s frajerom som sex ako taky este nemala,tak zostavame len pri rucnom-strucnom uspokojovani mne vasak to prstovanie vobec nic nerobi,nehovoriac o orgazme a casto krat mi to robi az zle...ale ako som citala diskusie tu a kazdy pise o pozitok oralneho sexu
Tazko je povedat, v com je chyba, orgazmus sa odohrava v tvojej hlave a môže ho ovplyvniť veľa veci, ci uz tvoja nervozita, stres, unava alebo aj neschopnosť partnera...
Ale kazdopadne sa nic take nestalo, skusili ste to len prvykrat, takze podla mna je pochopitelne, ze este sa tak dobre nepoznate a neviete, co ti robi dobre.
Niekto tu raz napisala, ze sex (ci uz oralny) nie je honba za orgazmom, ked to pride, tak to pride. A pozri si sexus.cz, tam mas o tom popisane vela.
chba moze byt vo viaceryhc veciach, bud v tom ze chaln to nevie, dako zle to robi..alebo v tebe , ze sa nevies uvolnit...ale existuju aj zeny ktore nezazivaju orgazmus....ale pri orale je to fakt mizive precento..ale mozes byt v nom..
Nie je nič nezvyčajné, že žena pri orálnom sexe - prstovaní nezažíva orgazmus a často ani vzrušenie. Zvlášť mladé dievčatá sú citlivejšie pri dráždení klitorisu a "bod G" býva takmer nedosiahnuteľný nie len pre mladého neskúseného chalana. Ak ťa to bolí, povedz mu to, s tým nie sú žarty. Mohol by ti pri silnejšom tlaku vo vagíne spôsobiť aj menšie zranenia, čo by ti opäť len oddialilo pôžitok z orgazmu.
Skúste vyskúšať orálny sex - lízanie. Ak ti bude jazykom dráždiť klitoris, je takmer nemožné, aby to s tebou nič nerobilo. Nevravím, že budeš mať rovno pri prvom pokuse orgazmus, ale aspoň ťa to nebude bolieť a je veľmi nepravdepodobné, že by ti tým mohol nejako ublížiť.
Čo sa týka orálneho sexu - fajčenia, táto metóda nejako výrazne vzrušuje len veľmi malé percento žien a drvivá väčšina to robí preto, aby uspokojili svojho partnera (nie seba!). Preto od toho ani neočakávaj nejaké príjemné zážitky. A hlavne "netlač, nestrkaj do krku a nehltaj".
@holyknight haha...si veris chalan.ta baba to mohla aj predstierat a ty to nezistis ..tak to radsej robim aj ja,aby nemal moj niaky komlex ze ma nevie spravit..
chyba je v tebe aj v nou ti dorazaj a on nech buši aspoň cca 5min v kuse a uvidis s mojou to bolo tak isto ako to mas ti nemohla sa spraviť ale stále som skusal čo ju viac vzrušuje a prišiel som na to a bolo tak ti dorazaj a on nech buši a budeš spokojná aj ti aj on
lol hlavne ze sa hovori o pettingu a nie o sexe ale ano on nech busi naskor citat, potom prispievat
btw ano si jebnuta pretoze tym ze nieco predstieras sa nikam nedostanete nikdy. A otazka je ked sa robis ty sama, spravis sa? Ak ano tak potom on asi nedrazdi poriadne, ty sa nevies uvolnit... tak na tom treba popracovat ked si v poho a on to nevie tak ho trochu naved zarucene to nabuduce bude robit sam Nie je nic krajsie ako priatelka po orgazme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak to chces vediet na 100% tak si kup listok do PD a zajdi za mnou.
ja by som ti tak po pol hodine az hodine testovania povedal ako to vlastne je
prstovanim urobit babu je lahke ak nie je frigidna...aspon mne sa to zatial pri tych par babach vzdy podarilo
Ale kazdopadne sa nic take nestalo, skusili ste to len prvykrat, takze podla mna je pochopitelne, ze este sa tak dobre nepoznate a neviete, co ti robi dobre.
Niekto tu raz napisala, ze sex (ci uz oralny) nie je honba za orgazmom, ked to pride, tak to pride. A pozri si sexus.cz, tam mas o tom popisane vela.
Skúste vyskúšať orálny sex - lízanie. Ak ti bude jazykom dráždiť klitoris, je takmer nemožné, aby to s tebou nič nerobilo. Nevravím, že budeš mať rovno pri prvom pokuse orgazmus, ale aspoň ťa to nebude bolieť a je veľmi nepravdepodobné, že by ti tým mohol nejako ublížiť.
Čo sa týka orálneho sexu - fajčenia, táto metóda nejako výrazne vzrušuje len veľmi malé percento žien a drvivá väčšina to robí preto, aby uspokojili svojho partnera (nie seba!). Preto od toho ani neočakávaj nejaké príjemné zážitky. A hlavne "netlač, nestrkaj do krku a nehltaj".
Namiesto toho, aby si setrila tymto spôsobom svojho chalana komplexov (a pritom z toho nic nemas), sa s nim o tom porozpravaj.
btw ano si jebnuta pretoze tym ze nieco predstieras sa nikam nedostanete nikdy. A otazka je ked sa robis ty sama, spravis sa? Ak ano tak potom on asi nedrazdi poriadne, ty sa nevies uvolnit... tak na tom treba popracovat ked si v poho a on to nevie tak ho trochu naved zarucene to nabuduce bude robit sam Nie je nic krajsie ako priatelka po orgazme