No z velkej nudy ktoru posledne obdobie zazivam (som dlhodobo chory) som sa rozhodol nekupat sa aspon tyych cca 20 dni a ak to vydrzim tak skusit to potiahnut na 30 dni dufam ze sa podari
No to neviem, ale tak za predpokladu ze si budes stale menit veci a nie si este taky stary aby ti vyraznejsie smrdel pot pri rozklade tak sa to da aj vydrzat hodnu chvilu
Budem to maskovat roznymi sprejmi ..... ale .... spotit sa to sa spotim lebo mam horucky a musim to vylezavat a to som cely mokry ..... tak .... hura do toho
Chlapci z (myslím že) Guns"n"roses sa stavili že ktorý vydrží dlhšie bez sprchovania a stále dokáže spať so ženami. Prehral to jeden z nich keď mu po 3 mesiacoch bez sprchovania baba fajčila a pogrcala sa z toho. Myslíš si, že prekonáš ich rekord?
myslíš si že keď budeš denne vykonávať o jednu činnosť ešte menej než bežne a teda mať ešte viac času že sa budeš miesto nudy úžasne zabávať ? máš to velmi popletené
Ja sa musim kazdy den sprchovat a aj vlasy umyvat. Mne je to nechutne ked sa dakto nesprchuje aspon raz za 24 hod Ano teraz zazazivam obdobie, ze sa kazdyy druhy den sprchujem, ale to kvoli tomu, ze som chory a mal som take vysoke teploty, ze by som to ani nedokazal
ako ja nič, ale nechcem si predstaviť to množstvo baktérií, ktoré sa z toho potu, keďže si chorý vytvoria, budú množiť atď :-! ble... sorry... ale môžeš si privodť nejakú infekciu alebo niečo podobné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov