no ja osobne mam radsej slobodu... a preto by som ju dal al svojej cajke ale ak by slo o skutocnu lasku tak by to neprichadzalo do uvahy lenze ja som sa este nikdy skutocne nezalubil...
myslim to asi tak ze pokial sa mi nejaka baba len paci a trebars sa s nou bozkavam chodiavam s nou na disco atd... tak nie je dobre sa moc viazat len na nu a to iste pochopitelne by som dovolil aj jej proste slobodu ale pokial by som citil skutocnu lasku a zalezalo by mi na nej ako na nikom inom tak by ma nevera dost bolela...
ved je jasne ze ked nechodis s babou tak nech robi cokolvek tak to nemoze byt envera, kedze s nou nechodis... nevera je ked s niekym chodis a podjebavas ho
Neveru???no pokyal ju velmi lubim a nevera sa stane ked som dlho prec tak nemozem povedat isto ale podla okolnosti by prichadzala do uvahi ta moznost.Preco za jeden ulet nicit celi vztah.Mozno aj prave navas dojde niekedi chvylkova slabost v bare,hoteli,nasluzobke a vas niekto riadne nazhavi a bude to ani nebudete vediet ako.A rano len vycitky.
Podla mna...sa nevera da odpustit,ale v ziadnom pripade sa neda pokracovat v takomto vztahu.
Viem,o com hovorim,zazila som to.
Bolo to o to horsie,ze by som si nikdy nepomyslela ze by sa to mohlo stat.
Verila som mu,nikdy mi nedal podnet aby to takto nebolo.No nic,az po case zistime,aki ludia v skutocnosti su...(po roku)
Nebola som naivne zalubena,brala som to realisticky,no najviac ma ranilo to,ze po tom,co som ho nechala,som bola ja ta najhorsia.Ja som bola ta,co podviedla a ON nevinna obet...
Gilly: nic si z toho nerob,preco by si mala byt najhorsia???ved on sklamal..no nie???mozes byt hrda,ze si ho s hrdostou opustila..nie je dobre verit na rozpravky,lebo tie sa deju iba v telke...my realne zijeme...
no ja som so svojim chalanom skoro 3 roky a keby ma on teraz podvedie,ta ja som taka svina,že by som sa tvarila,že som mu odpustila a ked by bolo uz vsetko ok tak by som mu to vratila...a urcite by som sa s nim rozisla..a najlepsie by bolo keby zacnem chodit s tým, s ktorym som ho podviedla ...ja som ale zla....ale taky je life...dufam,že sa mi to nestane
to patrilo asi mne,ze?....vies ja ho mam fakt rada...uplne ho milujem,fakt...uz si neviem zivot bezneho predstavit...a to iste tvrdi on mne...ale vies ked sa ti nieco take stane,ze ta podvedie,tag asi prve co zacnes citit je nenavist a tag..a hovorim ja som svina ta by som mu to patricne vratila...oko za oko zub za zub...viem ze sa to zle cita a ze si myslite ,ze som asi nejaka blba a nezrela ale to je proste zivot...a okrrem toho ete som to nezazila a dufam,ze ani nezazijem..ale zatial by som to riesila takto...
