Neurobíš nič.. ale môžeš kričať trhať kúsať a revať
koľko sa ti zachce... budem múdry ako šalamúnovať riť ale sú veci s ktorými nepohnete ani keby ste sa posrali, sere vás niečo každého sere.. aspoň to uvolnite keď už nič iné, nikto vás tu za to nebude jebať ...
jebe ma moja jebnutosť a to, že som totálna piča. A ešte aj absolútna nula v očiach niekoho, kto pre mňa bol všetkým. Teraz už nič nemá cenu. meheheeeeeee
@3@schizoofrenik nič.. len sa snažím vytvoriť si útočište ( ľúbim ten anglický výraz sanctuary ) pre seba a pre tých ktorý nemajú kam ísť.. to je vše, snáď tým nikomu neprekážam..
Mňa sere všetko čo sa doma deje a to nie je len chvíľkou. Som nasratá,lebo všetky POŠAHANÉ plány,čo si spravím,čo kedy budem robiť...cez ne mi urobia veľký škrt. Moje sny zadupávajú do zeme a nesere ich,že človek musí niečo spraviť,ale viac im záleží na sebe, než na povinnostiach druhého. A že vedia byť tak primitívny a ignorantskí že to naserie až mňa a to je už čo povedať...
Fuh...som si vedomá,že nikto nechápe o čom točím,ale nevadí...
jebe ma vecí dosť. minimálne dvojciferné číslo. ale tým, že ti tu o tom napíšem, s tým moc neurobím. ale rada by som niečo zdemolovala alebo niekomu uvalila.. asi by ma to trochu ukľudnilo
Hnevá ma to, že niekto mne káže a morálke a sám sa správa ako idiot, ale čo to trochu zmierňuje je to, že tá osoba sa tým svojim primitívnym správaním stáva ešte horšou a hnusnejšou osobou, ako je tá (čo vôbec nie je) na ktorej mne záleží a ktorej on ubližuje... Ľudia by sa mali v najprvšom rade zamyslieť nad sebou a potom súdiť druhých ...spýtať sa samých seba a nerobím to ja tak isto?? alebo ešte horšie.. a potom niekomu niečo vyčítať a zneprijemňovať život ľuďom, ktorý možno urobili v živote chybu ale tu robia všetci a teraz by sa rozdali pre ostatných modré zneba by zniesli, ale tí primitívny zakomplexovanci, ktorým pomaly ale isto dochádza, že tým úžasným ľuďom nebudú nikdy siahať ani po členky, im budú radšej každodenne znepríjemňovať život! Možno nikto nepochopí o čom píšem, ale to nevadí, ja raz ukážem tomu človeku, že kto je lepší či on alebo on a potom uvidí....
Taktiež je podľa mňa nespravodlivé, že dobrí ľudia nás navždy opúšťajú a zlí sa nechcú polepšiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a čo tým chcel básnik povedať?
Fuh...som si vedomá,že nikto nechápe o čom točím,ale nevadí...
až na tu zkurvenu školu!
Taktiež je podľa mňa nespravodlivé, že dobrí ľudia nás navždy opúšťajú a zlí sa nechcú polepšiť...