hej, ked sa mi o dvoch ludoch snival oze zomr ua oni zomreli. s odstupom 4 rokov to bolo. doma mi to neveria az na to, ze ja mam ulozene konverzacie jak som to kamaratovi pisala ze sa mi to snivalo...
mne presne ako @2 , v noci sa mi snivalo ze som nastupil do auta a sme sa zabili, rano sa dozviem ze tam dvaja chalani z nasej dediny napalili do stromu, obaja mrtvi, damn. az na to ze nemam ziadne konverzacie :/
videla som krvavú ruku na okne, akurát bola búrka a normálne to bolo všetko jak krvavá mary, lebo aj studňa bola tam, kde som spala....ráno tam bola sanitka. Doteraz neviem, čo sa tam stalo a každý sa mi vysmial za to, čo som videla. Radšej už nikomu nič nevravím.
@lawey ráta, ja Ti verím (a ešte ako, uf) @tikalok beriem všetko späť, tomuto asi nebudem schopný uveriť v plnej intenzite. nie som napokon Elektromních
Nikto mi nechce veriť, že si pamätám veci z obdobia keď som bol malý do absolútnych detailov. Vraj si to pamätám lebo to určite niekedy dávno spomínali. -.-
Sny v ktorých je jeden člen rodiny ktorý už zomrel.. to by ešte nebolo nič zaujímavé.. lenže tá osoba ma v sne upozornila na niečo čo sa práve doma dialo/mohlo stať...
@lawey mne je to jedno, pravda je vo viere, všetko je márnosť, márnosť šedivá, lososová v skutočnosti nie je farba lososov, všetko som premenil na kameň, aj to zlato.
verím Ti.
@dudoo chcem Ti veriť a aj Ti verím, Ti.
podľa mňa si to pamätáš, pretože deti sú spravidla vnímavejšie, a to len preto, že im v súčasnej spoločnosti dospelí tú vnímavosť neskôr anulujú výchovou.
mám tik z toľkých Ti.
@torpedo08 ja si tiež myslím že som videla ufo a tiež mi to nikto neverí..ale bolo to dávno a ľudia mi to vytĺkajú z hlavy takže tomu prestávam veriť už aj ja
@sandrushiceq nedaj sa ! ver tomu @jaja2014 nj inak ja nechapem preco tomu ludia vobec neveria sak v tom vesmire musi byt miliony civilizacii tak je podla mna takmer samozrejme za ich vidime
jazda v Mercedes S600 Lorinser, a ďaľších autách v cenovke nad 170 000 eur ... šoférovanie rezešovej BMW 7 iXL .... videl som 3 Monteverdi, Našiel som pár zaujímavých vecí a tak ďalej
Raz keď som bol menší, som bol u deda na dvore a videl som od seba vzdialenú osobu celú v bielom (asi tak 10 metrov) strašne som sa bál priblížiť, tak som kašlal na to, ale to isté sa mi stalo ešte 2-krát a potom som sa raz odhodlal a zrazu to zmizlo....Vôbec netuším čo som videl, ale to je asi taký zážitok na ktorý nezabudnem a neviem si ho vysvetliť .... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale ani ja tomu neverím takže to nikomu nezvyknem hovoriť len sestra o tom vie
@obliviate tak to Ti verím
@lansue určite, ja som tomu hneď uveril a nesmejem sa Ti
@toxo @ssnehulienka aj vám verím : )
vidíte? je to uveriteľné.
@tikalok beriem všetko späť, tomuto asi nebudem schopný uveriť v plnej intenzite. nie som napokon Elektromních
*neráta
lebo to nie je neuveriteľné
verím Ti.
@dudoo chcem Ti veriť a aj Ti verím, Ti.
podľa mňa si to pamätáš, pretože deti sú spravidla vnímavejšie, a to len preto, že im v súčasnej spoločnosti dospelí tú vnímavosť neskôr anulujú výchovou.
mám tik z toľkých Ti.
@eutanazia
@jaja2014 nj inak ja nechapem preco tomu ludia vobec neveria sak v tom vesmire musi byt miliony civilizacii tak je podla mna takmer samozrejme za ich vidime
a teraz niečo od kamošky
snívalo sa jej že sme boli celá trieda na pohrebe a že sme strašne plakali a o 4 dni neskôr zomrel spolužiak :ehm:
@ceruzisko nebol 1. bella?
Cernanov dedo bol kysučan čo emigroval do USA, mala to byť pocta prvému človeku čo mal slovenské korene a bol vo vesmíre.