Ak človek naozaj miluje odpustí všetko,problémom je skôr zistiť,či je to ozaj láska.Je len veľmi málo ľudí(myslím tým v našom veku),ktorí s určitosšou môžu tvrdiť,že už milovali.(Teda,čo sa týka "psyché")
mam 20 ako ty...a s urcitostou mozem tvrdit že je to laska...vieš tym,že človek miluje nemusí odpustit všetko..je to blbosť...si predstav,že mas chalana,ktorý ťa miluje a zrazu ta podvedie,ospravedlní sa a povie ti že to bolo preto a preto a že ťa stale miluje a tag.. a ty mu odpustiš?...alebo že ty ho miluješ a on teba nie,,,,on kade bude chodit tade bude trtkat ale ty ho miluješ tag mu odpustiš....je to fakt blbost....a laskanie je o odpustaní,laska je o vernosti...okrem ineho...bye
Verit je jedna vec a odpustat druha.Ak niekomu veris nie je to zle ale obnasa to aj kvapku rezervy,takzvanej neistoty,co je asi normalne.Vzdy ju treba mat niekde ulozenu aby sme sa potom nezrutili z obrovskeho sklamania.Ja by som o tom vedela porozpravat.Bola som neverna viackrat ale ked sa to doticna osoba dozvie nieco sa v nom zlomi a nikdy uz nebude moct milovat ako pred tym,nevera boli, aj cinitela pretoze ta on necha ale ty silou mocou tuzis aby ti odpustil no nejde to a ty trpis alebo ty jeho nechaas z ucty teda ak sa priznas, ale hlavne to boli jeho pretoze ta nikdy nechel stratit a ani nechce no teraz bude z hrdosti musiet aj ked ho to bude neskutocne boliet.Z nevier som sa fakt poucila presne to bolo 3krat no z toho 2 vaznejsie.V terajsom obdobi si vazim ludi lebo uz nechcem byt ta ktora blizi a nechcem aby ublizovali mne.Clovek sa FAKT UCI NA VLASTNYCH CHYBACH!!!!!!!!.....jedna RADA PRE VAS...ak sa chcete z chyb poucit dbajte na uprimnost len tak sa uz nedopustite tych chyb,sice to bude boliet ale clovek predsa len cosi vytrpi,ale ak sa nepriznate tak sa to s vami bude vliect a bolest bude na dennom poriadku.Ved kto by vam uz v dnesnom zivote jednostaj odpustal...len nejaky debil!!!!!!!!A RADA DRUHA=Ak ste sa este nikdy nevery nedopustili a nasli ste partnera ktoreho faaakt milujete a ked nebol s vami zklzli ste po prvy krat v zivote a uz viac nikdy ste to nespravili a neurobite V ZIVOTE MU TO NEHOVORTE ....a to preto lebo ak sa to stalo raz tak vas to vydesi ze az ....a budete sa nenavidiet no poucite sa no ak to pride viackrat tak odporucam radu prvu........No a vec posledna kto miluje a milovaj dokaze odpustat no to neznamena ze ak vas podviedol, podviedla musite s nim zostat staci ODPUSTAT a mate vyhrate.Preto tvrdim ze nevera a odpustanie su 2 rozdielne veci.
ale ved tu nikto netrvdil že nevera a odpustanie je ta ista vec....to je jasne,že su rozdielne...a ja som nepísalaa,že verit si...jasne,že aj to treba a s tou rezervou mash pravdu..ja som pisala o vernosti...to akože jeden druhemu bude verny..že sa nepodvedu..vies...myslim,že ked je niekto fakt zalubený a miluje,tak podviest ani nedokaže...a ete si myslim,že odpustit neveru dokaže fakt len strasne silný clovek,alebo taký ktorý spravil to iste.
odpustila, ale iba mozno..tu je viacero "faktorov"..heh,,ktore to ovplyvnuju ..nooo ,,tak zasadne keby som to len tak rychlo odpustila a zabudla, tak to by som musela byt hooodne pitoma kaca, co si robi sama sebe zle ,,ale zase, keby hned toho nevernika poslem do prdelky, tak by mi to len ublizilo, mozno by som tak predisla dalsim odrbom, ak by nejake este boli, to je straaaaaasne zlozite toto ,,by som rozpravala a rozpraaavala, lebo mam vlastnu skusenost, aaa..fakt drsne
Možno áno, ak by som mal to dievča skutočne rád. Inak nevidím v súvislosti vedľajším vláknom... aký rozdiel v tom, či vaše dievča spalo s regimentom pred vašim vzťahom, alebo počas neho?
Ondy v tom je rozdiel ..clovek sa moze zmenit.. videl si Kasanovu? ..viem,ze je to rozpravkovy film a zivot je o dacom inom ale verim v to, ze ludia sa mozu zmenit.. ze laska ich moze zmenit.. je sice tazke takemu cloveku uverit, ze ak mal pred tebou kooopu sexualnych partnerov ci nebude mat aj pocas vasho vztahu, ale vsetko to zalezi na konkretnej osobe.. niekto sa dokaze zmenit, niekto nie.. A ver, ze nevera boli viac nez to, ze ich mala pred tebou.
a ci by som to dokazala odpustit... odpustit asi ano..ale nie som si ista ci by som s tym clovekom dokazala i nadalej chodit ci dokonca zit.. je to tazke posudit, kedze som to nezazila a dufam, ze ani nezazijem.
