Vždy keď sa osprchujem a vlasy mi vyschnú, sú hrozne suché a vyzerajú ako keby práve zelektrizovali. Už som skúšala všetko: masky, kondicionéry, všeliaké šampóny aj oleje a stále to tak mám.
neviete poradiť nejakú osvedčenú radu? privítala by som sk
Mne jeden čas robili to isté a pomohlo mi, keď som si vlasy vykúpala vo vode s trochou octu. Potom ich treba ale veľmi dobre premyť čistou vodou, lebo to dosť smrdí... Chápeš
Proste veľmi dlho vyplachuj vlasy tečúcou vodou. A nie že dáš na tri litre vody liter octu Na také tri litre stačí tak pol šálky, max šálka A dodá to ešte lesk vlasom
Mne stále elektrizujú i keď napr: večer sa osprchujem a učešem vlasy su O.K ale keď vyschnú tak ich znova učešem,mam dlhé rovnw vlasy a neznašam to,potom hned su take všelijaké,zeelektrizujú,a kamoška ma tak isto dlhé vlasy ale jen neelektrizujú a keď si dá cop a potom si ho dá dole a ma rovné vlasy bez elektrizovania !! a ja ?!ja uplne jak ježibaba ...(ach)
Mne to nevadi, milujem ich take ake su a ked sa daktp smeje, ze mi to lieta, je to retardovany idiot a nenavidim ho naspat! Moje lasky nikto vysmievat nebude, su dokonale a mnohe mi ich aj tak zavidia. a rpbi mi to tiez ale naozaj netusim jak sa toho uplne zbavit, lebo mi to robi bezne len tak. Poznala som babu, co si striekala avon sprej na telo na vlasy ale mne to prislo divne tak som to neskusala. Ale myslim ze by to mohlo byt riesenie. A este ja nepouzivam kondicioner, lebo mame to pride jak plytvanie peniazmi...ale ked som mala, zdalo sa mi, ze mit o tolko nerobi. Traz mam aj tak kratke vlasy, takze az tolko neelektrizuju ale inak ked dorastu, asi na to zacnem prisnejsie dohliadat (kondicioner, sprej) lebo predsa len by boli lepsie, keby to nerobili...
Mne sa to s vlasmi robí, keď je v celej kúpelni para Preto si umývam len vlasy, nie celé telo naraz aj s nimi, a nechávam si trochu pootvorené dvere do kúpelne A ešte sa mi to stáva, keď i vyfénujem vlasy, preto si ich fénujem tak raz za pol roka vo veľmi výnimočných prípadoch!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mne jeden čas robili to isté a pomohlo mi, keď som si vlasy vykúpala vo vode s trochou octu. Potom ich treba ale veľmi dobre premyť čistou vodou, lebo to dosť smrdí... Chápeš
Nie! Len to nie! Zničí to ten účinok!
Proste veľmi dlho vyplachuj vlasy tečúcou vodou. A nie že dáš na tri litre vody liter octu Na také tri litre stačí tak pol šálky, max šálka A dodá to ešte lesk vlasom