Ja niesom veriaci (vratane ateizmu), ale to co sa pise tu: » mojabiblia.sk/svatepismo/66/z... je pravda. Je to zle napisane. Ale to vsetko co potrebujete vediet je ze nakoniec a to o 1-5 rokov budu ludia rozdelený na 2 s
skupiny a to na tých, strucne napisane, ktorí boli dobrí, dávali lásku / verili v lásku, vážili si ženy, nepraktizovali vôbec minimálne aspoň nie úmyselne sex bez lásky, pomáhali tým čo trpia, snažili sa robiť veci správne a navadzali na taketo konanie prostitutky atď... (velmi ale velmi stručne povedané mali radi živé tvori a vážili si neživé veci). - tým sa bude ŽIŤ skutočne dobre, bude im dobre a budú šťastný a tých ostatných - tým neviem ako bude. Venujem sa okrem iného aj alchýmii a v duchovnom svete som postrehol niekoho kto tam ešte dávnejšie predtým nebol (a to pred 6 rokmi a 1 mesiacom), doteraz tam bol, už odchádza a potom sa vráti. To potom bude asi o 1-4 roky, možno viac možno menej, veľmi ťažko povedať. Je to asi akási skúśobná lehota. Mal takúto ruku: ...No a taku ruku moze mat iba 1 a to je tento: » en.wikipedia.org/wiki/Universal_... Tie predosle kapitoly sa uz stali a teraz pojde tato a potom tie dalsie: » mojabiblia.sk/svatepismo/66/z... ... Toto nie je diskusia skôr odkaz, za to ze tu boli ludia, hlavne zeny ku mne dobre a mile aj ked som so žiadnou z tohto fora naživo nikdy nebol , preto na komentare reagovat nebudem. Uz sem chodit nebudem, lebo nebudem mat cas, tak nech sa vam dari
rada si čítam hentaké všelijaké bludy, tak som si zapla ten odkaz, ALE to naozaj sa v bibli píše, že niekto videli bytosti so šiestimi krídlami a s milión očami?!
@tangerina ale zjavenie Jána sa neinterpretuje tak, že naozaj taká bytosť niekde má existovať ale že v tom svojom vytržení dačo také videl a má to nejaký symbolický význam - ktorý je ale ťažko nejak jednoznačne vyložiť
"Ja niesom veriaci (vratane ateizmu), ale to co sa pise tu: mojabiblia.sk/svatepismo/66/zjavenie-apostola-jana-kapitola-1 je pravda. Je to zle napisane"
1. Jebe ti alebo si na drogach? Ak ano, pls porad dilera.
2. Weeeeell...ono to vo vseobecnosti tak funguje, ze ludom, co si vazia ludi, zivot, veci, vsetko je vo vseobecnosti lepsie nez tym, co nie, pretoze su vo vseobecnosti stastnejsi, to nie je ziadna magia
@pubertslatinocelny vysvetlm ti to veľmi jednoducho. Písmo sv. je predovšetkým kniha vzťahov. To je niečo, čo na mojich blogoch alebo v takýchto fórach som vysvetlíl x krát. ďalej. ľudí fascinuje význam knihy Zjavenia sv. apoštola Jána, pretože medzi veriacimi, alebo aj neveriacimi, ak sa čo i len okrajovo, trochu aspon z akejsi prirodzeného záujmu zaujímajú o bibliu ako o knihu vzťahov je zaujímavá. Biblia priťahuje a rozdeľuje ľudí, tak ako to napísal istý filozof, rýchlo si nespomeniem jeho meno, on povedal doslovne... keby som vedel, že biblia bude viac ľudí rozdeľovať, ako spájať, nikdy by som nenapísal tú knihu. Už viem. Volal sa Oskar Wilde. Tu by som sa pristavil pri jeho výroku, pretože vieš.... každá kvalitná kniha, literatúra, ktorá svojím obsahom chce povedať aj čosi viac, než si myslíš, spôsobuje, že naozaj sa ľudia medzi sebou začnú rozdeľovať, v zmysle vyčleňovať. a tak, ako písmo sv ako také ľudí spája, bolo napísané pre nás, a našu spásu, pre naše poučenie, tak, ako ľudí zjednoducuje, tak, žiaľ, ľudí aj rozdeľuje. Lenže ona nikoho nerozdeľuje. Za to si môžeme sami, že to takto vnímame, pretože to takto pokrivene chceme vnímať. Za jednak stále sa divím, a veľmi sa čudujem, že ľudia sa o písme bavia len v rovine akejsi senzácie, hľadanie proste skrytých závad, čo mi kde vadí, čo mi kde sedí, čo mi nesedí, čo si chcem prečítať, čo si nechcem prečítať, raz narazia na pojem apokalypsa, aha, to ma zaujme, lebo niečo o tomto som videl v nejakých amerických filmoch a podobne... Takto to nefunguje bratu....
Obdivujem že je niekto taký ako si ty a zaoberá sa niečím podobným ako je alchýmia. Ale bratku alchýmiu a "bibliu" alebo sväté písmo nejde spájať do kopy . Jediné čo sa spája s apokalypsou je že aktuálny pápež je posledný čiže som zvedavý čo nastane po jeho smrti lebo aj úkazy červených mesiacov do toho spadajú a hviezdy sa nemýlia. Takže je to 50 na 50
@antifunebracka Ale ako dosť nepraktická vec tá koruna s polmesiacom keby si chce kakáč trochu poškrabkať z vnútra. Sodomiu asi vymyslel niekto kto ho chcel nasrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
...No a taku ruku moze mat iba 1 a to je tento: » en.wikipedia.org/wiki/Universal_... Tie predosle kapitoly sa uz stali a teraz pojde tato a potom tie dalsie: » mojabiblia.sk/svatepismo/66/z... ... Toto nie je diskusia skôr odkaz, za to ze tu boli ludia, hlavne zeny ku mne dobre a mile aj ked som so žiadnou z tohto fora naživo nikdy nebol , preto na komentare reagovat nebudem. Uz sem chodit nebudem, lebo nebudem mat cas, tak nech sa vam dari
mojko a čo je tam zle napísané?
2. Weeeeell...ono to vo vseobecnosti tak funguje, ze ludom, co si vazia ludi, zivot, veci, vsetko je vo vseobecnosti lepsie nez tym, co nie, pretoze su vo vseobecnosti stastnejsi, to nie je ziadna magia