Vikinka: ja neviem... cely zivot sa snazim pozerat na sex ako na nieco medzi ludmi, ktory chcu spolu stravit cely zivot. Vnimam ho ako bonus k citovemu vztahu. Ak mam odobrit sex medzi ludmi, ktory nie su zivotni partneri, potom musim sex klasifikovat ako nieco, co ma len malo spolocne s citmi a je to len cisto fyzicka zalezitost. V takom pripade sa to neda ani klasifikovat ako nevera, a dolezite je, ze tvoj partner ta stale miluje a ze ti patri jeho srdce a duse, aj ked telo obcas patri niekomu inemu...
ja s tebou suhlasim, ze milovanie patri do vztahu je to vyvrcholenie lasky medzi dvoma a je to uz to konecne a uplne sa oddanie milovanej osobe.. len som tym chcela povedat, ze verim, ze niekto sa moze aj zmenit.. ze zo zaciatku to berie ako sex a potrebu tela ale ked stretne niekoho koho zacne milovat tak si uvedomi, ze to bola chyba... a vtedy to nevera je a ta boli.. (proste ak sa zmieris s tym, ze tvoja milovana mala niekoho pred tebou a uveris jej, ze zmenila nazor na to co pre nu sex znamena lebo jej na tebe veeelmi zalezi a po dlhom case by ta raz podviedla ale lutovala by toho .. myslim, ze vtedy to boli a berie sa to ako nevera) ..podla mna
este by som dala otazku: Co pokladate za neveru?.. od ktoreho bodu sa to berie za neveru.. niekto berie ako neveru to ked sa ten druhy vyspi s niekym, niekto ked uvidi druheho sa s niekym bozkavat, niekto ked uvidi partnera v objati ineho cloveka alebo ked sa s nim len rozprava, niekto ked len vidi, ze sa pozera jeho milovana osoba na niekoho ineho... (ale to je uz zrejme pripad tych naozajstnych ziarlivcov) ..co vy na to? odpoviete mi na tuto otazku?
mááááá´m taký pocit, že nevera je SVINSTVO a nedá sa odpustit.Ja by som nemohol žiť so ženou,kt by ma podbiedla.Aj v tom prípade že ja by som sa stal tým neverníkom. Vzťah je o dôvere, newedel by som už takej holke dôverovať...,TAK,
Ahojte, chcela by som sa vas opytat na vas nazor. Chodim so svojim priatelom uz vyse roka, predtym sme boli kamarati, velmi ho lubim, rozumieme si nehadame sa, sex mame skvely.. Nemam zaujem o inych chalanov az na jedneho...Zoznamili sme sa nedavno a naozaj sme si padli do oka. Stale myslim na to, ako sa na mna dival, no proste, musim na neho stale mysliet. Velmi to medzi nami iskri. Mojho partnera milujem, len trochu mi vadi, ze to bol moj prvy chlapec a aj ked nam to v posteli klape, chcela by som niekedy v zivote vyskusat aj nieco ine, a viem, ze to nieco by mohlo byt prave s tymto chalanom... Myslim, ze by tam o nic viac neslo, iba o sex a velmi musim v sebe bojovat, pretoze nechcem prist len kvoli sexu o tak skveleho chalana a tiez nechcem sklamat jeho doveru vo mne a tak nevera neprichadza do uvahy. Co mi poradite? Prosim
charlotta-gc vobec nie si blba ked si myslis ze by si to mala tvojmu chalanovi vratit-teda tu neveru..ja by som urobila to iste..som rada ze je tu niektp s podobnym nazorom a som rada ze je tu birdz kde su super ludia...
Nevera. Ja mam partnerku a nepodviedol by som ju, ani keby co bolo... Mal som moznost ju podviest, ale v takomto pripade ide len o to nakolko milujete a vazite si svojho partnera. Pokial partner podvedie, uz nikdy ten vztah nebude ako pred tym. Uz sa straca dovera, uz to nikdy nebude bezchybny vztah. Ako moze niekto podviest, pokial ma niekoho v srdci? Pokial ma vsetko co potrebuje? Podvedenie je len prejav toho, ze vo vztahu nieje vsetko tak ako ma byt...
nevera podla mna znamena, ze vo vztahu nieco chyba, mozno ta iskra ako bola predtym, clovek chce zazit nieco ine, nove, davno zabudnute... to mas to iste ako flirt, urcite kazdemu zalichoti, ak po dlhorocnom vztahu sa pozrie na teba niekto iny so zaujmom...
viem, o com hovorim, mam za sebou 4-rocny vztah...
