@freedomko ... napodobne... kym by som nezazila tak neviem... ale zalezi od toho co a ako by sa stalo... alkohol napr. vie byt svina.. nehovorim zeby som tolerovala.. ale zalezalo by od vztahu... ale nedovolim si povedat co by som urcite urobila.. lebo viem, ze v danej situacii sa clovek zachova inak...
@smailey Alkohol neospravedlňuje... keď sa niekto nevie ovládať, nech radšej nepije...
Inak sa pridávam do klubu tých čo by sa rozišli a "kamarátku" poslali do hája... Keby mi takéto niečo urobili, tak by som im už aj tak nedokázala veriť a dôvera je podľa mňa základ ako pre priateľstvo, tak aj pre vzťah...
eteze su obaja natolko uvedomeli,ze vedia preco to nemaju ani skusat cize som si momentalne ista,ze sa o to ani nepokusia...momentalny priatel nastastie z tychto veci uz vyrastol a naj kamoska je v pravom slova zm,ysle ta naj a vie ako by mi to ublizilo takze ak by ju to napadlo (coz teraz nehrozi) tak by sa ovladla...
ale ak by som mala ineho partnera a inu najlepsiu kamosku ako mam a boli by to ludia ,kt. by toho boli schopny,tak by u mna skoncili...i ked predpokladam ,ze tej kamoske teoretickej by som to po case trosku zabudla pretoze by to predsla len bol clovek blizky....teda nie ze zabudla ale dokazala by som s nou fungovat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dúfam, že sa to nikdy nestane.
Inak sa pridávam do klubu tých čo by sa rozišli a "kamarátku" poslali do hája... Keby mi takéto niečo urobili, tak by som im už aj tak nedokázala veriť a dôvera je podľa mňa základ ako pre priateľstvo, tak aj pre vzťah...
ale ak by som mala ineho partnera a inu najlepsiu kamosku ako mam a boli by to ludia ,kt. by toho boli schopny,tak by u mna skoncili...i ked predpokladam ,ze tej kamoske teoretickej by som to po case trosku zabudla pretoze by to predsla len bol clovek blizky....teda nie ze zabudla ale dokazala by som s nou fungovat....