@laurikaaa Tak to som rád že si si to povedala aj pri tejto téme, ale aký máš na to názor? Vieš ako zober si že by ti povedal frajer že sa vyspal s nejakou babou. Samozrejme dostaneš šok. No v tom by ti povedal že ti nebol neverný. Z toho by si ostala ešte vo väčšom šoku a chcela by si poznať vysvetlenie. A on by ti v tom s psími očkami povedal, dal som ju len do prdelky
opýtaj sa priatelky a povedz jej že neberieš anál ako neveru ... som zvedavý čo ti na to povie to je proste dabl kil hhhh to je asi tá najhoršia vec čo jej možeš povedať hh
nie...nevera je len tradicny sex (auticko do garaze) v misionarskej polohe trvajuci aspon 15 minut, pricom sa musia obaja spravit a este to musi odobrit notarka svojim podpisom
anal, oral, petting, vzajomna masturbacia, titjob, blowjob, cunnigulus,handjob, feetjob, suchanie penisom po vonkajsej strane vaginy, trojka, stvorka a vyssie je OK..a obchytkavanie a francuzaky su bezne prejavy kamaratstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@9 "dal som ju len do prdelky" no keby mi to este k tomu takto zahlasi, tak by siel do prdelky on
opýtaj sa priatelky a povedz jej že neberieš anál ako neveru ... som zvedavý čo ti na to povie to je proste dabl kil hhhh to je asi tá najhoršia vec čo jej možeš povedať hh
ty si jak moc sereš do huby?
anal, oral, petting, vzajomna masturbacia, titjob, blowjob, cunnigulus,handjob, feetjob, suchanie penisom po vonkajsej strane vaginy, trojka, stvorka a vyssie je OK..a obchytkavanie a francuzaky su bezne prejavy kamaratstva