S priatelom chodime spolu 8 mesiacov... Nedavno sme sa rozisli na tyzden a on ma medzitym podviedol. Po tom tyzdni sme sa dali opat dokopy a ten vztah bol super, este lepsi ako predtym. Viem, ze nevera to nebola, lebo sme neboli spolu, ale keby ma naozaj lubil, tak by to nespravil, to si myslim ja. Velmi ho lubim a neviem si uz bez neho predstavit ani jeden den, ale nepaci sa mi, ze mi klamal. Lebo pytala som sa ho, ze ci mal daco s tou babou a povedal ze nie, ze sa iba bozkavali a objali a ze to bolo vsetko. Ale neskor (teda v utorok) som mu prisla na to, ze ma podviedol, lebo vzdy mal pri sebe jeden druh a ked som sa nahodou pozrela, tak mal pri sebe iny druh kondomov a uz som vedela "odkial vietor fuka" a potom sa mi priznal. Mna nehneva ze ma podviedol (teda hneva, ale neboli sme spolu, takze mu nemam pravo mu to vycitat) ale mna serie, ze mi klamal. Neviem co spracvit, ci mu mam nadalej verit, ja som za uprimnost a vernost vo vztahu a neviem co dalej. Je to zdlhave, vsetci mi radia, aby som sa na neho vykaslala, ale ja ho milujem a srdcu bohuzial nerozkazes...
mno ja osobne by som nedokazala odpustit neveru ale az tedy by som dokazala odpustit neveru ak by som ho podviedkla aj ja!!noooo to sa uz stalo aj s dvomi naraz na silvestra ale on o tom nevie dufam ze sa to ani nedozvie!!!!nevera je nieco take co sa neda odpustit!!!!!!!!tak pekne sa mi maj.a netrap sa nad tym ked ta podvedie podved ho aj ty a ste sikwit!!!
Kotenko: podla mna by si sa nemala nanho wysrat wed ste neboli spolu ked ta podwiedol (az sa to tak da nazwat), a nepriznal sa s tym asi preto, bo sa bal ze ta strati, tot wse..
...tak noo, podla mna je to sila,,,zamyslite sa nad tym...chodite spolu 8mesiacov a rozidete sa(sice len na tyzden), ale preboha clovek, ktory niekoho skutocne lubi a strati ho, tak je zroneny a nestastny a tvoj priatel hned do tyzdna vliezol do postele inej babe, ...je to dost tvrde,,,nechcem ti povedat, aby si sa nan ho vykaslala to urcite nie,,,ale porozpravaj sa s nim..jemu musis v prvom rade vyvetlit, co pre teba znamena uprimnost a vernost...drzim prsty...
Asi ma viacerý za môj názor odcudzíte. Ja by som za neveru dala ten najhorší trest: TREST SMRTI!!! Nenávidím ju. Celý svoj život sa bojím len jedného. A to, že mi partner bude neverný.Navonok vyzerá náš vzťah OK, sex tiež.Proste super.V živote by som ho nevimenila za nikoho. Ale ten vnútorný strach,že sa raz na ňho zavesí nejaká kur... ma desí.
Drobec ja tiez neznasam neveru a je to ta najvacsia ubohost aka moze byt..
A ten strach? To poznam, priatelka ide zajtra na duchonku na orange fest a ja nejdem. Neznasam tie kapely co tam budu a ona tam isla hlavne koli hudbe, cize by sme ani poriadne neboli spolu.. No a tiez sa bojim co sa stane, ved alkohol, chalani a tak a spi v stane s jej kamaratom, ale tak verim jej, lebo keby nie tak by ma asi jeblo keby mam nad tym stale rozmyslat..
Každý by mal byť na toľko inteligentný,že ak zistí,že toho druhého už nemiluje tak sa s ním radšej rozíde, napr.preto aby sám sebe neverou nespôsobil problémy.Je to lepšie a jednoduchšie pre obe strany.Načo byť s niekým koho nemilujem(alebo kto ma nepritahuje)a podvádzať ho,a načo podvádzať niekoho kto je pre mňa celý svet,
No len ide o to ze vacsina ludi radsej bude podvadzat ked svojho partnera nemiluje ako ukoncit vztah a vzdat sa tak toho prijemneho stereotypu (sex atd..)
A najhorsie je ze ludia su schopni podviest aj cloveka ktoreho miluju a smutne je ze je to len koli chlastu
Tommyhot, chlast je len vyhovorka. 99 percent ludi co podviedlo svoju lasku, a vyhovoria sa na chlast, tak si len vymyslaju.
Fakt sa mi este nikdy nestalo take nieco ze by som bol tak najebany, ze neviem co robim a pritom mozem sexovat.
Pretoze pokial este viem chodit, a jaks tak drzat rovnovahu ze ma nemusia niest, tak viem si aj tak uvedomit ze podvediem s tym osobu ktoru milujem, a staci povedat nie.
