Čo si myslíte o telovo nesúmernom tetovaní? Myslím tým, že na jednom stehne je napr. nápis a na druhom stehne na TOM ISTOM mieste je, ja neviem, tá vec protispánková, čo si všetci na seba teraz tetujú. Alebo na rebrách, rukách. Iné tetovanie proste.
Alebo na jednej strane rebier je vytetovaný pečený holub a na druhej strane rebier je hrnček s kávou. Je to pekné, alebo škaredé, keď má človek iné tetovania na presne tom istom mieste, ale jedno na ľavej a druhé na pravej strane?
@torpedo08 no tie pičovinky závesné proti zlým snom, čo si všetci jebú všade @feklus na rukách ani nemám to isté, ale tam je drobné, dobre to vyzerá. avšak na jednej strane rebier mám veľký nápis a na druhú si chcem dať komplikovaný obrázok, tak či to oči nevykoleje
ale k téme, veď v pohode, nemusíš mať tetovanie ako podla pravítka. akurát asi je dobré mať zladený štýl toho tetovania nejako... proste keď máš na jednej nohe akvarelové, tak na druhej by malo byť tiež také.
@pandacorn áno, ďakujem skoro som sa aj trafila @foxylady chápu, chápu.. nužž, na rebrách na boku mám nápis a každý riadok iný štýl písma a na druhú stranu si chcem dať tetris, každú ´kocku´ inak farebne.. to by celkom sedelo do seba, či? všetci ma aj poznajú ako odveci ženu, čo 7 rokov nenosí nikdy zladené ponožky a keď sa dá, aj topánky nosím každú inú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@feklus na rukách ani nemám to isté, ale tam je drobné, dobre to vyzerá. avšak na jednej strane rebier mám veľký nápis a na druhú si chcem dať komplikovaný obrázok, tak či to oči nevykoleje
ale k téme, veď v pohode, nemusíš mať tetovanie ako podla pravítka. akurát asi je dobré mať zladený štýl toho tetovania nejako... proste keď máš na jednej nohe akvarelové, tak na druhej by malo byť tiež také.
aj keď neviem... možno kecám
@foxylady chápu, chápu.. nužž, na rebrách na boku mám nápis a každý riadok iný štýl písma a na druhú stranu si chcem dať tetris, každú ´kocku´ inak farebne.. to by celkom sedelo do seba, či? všetci ma aj poznajú ako odveci ženu, čo 7 rokov nenosí nikdy zladené ponožky a keď sa dá, aj topánky nosím každú inú