Len úplne krátko. Ak ste mali nejaké túžby, plány, sny ktoré ste si nesplnili pretože vám to jednoducho nebolo umožnené alebo z dôvodu, že vám to nebolo dopriate dokázali ste sa po čase nad to povzniesť resp. dokázali ste sa s tým zmieriť?
Áno. Povzniesť a zmieriť. Postupom času aj zabudnúť.
Navyše po určitej dobe mi neprídu až tak dôležité a podstatné. V minulosti som im prikladala oveľa väčšiu hodnotu, a teraz zisťujem, že sú to úplne bezvýznamné sny A túžby.
Takých detských snov bolo až až. Ale ja neviem či niečo môžem považovať za taký poriadny sen. Čo myslím na také poriadne tak sa splnila. A niektoré sa hádam ešte len splnia, ak tak skoro nezomriem, tak budem mať na to možnosti.
Nenechala som sa od toho len tak odradiť, ak mi to nebolo dopriate, umožnené...kompenzovala som si môj sen iným spôsobom (keď sa na to teraz pozerám z nadhľadu, tak možno lepším)... a ak všetko výjde, tak ich raz aj úplne naplním
Nie je nič čo by nevyriešil kvalitný Jack Daniels poprípade Gold Tequilka..Život ide ďalej ..Btw - ak chceš naozaj zrealizovať svoje sny a preto aj všetko robíš, tak ich aj dosiahneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Navyše po určitej dobe mi neprídu až tak dôležité a podstatné. V minulosti som im prikladala oveľa väčšiu hodnotu, a teraz zisťujem, že sú to úplne bezvýznamné sny A túžby.
hi hi hi