Ak by som bol tak najebany ze neviem co robim, neviem ani chodit, tak by si asi slecna moc sexu so mnou neuzila
stalo sami to.. odpustila som, lebo velmi milujem, no stale mam ten obraz pred sebou.. niekedy ma to pristihne, vraciam sa k tomu, aj ked nechcem bolii to.. ale viem, ze tomu cloveku stojim za vsetko a nie su to len babske naivne kecy.
Clovek to nejako vyciti, nejakou intuiciou, ze ten clovek, ktory ma kazdu noc ukryje vo svojom naruci, je ten pravy.. moj chosen.. ludia robia chyby, aj ked dodrasaju dushu ale keby sme sa vzdy vsetkeho zlakli a nezabojovali potom by sme ostali sami.. a to predsa nikto nechce..
Neviem, este som to nezazil, ani som nemal dlhotrvajuci vztah. Zalezalo by na tom, za akych okolnosti by sa to stalo. Napriklad kebyze by mala moja baba vypite a ani by nevedela ako sa to stalo, ale pritom by lubila iba mna, tak mozno. Ale aj keby som neveru odpustil, tak neviem, asi by som nezabudol, strasne by ma to bolelo. Ale fakt strasne.
Kotenko: ja si myslim, ze by si nemala obetovat vas vtah, hlavne ked ho tak milujes....jasne, je to asi neprijemna predstava, ze sa vyspal s inou, ale zase, naozaj ste neboli v tom case spolu....a chlapi su v tomto svine, on to mozno urobil z toho dovodu, ze bol nestastny z vasho rozchodu, a takouto cestou hladal utechu.....rob to, co ti hovori srdce :o) ja viem, je to fraza, ale myslim si, ze toto je ten typ nevery (ak sa da hovorit o nevere), ktory sa da odpustit.....drzim palce :o)
Ale inak by som asi neodpustila(keby to bolo vo vztahu)....ja neviem, nemam s tym skusenot, aj ked, moj priatel ma nechal kvoli tomu, ze citujem: "Bojim sa, ze by som ti nieco vyviedol, a to by som naozaj nechcel"...je to slabost podla mna.....dobre, berem, ze je od neho relativne "mile", ze sa so mnou rozisiel, kym sa vyspal s inou, ale aj tak....ale tak asi to nemusim lutovat, lebo ked mi bol schopny povedat to co mi povedal, tak ma asi nelubil tak ako som si myslela, tak ako ja jeho....takze asi mozem byt naozaj len rada, ze to tak skoncilo...
som druhy raz zenaty a pred tym som pretiahol kazdu zensku aj vydatu,ale som sa zmenil kvoli manzelke a tuto by som nedal za nic! tak si myslim, ze je to o vzajomnej dovere.sme uz 20 rokov spolu a som ju nepodviedol a tak isto verim aj ja jej?:xD
ja by som mu neveru odpustila, ale spravala by som sa k nemu ako k cudziemu a jeho trest by bol, že by sa mna ani dotknúť nemohol a musel by si moje srdce získať a bojovať o mna. Ale keby bol môj snúbenec.
Ale keby ma podviedol manžel a klamal by mi neustále do oči, že ma miluje a stale by spaval s niejakými ženami, tak by som sa s ním rozviedla. Ale milovala by som ho ale bolelo by to a to dosť.
Muž preto podvádza ženu, lebo žena muža nevypočuje a nepodpori a nezdiela s ním lôžko, tak to hľadá u druhej ženy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Viem,o com hovorim,zazila som to.
Bolo to o to horsie,ze by som si nikdy nepomyslela ze by sa to mohlo stat.
Verila som mu,nikdy mi nedal podnet aby to takto nebolo.No nic,az po case zistime,aki ludia v skutocnosti su...(po roku)
Nebola som naivne zalubena,brala som to realisticky,no najviac ma ranilo to,ze po tom,co som ho nechala,som bola ja ta najhorsia.Ja som bola ta,co podviedla a ON nevinna obet...
to patrilo asi mne,ze?....vies ja ho mam fakt rada...uplne ho milujem,fakt...uz si neviem zivot bezneho predstavit...a to iste tvrdi on mne...ale vies ked sa ti nieco take stane,ze ta podvedie,tag asi prve co zacnes citit je nenavist a tag..a hovorim ja som svina ta by som mu to patricne vratila...oko za oko zub za zub...viem ze sa to zle cita a ze si myslite ,ze som asi nejaka blba a nezrela ale to je proste zivot...a okrrem toho ete som to nezazila a dufam,ze ani nezazijem..ale zatial by som to riesila takto...
