V prípade že keď ty niečo navrhneš a on ide. Tak asi mu chýba iniciatíva. Ale ak nejde a ty kvôli nemu trčíš doma. Nájdi si kamarátky ktoré ti ´´spestria´´ život.
webka sa mi paci ja by som jej ublizila za anglictinu- I REALY HATE DOGS AND WOMANS- D ..
btw k teme.. tak to by ma ozaj nebavilo nakolko aj ja som spolocenska ... takze musi vymyslat nieco aj on... keby nevymyslal absolutne nic neviem ako dlho to s nim vydrzim ale urcite nie 5 rokov...
Uvedom si, že nie každý človek je taký ako ty a potrebuje také množstvo externej stimulácie ako potrebuješ ty... Preto ak máš určité potreby (zvýšenej socializácie) a tvoj partner ich nemá, tak je podľa mňa jasné, že práve ty budeš častejším iniciátorom spoločenských akcií... Podobne ako partner s vyšším sexuálnym apetítom bude častejšie iniciovať sex... Nevidím v tom absolútne žiadny problém... Pravdepodobne existujú oblasti v ktorých je on ten iniciatívnejší alebo lpší ako ty... dobrý vzťah je aj o dopĺňaní, partneri nemusia byť úplne identický, práveže ak sú rozdielni, tak dokážu vykrývať svoje slabiny
(k tej webke: neznášam samospútaciu hudbu a to ani v prípade, že je to niečo, čo vcelku sedí mojim ušiam. Pretože často mám pustené dačo svoje a potom mi zrazu do toho začne hrať a to človeka štve. A viem, že toto tvrdí väčšina ľudí, tak nechápem, prečo neustále vzniká potreba pchať samospúšťaciu hudobnú kulisu
nó, budeš s ním už 5 rokov a nebol vôbec iniciatívny?!? tak podľa mňa to už bude len horšie a horšie. Očividne je nespoločenský a ide sa baviť lebo ty chceš.
Ja by som s takým chlapom vydržala max týždeň nechápem, ako si to zvládla roky. Láska je láska. Ale vzťah nie je len o tom byť zavretí doma, čučať na telku a pusinkovať sa.
Tak to by mi možno aj vyhovovalo . Ja tiež nepotrebujem veľké masové akcie, aj keď zas len sedieť doma, to tiež nie. Chodiť von, ale niekam, kde nie je veľa ľudí - kompromis.
Lenže keď vravíš, že Ty sama si veľmi spoločensky založená a on je v tomto smere buď flegmatický, alebo priam odmeraný, tak to je ťažko .. V tom prípade sa môžete dohodnúť tak, že v časoch, kedy proste budeš Ty chcieť ísť na nejakú akciu, tak pôjdeš sama alebo s kamarátkami/kamarátmi. Veď zas nemusíte byť snáď 24/7 spolu O_o.
@mielikki pretoze evcinu casu na birdz stravim s cumenim na webku...takze som spokojna ze mi daco hra..ale v pohode kludna tam zbijem daku ...pamelu namiesto tej brucanice aby boli vase uska usetrene heh
@nixxina anglictina je sku jazyk....ledvic som z nej presla....fck...absolutne nasilu uceny.ajtak z nej hovno viem ...nabuduce to tam napisem po mongolsky..
Bože moja priateľka je taká istá, furt by niekam stále chodila.. Stále na každom plese musíme byť, na každej oslave narodenín jej kamarátky a podobne. Radšej byť doma zavretý och...
No ak si vyslovene spoločenský typ človeka a potrebuješ spoločnosť, tak si myslím, že ak je tvoj chalan opačný pól v tomto smere, že ho nezmeníš. Ak ho aj "donútiš" niekam vypadnúť, už je jedno kam, skrátka, že tam pôjdete preto, že si to chcela Ty, tak aj tak to nebude ono, bude to znudené a nasilu. Nič z donútenia nie je prirodzené a dobré. Sama som celkom spoločenská, tak normálne a mali sme vo vzťahu takýto problém tiež. Veľmi dobre to poznám, tiež bola všetka aktivita na mne a už to nechcem znova zažívať .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lebo ak áno, tak v tom až taký problém nevidím.
čo ti na to povedať.
V prípade že keď ty niečo navrhneš a on ide. Tak asi mu chýba iniciatíva. Ale ak nejde a ty kvôli nemu trčíš doma. Nájdi si kamarátky ktoré ti ´´spestria´´ život.
btw k teme.. tak to by ma ozaj nebavilo nakolko aj ja som spolocenska ... takze musi vymyslat nieco aj on... keby nevymyslal absolutne nic neviem ako dlho to s nim vydrzim ale urcite nie 5 rokov...
k teme, ty sa bav a ser nanho, ked ho bavi byt doma tak nech je doma aj ked sa mozno budes kvoli tomu blbo citit..
Ja by som s takým chlapom vydržala max týždeň nechápem, ako si to zvládla roky. Láska je láska. Ale vzťah nie je len o tom byť zavretí doma, čučať na telku a pusinkovať sa.
Lenže keď vravíš, že Ty sama si veľmi spoločensky založená a on je v tomto smere buď flegmatický, alebo priam odmeraný, tak to je ťažko .. V tom prípade sa môžete dohodnúť tak, že v časoch, kedy proste budeš Ty chcieť ísť na nejakú akciu, tak pôjdeš sama alebo s kamarátkami/kamarátmi. Veď zas nemusíte byť snáď 24/7 spolu O_o.