Najde sa tu niekto,kto mal nejaky sen,hocijaky a uz ste mu boli blizsko aby sa splnil ale nieco sa pos*alo ? Ako ste sa s tym vysporiadali? Lebo toto je moj pripad a som totalne sklamana....
vies no takto ti poviem... kamaratovi som robil zvuk na jednom dokumente a tam bol taky starsi pan a hovoril nam vela peknych veci a jedna bola aj ta ze clovek by mal mat sny, vela snov, ale nemal by cakat ze sa vsetky splnia... takze nemaj depky z toho snivaj dalej a snad nabuduce...
Ked sa niečo nepodarí,tak sklamanie a smútok sú prirodzené,človek má pocit,že je všetko stratené,nemá už žiadne šance. Ale na druhý deň to už vidí trochu inak,ked sa tie emocie ukľudnia,zrazu vidí alternatívy,dalšie možné cesty.
v podstate áno, ale mám aj iné sny a budem pracovať na nich. snáď sa aspoň jeden splní... (a aby som nebola nevďačná, pár sa ich už splnilo a to je super)
moje sny sa mi priebežne plnia až mi je to niekedy zvláštne, lebo si na ne spomeniem, že aha, veď to som sníval pred rokom a hľa, dnes sa mi to stalo...
najväčším snom a želaním - prosbou je aby birdzáci našli Ježiša Krista vo svojich životoch, ak ma Pán vyslyší stretneme sa všetci v nebi
Vies nic v zlom, ale nemam rad ak niekto nevie pocitat s rizikom...vzdy predtym nez sa do niecoho pustim zvazim rizika, predstavim si aj situaciu ze to absolutne nevyjde a ak sa viem zmierit aj s tym najhorsim scenarom tak do toho idem...
Kazdy ma hrat len taku vysoku hru na aku ma, svet nie je ruzovy a zivot nie je fer...
@tasha5
heh, zlatá babka...
tak ak je to kresťanska škôlka, potom by s tým deti nemali mať problém, v rodine ich k tomu vedú aby sa modlili za seba, za svoje šťastie a prítomnosť s Bohom...
Poznáš ten Boží výrok, "Nechajte maličkých prísť ku mne."
Bohužiaľ nie všade je to v rodinách tak, aby deti boli vedené k Pánovi...
s istotou však môžem povedať, že na Boha si každý raz spomenie a pre niekoho to bude možná aj neskoro.
ja som dostala co som chcela a teraz vidim ze je to na piiip
uz som to nejako rozchodila casom a snazim sa riesit situaciu operativne. cize okej je to napicu co dalej
@tasha5
ak sa tvoja babka pominie, ktorá sa za teba určite denne modlí, až potom uvidíš to týranie, ktoré ti nastane v živote, nejedenkrát si na mňa spomenieš...
modlitba ma veľkú moc...
si tak pyšná, ako keď prievam plieska dverami...
@tasha5
maš poravdu, aj ja, ale nehovorím tomu cirkev, ale pápež, kardinál, proste Boží pastieri, ktorí prepadli svetskej sláve a slúžia diablovi...
Cirkev svätá je nevesta Kristova, ktorá práve v dnešných časoch najviac krváca...
@dezolat
Božie milosrdenstvo je obrovské, kto hľadá nájde, kto prosí, dostane, kto klope, tomu otvoria...
a nemusí sa narodiť iba na našom Slovensku, pozri si tento dokument, o čom teda pochybujem, že tak spravíš...
a zistíš, že si sa veľmi mílil......
@Marcello111 Kto hlada ten najde, ale ty nehladas leby si myslis ze si vsetko nasiel, ty neprosis lebo myslis ze si vsetko dostal ty neklopes lebo myslis ze si vsade vytany. To je tvoj problem. Si cisty Frank Burns z MASHu.
@dezolat
kto si ty, ktorý ideš súdiť a sám Boha zapieraš?
kto si ty, že v mojom oku smietku visíš a vo svojom brvno nie?
kto si ty, že sa staviaš nad Boha Stvoriteľa?
zamysli sa nad sebou, lebo vodu kážeš a vino piješ, a takí, ako ty zle dopadňu ..
ja sa ti nepchám do priazne, ani to vídeo si nebol schopný pozrieť, lebo tvoja pýcha ti to zakázala, keby si tak bol učinil, nepísal by si tieto nenávistné slová, hanbi sa, lebo toto človek v tvojom veku na rozume by určite nenapísal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo co
ale akurat som o tom napisala blog vcera
takze ano
najväčším snom a želaním - prosbou je aby birdzáci našli Ježiša Krista vo svojich životoch, ak ma Pán vyslyší stretneme sa všetci v nebi
Kazdy ma hrat len taku vysoku hru na aku ma, svet nie je ruzovy a zivot nie je fer...
heh, zlatá babka...
tak ak je to kresťanska škôlka, potom by s tým deti nemali mať problém, v rodine ich k tomu vedú aby sa modlili za seba, za svoje šťastie a prítomnosť s Bohom...
Poznáš ten Boží výrok, "Nechajte maličkých prísť ku mne."
Bohužiaľ nie všade je to v rodinách tak, aby deti boli vedené k Pánovi...
s istotou však môžem povedať, že na Boha si každý raz spomenie a pre niekoho to bude možná aj neskoro.
ííí, a pre čo myslíš mladý muž
uz som to nejako rozchodila casom a snazim sa riesit situaciu operativne. cize okej je to napicu co dalej
ak sa tvoja babka pominie, ktorá sa za teba určite denne modlí, až potom uvidíš to týranie, ktoré ti nastane v živote, nejedenkrát si na mňa spomenieš...
modlitba ma veľkú moc...
si tak pyšná, ako keď prievam plieska dverami...
ale rob si ako myslíš....
maš poravdu, aj ja, ale nehovorím tomu cirkev, ale pápež, kardinál, proste Boží pastieri, ktorí prepadli svetskej sláve a slúžia diablovi...
Cirkev svätá je nevesta Kristova, ktorá práve v dnešných časoch najviac krváca...
Božie milosrdenstvo je obrovské, kto hľadá nájde, kto prosí, dostane, kto klope, tomu otvoria...
a nemusí sa narodiť iba na našom Slovensku, pozri si tento dokument, o čom teda pochybujem, že tak spravíš...
a zistíš, že si sa veľmi mílil......
heh, *mýlil
Prečo by sa to nemalo ešte podariť? Čo to je?
kto si ty, ktorý ideš súdiť a sám Boha zapieraš?
kto si ty, že v mojom oku smietku visíš a vo svojom brvno nie?
kto si ty, že sa staviaš nad Boha Stvoriteľa?
zamysli sa nad sebou, lebo vodu kážeš a vino piješ, a takí, ako ty zle dopadňu ..
ja sa ti nepchám do priazne, ani to vídeo si nebol schopný pozrieť, lebo tvoja pýcha ti to zakázala, keby si tak bol učinil, nepísal by si tieto nenávistné slová, hanbi sa, lebo toto človek v tvojom veku na rozume by určite nenapísal...