5o
nevera podla mna znamena, ze vo vztahu nieco chyba, mozno ta iskra ako bola predtym, clovek chce zazit nieco ine, nove, davno zabudnute... to mas to iste ako flirt, urcite kazdemu zalichoti, ak po dlhorocnom vztahu sa pozrie na teba niekto iny so zaujmom...
viem, o com hovorim, mam za sebou 4-rocny vztah...
S priatelom chodime spolu 8 mesiacov... Nedavno sme sa rozisli na tyzden a on ma medzitym podviedol. Po tom tyzdni sme sa dali opat dokopy a ten vztah bol super, este lepsi ako predtym. Viem, ze nevera to nebola, lebo sme neboli spolu, ale keby ma naozaj lubil, tak by to nespravil, to si myslim ja. Velmi ho lubim a neviem si uz bez neho predstavit ani jeden den, ale nepaci sa mi, ze mi klamal. Lebo pytala som sa ho, ze ci mal daco s tou babou a povedal ze nie, ze sa iba bozkavali a objali a ze to bolo vsetko. Ale neskor (teda v utorok) som mu prisla na to, ze ma podviedol, lebo vzdy mal pri sebe jeden druh a ked som sa nahodou pozrela, tak mal pri sebe iny druh kondomov a uz som vedela "odkial vietor fuka" a potom sa mi priznal. Mna nehneva ze ma podviedol (teda hneva, ale neboli sme spolu, takze mu nemam pravo mu to vycitat) ale mna serie, ze mi klamal. Neviem co spracvit, ci mu mam nadalej verit, ja som za uprimnost a vernost vo vztahu a neviem co dalej. Je to zdlhave, vsetci mi radia, aby som sa na neho vykaslala, ale ja ho milujem a srdcu bohuzial nerozkazes...
Poradte, budem velmi rada. Vase Kotenko
A ten strach? To poznam, priatelka ide zajtra na duchonku na orange fest a ja nejdem. Neznasam tie kapely co tam budu a ona tam isla hlavne koli hudbe, cize by sme ani poriadne neboli spolu.. No a tiez sa bojim co sa stane, ved alkohol, chalani a tak a spi v stane s jej kamaratom, ale tak verim jej, lebo keby nie tak by ma asi jeblo keby mam nad tym stale rozmyslat..
A najhorsie je ze ludia su schopni podviest aj cloveka ktoreho miluju a smutne je ze je to len koli chlastu
Fakt sa mi este nikdy nestalo take nieco ze by som bol tak najebany, ze neviem co robim a pritom mozem sexovat.
Pretoze pokial este viem chodit, a jaks tak drzat rovnovahu ze ma nemusia niest, tak viem si aj tak uvedomit ze podvediem s tym osobu ktoru milujem, a staci povedat nie.
Ak by som bol tak najebany ze neviem co robim, neviem ani chodit, tak by si asi slecna moc sexu so mnou neuzila
Clovek to nejako vyciti, nejakou intuiciou, ze ten clovek, ktory ma kazdu noc ukryje vo svojom naruci, je ten pravy.. moj chosen.. ludia robia chyby, aj ked dodrasaju dushu ale keby sme sa vzdy vsetkeho zlakli a nezabojovali potom by sme ostali sami.. a to predsa nikto nechce..
Ale inak by som asi neodpustila(keby to bolo vo vztahu)....ja neviem, nemam s tym skusenot, aj ked, moj priatel ma nechal kvoli tomu, ze citujem: "Bojim sa, ze by som ti nieco vyviedol, a to by som naozaj nechcel"...je to slabost podla mna.....dobre, berem, ze je od neho relativne "mile", ze sa so mnou rozisiel, kym sa vyspal s inou, ale aj tak....ale tak asi to nemusim lutovat, lebo ked mi bol schopny povedat to co mi povedal, tak ma asi nelubil tak ako som si myslela, tak ako ja jeho....takze asi mozem byt naozaj len rada, ze to tak skoncilo...
ps: mal som 35 ked som sa zenil 2x
Ale keby ma podviedol manžel a klamal by mi neustále do oči, že ma miluje a stale by spaval s niejakými ženami, tak by som sa s ním rozviedla. Ale milovala by som ho ale bolelo by to a to dosť.
Muž preto podvádza ženu, lebo žena muža nevypočuje a nepodpori a nezdiela s ním lôžko, tak to hľadá u druhej ženy.