ak sa bavíme o obyčajnej láske ktorú všetci veľmi dobre poznáme z okolia tak áno, dokáže (aj žena) ... ak sa bavíme o rozprávkovej vrúcnej láske a plnej oddanosti (čoho sú ,verím tomu ľudia schopní) tak vtedy nie
@sumivybanan nemôžeš to sa vylučuje, ak sa niekomu celý odovzdáš na iného už nezostane ... ani chuť ... taká láska ma iné pravidlá aké poznáme z bežného života
ano, a podla mňa nielen muž ale aj žena. ľudia žijú v akejsi viere, že človek ktorí naozaj miluje nepodvedie. ale podľa mňa sa môže stať .... proste sú ľudia čo podvedú, sú ľudia čo nepodvedú, bezohľadu na to či milujú, ľúbia, majú radi alebo necítia nič.
Myslím, že je to individuálne. Niekto má k tomu sklony a niekto nie. V zásade súhlasím s komentárom @15
Aj keď...ťažko povedať, či skutočne ide lásku v pravom zmysle slova, keď sa jeden z partnerov dopustí nevery...
nevera je podla mna vseobecne viac o vyspelosti a zivotnych principoch, nez o laske...uplne sa stotoznujem s @14.
lebo moze to k tomu smerovat, atd atd, ale vzdy je tam ten finalny moment, kedy sa to proste uz naozaj zrealnuje a tam si ma normalny clovek (muz ci zena) uvedomit, ze stop, toto je zle a dalej nejdem, lebo ublizim.
ako bolo už vyššie spomenuté, tak ako chlap ktorý je vo vzťahu a ľúbi, dokáže podviesť aj žena, ktorá je vo vzťahu a ľúbi. Ak to urobí, tak zrejme ten človek vo vzťahu veľmi spokojný nie je a po tom, čo urobí ani nebude. Nevera je podľa mňa výsledok niečoho, čo vzťahu neprospievalo dlhšiu dobu. Môže to byť čosi nevysvetlené, povaha jedného alebo druhého v súvislosti s nedostatkom pochopenia, nevydiskutovaná hádka...
Ja by som podviesť nedokázala, pokiaľ úprimne, čisto ľúbim. Myšlienky na to, že "tento chlapec je pekný" a iné samozrejme, že mám, no moja láska je pre mňa tým najvýnimočnejším človekom, v ktorom vidím všetky tie mesiace a roky odžité a proste nedokázala by som to. Taktiež viem, že ani môj priateľ by to nedokázal, rpetože má svoje morálne zásady a princípy a vôľu, ktoré ho nepustia.
Čiže také malé zhrnutie: záleží na povahe človeka, nie pohlaví, na tom, aký je človek silný či zbabelý a či skutočne ľúbi tak, že chce svoju budúcnosť prežiť s tým človekom, s ktorým momentálne tvorí pár...
@15 presne toto! a hlavne to, že niektorí ludia nepodvedú aj keď nelúbia (A niektorí podvedú aj keď lúbia) A teda si myslím, že láska je jedna z posledných vecí čo ovplyvní to, či bude niekto verný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
:ehm:
chalan ktory nemusi ani tak velmi lubit proste nepodvedie uz len z principu
chalan ktory lubi nad mraky podvedie lebo neodola, ma taku povahu
Aj keď...ťažko povedať, či skutočne ide lásku v pravom zmysle slova, keď sa jeden z partnerov dopustí nevery...
lebo moze to k tomu smerovat, atd atd, ale vzdy je tam ten finalny moment, kedy sa to proste uz naozaj zrealnuje a tam si ma normalny clovek (muz ci zena) uvedomit, ze stop, toto je zle a dalej nejdem, lebo ublizim.
Tu vobec nejde o pohlavie a uz vobec nie o lasku.
Ide o to ci je to normalny clovek alebo nie....
sa mi páči čo píšeš
Ja by som podviesť nedokázala, pokiaľ úprimne, čisto ľúbim. Myšlienky na to, že "tento chlapec je pekný" a iné samozrejme, že mám, no moja láska je pre mňa tým najvýnimočnejším človekom, v ktorom vidím všetky tie mesiace a roky odžité a proste nedokázala by som to. Taktiež viem, že ani môj priateľ by to nedokázal, rpetože má svoje morálne zásady a princípy a vôľu, ktoré ho nepustia.
Čiže také malé zhrnutie: záleží na povahe človeka, nie pohlaví, na tom, aký je človek silný či zbabelý a či skutočne ľúbi tak, že chce svoju budúcnosť prežiť s tým človekom, s ktorým momentálne tvorí pár...
@sisi092 o tu tisicku sa s tebou kludne stavim ze pravdu nemas