, že si to napísala dosť podivne...
,,upokojí ma jeho smrť zavinená inou ako mojou rukou...,,
Neviem asi som trošku precitlivený tak sa nehnevaj...ale pamätaj si, že aj to čo je menšie je živý tvor a jeho život nie je menejcenný ako ten náš.
Pekný večer ti želám :-S
ja mam zase pavuky radsej ako kone, ale to neznamena, ze by som tie kone dal kvoli tomu napichnut na kol
» www.sav.sk/index.php?lang=...
A ešte je toho oveľa viac.
Pavúk je tiež top v užitočnosti ale načo je taký komár to neviem...ale je to porovnateľné s človekom
Komár je užitočný ako potrava veľkého množstva iných živočíchov. Keby vypadol z potravinového reťazca, nastali by nenapraviteľné škody na prírode. Je to modelový príklad za tisíce iných živočíchov a rastlín, ktoré sú nám azda nepríjemné, ale nesmú chýbať v prírode, čiže nesmieme ich vyhubiť.